inzerce, prodej, prodám, bazar

Termo taška s komponenty na piknik SLEVA

Kategorie: Kempink

Prodám tuto piknik brašnu s dvěmi přihrádkami. Barva modrá. Ta vetší, objemnější je termo prostor pro nachlazené potraviny. Horní přihrádka je plná komponent pro piknik či kempování– příbory, otvírák, skleničky, ubrousek-vše laděno v jedné barvě pro 2osoby Brašna má malé ucho, ale i popruh na nošení přes rameno, dále ještě malé kapsičky na drobnosti. Máme dvě a tuto nepotřebujeme. Cena: 500kč+pošt SLEVA na 300Kč+pošt
Termo taška s komponenty na piknik  SLEVA
Podobné inzeráty
Batoh na piknik
Nabízím ke koupi nový nenošený batoh uzpůsobený na piknik. Barva béžovo-tmavě modrá. Mateirál 100% polyester. Batoh obsahuje chladící kapsu, 2x plastový talíř, 2 x plastový hrnek, 2x vidlička, 3xnůž, 2x lžička, slánka, pepřenka, otvírák na víno, utěrka, prkénko. Výška batohu 40 cm, šířka 33 cm, hloubka 20 cm. Cena je bez poštovného.
Termo taška
cestovní termo taška
MAXXO Termo skleničky na pivo 350 ml, 2ks - zánovní
Prodám pevné termo skleničky na pivo MAXXO, 350 ml, 2ks - skvělý stav, jako nové. Dvojité TERMO borosilikátové sklo udrží dlouho požadovanou teplotu nápoje a jsou odolné proti rozbití. Teplé a studené nápoje si udrží svou teplotu po dlouhou dobu. Ruční výroba. Jsou odolnější proti poškrábání, prasklinám, škrábancům, než tradiční sklo. Možné umývat v myčce na nádobí i v mikrovlnné troubě. Výška: 18 cm. Průměr: 8,2 cm. Osobní odběr Praha 7 Holešovice. (Cena uvedena za 2 ks).
NOUZOVÝ TERMO SPACÍ PYTEL
PRODÁM - - - NOUZOVÝ TERMO SPACÍ PYTEL... Vhodné do baťohu na kolo, přírody.... Podívejte se na všechny moje inzeráty!!!
Nová Termo lahev s textilním obalem 2L
Termoláhev vyrobena z kvalitního plastu, který vydrží vysoké teploty. Obsah 2 litrTermoláhev vyrobena z kvalitního plastu, který vydrží vysoké teploty. Obsah 2 litry vody. Praktický uzávěr. K dispozici jsou 2 barvy. Termo lahev oceníte při potřebě prohřát bolavé místo nebo jako zdroj okamžitého tepla po příchodu domů v zimním období. Pokud Vás cokoliv zajímá, tak se klidně ptejte. Pokusím se odpovědět na všechny Vaše dotazy. Zároveň doporučuji se podívat i na mé ostatní nabídky, když už za mnou budete vážit cestu nebo kvůli poštovnému :) Pokud je to možné, tak více věcí vždy zasílám v jednom balíku. Kdyby byl balík moc velký, tak budu požadovat doplatek na poštovném. Pendluji mezi K. Vary a Plzní, takže osobní převzetí se dá domluvit i mezi těmito městy. Jsem pro rozumnou domluvu na slevu pokud si vezmete víc věcí :)
NOVÁ Teleskopická skládací stolička
Posílám Zásilkovnou (79,-). Platba na dobírku (+20,-) nebo převodem. Barva - červená nebo šedá Teleskopická stolička představuje dobrého pomocníka při různých venkovních aktivitách jako například rybaření, kempování, piknik nebo jen tak na procházkách. Stolička je lehce složitelná a rozložitelná. Její předností je lehkost a díky složenému stavuji si ji můžete přibalit do batohu, nebo do auta a díky poutku ji samozřejmě můžete nosit i v ruce. Ve složeném stavu má rozměry 25,5 x 6,5 cm. Stolička je vyrobena z odolného polypropylenu a její hmotnost je přibližně 0,97 kg. Výšku lze upravit dle potřeby - maximálně 42 cm a její nosnost je do 110 kg. Postup složení: Rozložení stoličky - držte středové otvory na obou stranách stoličky Úprava výšky - roztáhnutím upravte stoličku do požadované výšky, otočením zafixujte Rozměry ve složeném stavu: 25,5 x 6,5 cm Nosnost: 110 kg