inzerce, prodej, prodám, bazar

Termoska thermos mountain 500 ml

Kategorie: Turistika, horolezectví

Nová, nepoužitá ( Dôvod predaja - nevyužitá. Osobný odber Praha-Kobylisy alebo dobierka/zásielkovňa.
Termoska thermos mountain 500 ml
Podobné inzeráty
Nerezová termoska 500 ml Bergner - skvělý stav
Nerezová dvouplášťová termoska Bergner o objemu 500 ml s protiskluzovým černým nástřikem. Součástí je nerezový hrníček. Uchová nápoje teplé i studené, vhodná pro každodenní použití. Osobní odběr Praha 7 Holešovice nebo Zásilkovna.
Termoska Stanley 470 ml
Použitá cca 3x, ako nová ( Dôvod predaja - nevyužitá. Osobný odber Praha-Kobylisy alebo dobierka/zásielkovňa.
Termoska TATONKA
Objem 0,45 litra. Použitá raz. Dôvod predaja - nevyužité ( Osobný odber Praha-Kobylisy.
Sedací postroj PETZL FALCON MOUNTAIN, s.2 (sedák), NOVÝ
Prodám nový sedací úvazek (sedák) od firmy PETZL - FALCON MOUNTAIN ve velikosti s.2. Má standardní připojovací most vhodný pro výstupy horolezeckou technikou, ale i dva další plnohodnotné kotevní body na bocích. Konstrukce umožňuje i pohodlnou chůzi. Jedná se tedy o velmi lehký a odolný sedací postroj určený i pro náročné záchranné operace s přítomností technického lezení anebo jednodušší arboretistické (stromolezecké) práce s DRT technikou. Má polotuhý pás a nožní popruhy polstrované prodyšnou perforovanou pěnou, která poskytuje maximální pohodlí i při delším visu. Je vybaven samosvornými přezkami DoubleBack pro snadné a rychlé nastavení. Zadní přezka umožňuje připojení hrudního postroje TOP. Velikost 2: • stehna: 50 - 65 cm • v pase: 83 - 120 cm • hmotnost: 840 g STAV: nový, jen vyzkoušený (nevhodná velikost) CENA: 1999 Kč PŘEDÁNÍ: Preferuji osobní, ale po domluvě je možno zaslat i poštou anebo (lépe) na pobočku Zásilkovny. PLATBA: Při předání, nebo předem na účet (z důvodu špatných zkušeností neposílám na dobírku). KONTAKT: Použijte prosím emailový formulář níže (telefon mám často nedostupný).
Spacak ME Glacier 700 Long Red
Prodám skvělý spacák Mountain Equipment Glacier 700 Long (pro osoby 185cm+), zip vlevo. Spacák jsem použil cca. 10x (v teplotách od -15 do 3 C) v českých i rakouských horách. Je nepoškozený a čistý. Kvalitou zpracování a funkčností se dle mého jedná o skvělou volbu. Spacák prodávám, protože chci koupit (mírně) teplejší na bivaky v Alpách. NC 12500 (info např. zde
Prodám softshellovou bundu Mountain hardwear
Prodám softshellovou bundu Mountain hardwear, velikost XL, nošená, nicméně velmi dobře použitelná.