inzerce, prodej, prodám, bazar

Tesla Supraphon RK 15

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Nabízím reproduktory Tesla Supraphon RK15. Reproduktory jsou funkční, ale původní 2pinové DIN konektory byly ve stavu drti a proto jsem je odstranil, aby šly reproduktory zapojit do zesilovače.
Za odvoz a nějaké sušenky/čokoládu/pivo
Tesla Supraphon RK 15
Podobné inzeráty
Nabídka rádií 70-80let 20.století,TESLA,RFT a nověj.věží
Nabízím novější kombinované věže rádio-kazetové s Cd mechanikou, mini věž je zachovalá, reproduktory hrají a jsou v pořádku, Samsung MM-B7 i s repro bedýnkami a možností i s malou na-pojitelnou anténou-věž je funkční, jen nefunkční Cd-netočí se(převody nebo elektro-motůrek-lze opravit),cena mini věže Samsung 399 Kč, dále nabízím hifi věž Watson CO-1920, věž je plně funkční, načítá i Cd, hraje rádio a kazetová mechanika taky hraje-cena za věž Watson 549 Kč, další mini věže a přenosná rádio-kazetová s Cd a i bez Cd k dispozici na dotaz, dále nabízím retro tranzistorová stolní rádia z minulého století 70 až 80 let Tesla,RFT,změna nabídky-prodej rádia vždy poznamenaná za typem rádia,ze z hora podle typu TESLA GALAXIE 440A,TOMIS S-TE,RFT PROMINENT DE LUXE 214,EUROPHON TB prodáno,BRUINS RC-941 HIFI,TESLA ALTO 445A-měl jsem dvě,jedno rádio vlevo druhé už prodáno,vlevo dole jedno rádio s hodinami po levé straně s otevíracími dvířky pro nastavení hodin TESLA FORTE 461A- prodáno,první plastové rádio vpravo TESLA ALTO 445A chybí hmatník ladění vpravo,nad červeným rádiem je rádio TESLA DUETTO 444A-podobné rádio jako TESLA ALTO 445A nad ním,pod nimi je jediné červené plastové rádio vpravo dole TESLA EURIDIKA 441A-prodáno,ostatní rádia jsou funkční a některá v zachovalém stavu,jen jedno plastové šedivé rádio s hodinami nehraje-špatné repro,pro další informace pište na email nebo volejte na telefon,ceny od 250 Kč za plastové rádia a více,do 549 Kč podle domluvy za rádia ve dřevě,rádia jsem zkoušel,nešlo jen jedno,k dispozici více foto k rádiům,bez záruky na funkčnost,rádia jsou určeny k renovaci,vyčištění,bez většího důkladnějšího vyčištění,požádání na e-mail,napište a nabídněte,domluvou,děkuji.
Tesla Supraphon t45-331-161 na náhradní díly
Pozůstatek Tesla gramofonu na náhradní díly supraphon t45-331-161
Dobrý den prodám Tesla gramofon a Tesla kompresor limiter
Dobrý den, prodám Tesla gramofon Nc 470 Předěláno z Tesla pětikolíku na sinče, nová jehla, stabylizovan pro maximální čistý poslech hudby za 6000kc Dále Tesla kompresor limiter oba kanály fungují bez problému 4000kc
Tesla dominant 1039 A 2ks,tesla solo 638A,tesla soprán 635a
Tesla gramoradio je funkční radio ladí pěkně!desky hrajou špatně vadna jehla!potenciometry čisté nechrastí!stav.viz.foto celkově pěkný+jedno dominant na náhradní díly tomu chybi kovový talíř,vložka(jehla) radio citlivé!solo 638a také na náhradní díly chybí vrchní kryt a síťová šňůra.tesla soprán 635a je funkční naladi se některé stanice steteo.prodej i jednotlivě!jen volat nebo email!neposílám!platí do smazání.
Gramofonová přenoska TESLA VK4302,VK4301.VK4204.... náhrada
Náhradní přenoska za přenosky TESLA Přenoska včetně jehly. Je použita přenoska SANYO + adapter. Lze použít jako náhradu za již nedostupné typy TESLA VK-4301,VK-4302,VK4302, VK-4202, VK-4204, VB-4202, VK 4301, VK 4204, VK4202. Na obrázcích přenosky je viděl osazení do raménka gramofonu TESLA a porovnání s originální přenoskou TESLA.
Gramofon Tesla NC 452
Prodám tento nádherný gramofon Tesla NC 452. Je v originálním stavu v nádherném ořechovém dřevě. Originální přenoska v zánovním stavu. V takovém stavu nesehnatelný!! Nové signálové kabely se zemnícím vodičem. Vše plně funkční, bezproblémové nastavení otáček. Gramofon je promazán, vyčištěn a nastaven. Je to klasický gramofon z produkce TESLA, který zaujme nejen svým vzhledem, ale díky kvalitní přenosce i zvukem. Gramofon pyšnící se označením Hi-Fi, se vyráběl okolo roku 1988 v Litovelském závodu Tesla. Disponuje rychlostí otáček 33 1/3 a 45, koncovým fotoelektrickým vypínáním přenosky, synchronním motorkem SMR300 s řemínkovým pohonem subtalíře a talíře, optickou kontrolou zapnutí, zvolených otáček a potenciometrem na jemné doladění otáček. Tyto staré stroje časem jen získávají na hodnotě a v tomto stavu se moc nevyskytují. Mrkněte i na mé další inzeráty, například dobové reproduktory k tomuto gramofonu. Nejlépe osobní odběr s předvedením a plným odzkoušením. Na přání a zodpovědnost kupujícího, mohu dobře zabalené poslat. Prosím kontakt jen na mail - telefon není platný. Soukromý prodej. Děkuji za pochopení.