inzerce, prodej, prodám, bazar

Terarium + Strašilky Australské Samičky

Kategorie: Ostatní domácí

2v1 osvětlené terárium na strašilky poté možné i jako akvárium. Nyní terárium v 56 cm, š 29 cm a hloubka 29 cm. + 6 strašilek dle výběru. Nejsou jedovaté a živí se výhradně rostlinnou potravou , dorůstá délky až 15 cm .Chovají se v insektáriu, teráriu , může ale sloužit i akvárium. Nejlépe vybavené různými větvičkami, po kterých strašilky mohou lézt. Krmí se listy ostružin najdete v lese i v zimě ,listy maliníku, jahodníku nebo růží. Strašilky se musí rosit ,stačí k tomu obyčejný rozprašovač, kterým jednou denně zarosíte listy rostlin.
Terarium + Strašilky Australské Samičky
Podobné inzeráty
Strašilky Australské Samičky
Nejsou jedovaté a živí se výhradně rostlinnou potravou , dorůstá délky až 15 cm máme 1-3 svlečky .Chovají se v insektáriu, teráriu , může ale sloužit i akvárium. Nejlépe vybavené různými větvičkami, po kterých strašilky mohou lézt. Krmí se listy ostružin najdete v lese i v zimě ,listy maliníku, jahodníku nebo růží. Strašilky se musí rosit ,stačí k tomu obyčejný rozprašovač, kterým jednou denně zarosíte listy rostlin. Zaslání je možné při zakoupení min 5 kousků.
Terárium určeno pro chameleona
Skoro nové terárium, bohužel při stěhování vznikla jedna prasklina v horní části ničemu nevadí jenom je vidět. Rozměry : Výška 80cm, šířka 50cm, hloubka 40cm V případě zájmu zavolejte nebo pište na mé telefonní číslo 640 669
Morčata
Daruji jen do dobrých rukou 2 samičky morčat. Jedna má PP . Jen spolu .Mají 1 rok .
Daruji potkany
Darujeme potkany 4 samičky do dobrým rukou, stáří rok a půl cca,nemůžeme si je nechat,duvod-stehovani, jsou zvyklé na ruce
Prodej klokan bennetuv / rudokrký
Prodám dvě samičky do 3 let staří. U jedné u vykukuje malé ( pohlaví neurčeno zatím ) Cena za všechny 3 klokany : 2x samička 1x malé 120 000 kc případně dohoda nebo Vymena za alpačiho kluka ( lama alpaka ne jiné ) a Váš doplatek. Samotné mládě neprodám. Převoz možný u slečny s plným vakem nejdříve za měsíc.
Mláďata morcata
Prodam je tak za 15 dni nejdele po odkojeni od samicky do dobrych rukou nejlepe s detmi