inzerce, prodej, prodám, bazar

Terarium - akvarium 160x60x60cm -daruji za odvoz

Kategorie: Chovatelské potřeby

Daruji lepené akvarium se nevyužité a chátrá venku, Nutno vyčistit a natřít stojan. Lokalita - Píšť u Hlučína.
Terarium - akvarium 160x60x60cm -daruji za odvoz
Podobné inzeráty
Terárium a potřeby
Prodávám terárium s doplňky pro chameleona. Terárium je na jedné straně prasklé, ale zalepene, aby drželo. Vše na fotkách. Terárium je na míru dělané od chovatele chameleonů. 90x40 cm V teráriu jsou teploměry na měření tepla a vlhka, krápníková stěna na lezení i krápníkové lampy. Terárium je velke, prostorné. K teráriu jsou dvě žárovky, denní světlo a tepelná žárovka. Také velká miska na pití, několik umělých rostlin a listů, větve na lezení, most, hnízdo i lanová síť. Dále zelená miska na ovoce, zeleninu nebo červy, vápník, multivitamín. Prodávám jako celek.
Terárium Exo Terra 30x30x45cm
Prodávam terárium Terárium Exo Terra 30x30x45cm ( + korkové pozadí, Repti Planet Teploměr/vlhkoměr LCD ( A malou dřevěnou kládu. Terarium bez jediné vady( jen je trochu zaprášené) zámek funguje tak, jak má. Rychlé jednání výhodou. Pouze osobní odběr buďto v Lounech nebo v Žatci.
Velké akvárium (terárium)
Prodám velké akvárium o velikosti 90x60x40. Měl jsem zařízené jako terárium pro piskomily a zrušil jsem chov. Přenechám tak jak je s vrchním deklem, kolotočem, závěsnou koulí na seno, napaječkou a 1 kg krmení pro hlodavce. Možno využít pro jiné hlodavce, nebo jako akvárium. Je dobře utěsněné a neteče. Pouze osobní předání v Přerově.
Akvárium pro želvičku cca 150l
Nabízím akvárium cca 150l vhodné pro vodní želvy, rozměry viz fotografie 72*72*112, výška 45cm, tloušťka skla 1cm. Uvnitř nalepen "ostrůvek" ze skla, 30*30cm nosnost zhruba do 3kg, s pozvolným vstupem do vody. Akvárium je vybaveno i víkem, s podsvícením, otvorem pro lampičku a dalším otvorem pro jiné potřebné vybavení. Dále nabízím dva výkonné filtry (malý a velký), výhřevnou lampičku včetně žárovky a keramické objimky, topitko 23.5 cm s termostatem, trubky pro odčerpávání, podložku pod akvárium a nějaké krmení pro vodní želvy. Akvárium je dělané na zakázku, bohužel z důvodu úmrtí naší želvičky prakticky nepoužité, cena je pouze orientační za veškeré vybavení uvedené v popisku, možnost dohody. Pouze osobní odběr, děkuji.
Terárium s komodou a příslušenstvím
Prodám rok používané terárium 80 x 40 x 50 včetně osvětlení (UVB a výhřevná 75W) i 2 kryty na žárovky zn. EXO TERRA. Přidám k teráriu zánovní UVB 26W, výhřevnou 25W a umělou rostlinu přes celé terárium. Používáno na suchozemskou želvu. K teráriu máme za odvoz rok starou komodu (jako nová!). Původní ceny zboží - Terárium 2500 Kč, kryty na žárovku 559 Kč/1ks, UVB 26W - 399 Kč, výhřevná 25W - 150 Kč, komoda - 1200 Kč.
Akvárium / terárium 72l
Prodám akvárium / terárium 60x30x40 cm. Do nedávna používané, tapetu je možné odlepit. Bez krytu. Kouskami je vodní kámen.POUZE VLASTNÍ ODVOZ!