inzerce, prodej, prodám, bazar

TESLA měřič frekvenčního zdvihu PSK 52 095

Kategorie: Vysílačky

nabízím tento přístroj-půdní nález
TESLA měřič frekvenčního zdvihu PSK 52 095
Podobné inzeráty
Měřič síly pole 100 kHz - 1 GHz
Nabízím v aukci nový měřič síly pole pro kmitočty od 100 kHz do 1 GHz. Měřič je pasivní bez vlastního zdroje, potřebné napětí pro indikaci vzniká indukcí v anténě a pomocí diodového detektoru je převáděno na stejnosměrné napětí. Pomocí otočného atenuátoru se nastaví vyhovující hodnota na mikroampérmetru. Přiložená anténa je laděná na pásmo 400 - 470 MHz. Pro jiné kmitočty je vhodné použít anténu laděnou pro dané pásmo. Zisk a detekované napětí je pak výrazně vyšší. Vstup antény je přes SMA konektor a je možné připojit i větší externí anténu. Funkce: * Šířka frekvenčního pásma 100KHz-1000MHz, vysoká citlivost * Přiložená anténa je pro rozsah 400-470Mz, lze jí použít i pro jiné kmitočty ale citlivost bude menší, použijte proto pokud to bude možné různé frekvenční antény pro testování signálů s různými frekvencemi pro lepší efekt a citlivost. * Amplitudu ukazatele lze upravit (pro ochranu měřiče) * Vestavěná funkce automatického tlumení, což je funkce nárazníku, zabraňuje příliš rychlému kývání ručky a jejímu poškození. * Malá velikost, snadné přenášení, velikost: 90*115*70mm (bez vyvýšené části antény) * Citlivost testu: « Vzdálenost vysílače 0,1W 0,1-1 metr « 2W/5W vysílač, dosah 1-3 metry. « 10W vysílač je v dosahu 2-5 metrů. « 50W je asi 3-10 metrů. * S komplexním rádiovým testerem HP8921A je citlivost -20 dbm a -2 dbm může být plná. Návod k použití: Před použitím otočte „nastavení amplitudy“ na konec zcela vlevo. Délka vytažené antény závisí na frekvenci testu. Je lepší mít 1/4 vlny co nejvíce. Ruční vysílačka je od měřiče intenzity pole vzdálena asi jeden metr. Nebuďte příliš blízko! Aby se zabránilo spálení měřiče síly pole, nastavte atenuátor nejdříve vlevo, stiskněte tlačítko PTT vysílačky, aby vysílačka přešla do stavu spuštění. V tomto okamžiku by ukazatel měřiče síly pole měl mít indikaci signálu. Čím silnější signál, tím větší indikace! Úprava amplitudy: pokud indikátor intenzity pole ukazuje že je překročen maximální rozsah, lze upravit „nastavení amplitudy“ tak, aby ukazatel ukazoval vhodnou polohu. Metoda pro testování bodu maximálního zisku antény: 1. Pro pohodlnou a rychlou změnu frekvence byste měli použít klávesnici k ručnímu nastavení frekvence vysílačky. 2. Propojte vysílačku a anténní napáječe, umístěte měřič intenzity pole blízko antény (v závislosti na prostředí), umístěte jej co nejvíce do vertikálního vyzařovacího úhlu antény, nejvhodnější je metoda plánování antény. 3. Nastavte frekvenci vysílačky, stiskněte spouštěcí tlačitko, sledujte stav měřiče a registrujte jej. 4. Poté nastavte vysílačku na jiné frekvenční body, nechte vysílačku znovu zaklíčovat, sledujte odečet měřiče a poté porovnejte hodnoty každého frekvenčního bodu! Můžete znát nejlepší frekvenci/segment testované antény!
Měřič resonance BM 342
Prodám Měřič resonance BM 342 .
Dvoucestný rádiový ruční měřič výkonu a SWR Nový
Prodám tento nový měřič výkonu a SWR s příslušenstvím viz.foto Původní cena 1500kč v CZ nesehnatelný. Můžete si stím ladit antény popřípadě změřit výkon vysílačky. Je toho plný youtube. Popis výrobku Gam3Gear SURECOM SW-33 Mark II 100 W Vlastnosti: - VSWR. Přímý digitální odečet energie vpřed, bez jakékoli kalibrace. - Max. měřitelný rozsah výkonu až 100W. - 3 sekundy zkontrolujte SWR vaší antény a také zkontrolujte watt rádiového RF výkonu. - Snadná instalace ručního rádia Specifikace: - Rozsah měření výkonu: 0,1-100W - Max. výkon: 100W * Ne pro digitální rádio DMR. - MAX. Příkon: 100W - VSWR: 1,00~19,99 - Frekvenční rozsah: COVER - 125MHz~525MHz Více info na tel:
měřič výkonu Marconi
málo používaný měřič výkonu Marconi, model 6960B. Přístroj je funkční. Po dohodě, za příplatek lze koupit sondu a kabel k sondě. Sond je několik typů, liší se výkonem a kmitočtovým rozsahem. Cena zahrnuje DPH a poštovné v ČR. Možno zakoupit na Aukru. Tento inzerát zde na Bazoši již nebude po uplynutí 2 měsíční lhůty obnoven
Koupím Tesla VZ 31  VB, SNB
Koupím Tesla VZ 31 VB SNB jestli by neměl někdo k mání... Děkuji za nabídky..Foto ilustrační
Vložka do mikrotelefonů Tesla
Nabízím vložku do mikrotelefonů Tesla