inzerce, prodej, prodám, bazar

Terárium Repti Planet 90x45x90cm

Kategorie: Terarijní zvířata

Repti Planet Terárium je určeno jako terarijní nádrž pro různé druhy živočichů, odpovídajících svou velikostí danému typu terária. Je vhodné pro plazy, obojživelníky, hady, bezobratlé, drobné savce a další druhy zvířat.
Terárium Repti Planet 90x45x90cm
Podobné inzeráty
Terárium
Prodám již vybavené terarium,(rozmery v.60,š.60,h.45)terarium má 3D pozadí+hotový interiér. K terariu je I osvětlení,osvětlení se skládá z výhřevné žárovky o výkonu 75w, a UVB 10.0(desert) o výkonu 13w,+držák na dané žárovky, v držáku jsou zabudované kabely na kterých je kolebaci vypínač. Terarium má otevírací dvířka a otevírací větráný vršek. Terarium je od značky (repti Planet). Veškeré osvětlení je ještě v zaruce a ke všemu zbrusu nové, téměř nepoužité, terarium je také téměř nové a umyté. V případě zájmu volejte prosím na číslo děkuji, pokud hovor nepřijmu ozvu se na zpět hned jak to bude možné. V případě rychlého jednání mohu dát (slevu). !MOŽNOST VÝMĚNY:COKOLI OHLEDNĚ TERARISTIKY, HADI A NEBO JINY TERARIUM.
Mlhovač Repti Planet
Prodám vyvíječ vodní mlhy vhodný pro terária, rostliny... Repti Planet Použitý jen pár hodin, včetně náhradní membrány a klíče. V záruce do 18.3.2024 v kterémkoliv Hornbach.
Terarijní set, terárium, terárko
Na prodej rok a pul používaný terarijní set pro vaše domácí zvířátka! Set obsahuje Repti Planet Natur terárium o rozměrech 60 x 45 x 90 cm, Repti Planet Dome 19cm lampu a pozadí imitující skálu pro autentické prostředí pro vaše plazy či ještěrky. Terárium je vyrobeno z kvalitního materiálu a je ideální pro malé a střední zvířecí druhy. Lampa vám poskytne dostatek tepla a světla pro vaše domácí mazlíčky, zatímco pozadí vytvoří přírodní vzhled terária, který zvýší komfort vašich zvířátek. Je však třeba poznamenat, že žárovka v lampě je v současné době v špatném stavu a je nutné ji nahradit novou žárovkou s UV-A a UV-B spektrem pro optimální zdraví vašich zvířátek. Cena za celý set je 4800 Kč. Pro zájemce je k dispozici kontaktní číslo a email filip.gout@ pro bližší informace a získání tohoto skvělého terarijního setu pro vaše zvířátko. Udělejte svým zvířátkům radost tímto kompletním terarijním setem a dopřejte jim prostor, kde se budou cítit jako doma!
Terárium
Terárium o rozměrech 100, 40, 50 cm (dšv). Terárium se hodí pro chov agamy. Terárium je vloženo mezi dva laminátové kryty. Ve spodním krytu je polystyren a slouží jako izolace. V horním krytu je udělaný otvor, zakrytý hliníkovou mřížkou, zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu. Pod horním krytem jsou schovány kabely od osvětlení (výhřevné a uvb, od značky repti planet), samotné žárovky jsou chráněny stylovými kryty z květináčů. Květináče jsou tvarovány, tak aby do sebe zapadaly a jsou potaženy směsí písku, aby vizuálně zapadaly do terária. Ke všemu přidávám knihu o chovu agam, dekorativní kořen, misky a možnost se zeptat na jakékoliv informace ohledně chovu agamy, v případě že začínáte s chovem. Vnitřek terária je mnou vytvářený. Základ je polystyren vytvarovaný do požadovaného tvaru. Následovala vrstva lepidla. Následně několik vrstev písku a lepidla. Slepé strany jsou zalepeny fólií s texturou dřeva. V případě, že Vám cena přijde vysoká, nebojte se ozvat, třeba se domluvíme.
Terária Repti Planet
dvě nová, nepoužitá terária Repti Planet rozměr 92x46x32cm (d,š,v), původní cena 4.700,-kč/kus, nyní cena 3500,-kč/kus. Terária jsou zcela nová, nikdy nepoužitá, při odběru obou terárií cena 6000,-kč! Pouze osobní odběr v České Lípě.Terária jsou bez pozadí a dekorace.
Příslušenství do terária
UVB Arcadia délka je 90cm 30W - plně funkční, využívána zhruba 2 týdny, cena 350kč Osvětlení Repti Planet Dome 19cm - kryt pro žárovku o výkonu max.150W, cena 350kč Tepelná žárovka Repti Planet 25W- plně funkční, využívána týden (k žárovce přidávám účtenku k záruce, zakoupena 10.1.2023), cena 50kč Lze koupit jednotlivě i jako celek Celková cena - 700kč