inzerce, prodej, prodám, bazar

Tessar 40/4.5 praktina

Kategorie: Objektivy

Výše uvedený Tessar, velmi neobvykle v provedení pro praktinu.
Bezvadny stav, plně funkční. 2x originální krytka.
Tessar 40/4.5 praktina
Podobné inzeráty
Sony FE 24-70 mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T
Prodám objektiv Sony FE 24-70 mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T* včetně krytek a polarizačního filtru. Nese známky používání na gumě, ale nemá to žádný vliv na funkčnost. Sony FE 24-70mm f/4 OSS Vario-Tessar T* je širokoúhlým portrétním objektivem se zoomem určeným pro Full Frame fotoaparáty s bajonetem Sony E. Vyznačuje se konstantní světelností f/4, která podporuje konzistentní výkon, pokud jde o nastavení expozice a zaostření v celé rozsah zoomu. Pět asférických optických členů a jeden optický člen s extra nízkým rozptylem prvků pomáhají snížit aberaci, zkreslení a zároveň přispívají k pozoruhodné ostrosti obrazu a k jeho čistotě. Carl Zeiss T * Antireflexní vrstva byla použita rovněž na optických členech objektivu s účelem snížit výskyt záblesků a stínů pro zvýšení kontrastu a věrnosti barev.
Objektiv Carl Zeiss Jena Tessar 2,8/50
Prodám plně funkční objektiv Carl Zeiss Jena Tessar 2,8/50 s pro mě neznámým bajonetem (měl jsem na to redukci na Nikon a stále ji mám k dispozici a můžu přidat). Tělo objektivu mírně opotřebené, chod mechanických částí plynulý, optika čistá bez závad. Preferuji osobní převzetí případně možnost poslat přes Zásilkovnu.
Objektiv Sony E 16-70mm F4 ZA OSS Carl Zeiss Vario-Tessar T
Prodám nevyužitý objektiv Sony FE Carl Zeiss 16-70 mm f/4 ZA OSS SEL Vario-Tessar T. Objektiv pro digitální bezzrcadlovky, bajonet Sony E, určen pro APS-C (ekv. 24 - 105 mm), závit pro filtry 55 mm, automatické ostření, stabilizace, váha 308 g. Označení SEL1670Z V ceně je i Hoya HD UV Digital 55mm Filter v hodnotě 1.000 Kč. Původní cena 28.000 Kč. Objektiv je po čerstvém servisu - oprava clony za 8,5tis Kč. Prodám pouze z důvodu pořízení dražšího objektivu se širším úhlem záběru.
Carl Zeiss Jena DDR Tessar 2.8 / 50 (zebra) M42
Prodám krásný manuální objektiv; Carl Zeiss Jena DDR Tessar 2.8 / 50 (zebra) M42, viz reálné fotky. Mechanicky i opticky v pořádku. Optika rozumně čistá. Preferuji osobní odběr v Turnově. Pošta (balík do ruky 129,-) / zásilkovna (na výdejní místo - 69,-) po platbě celé částky včetně poštovného předem na účet. !!! NA DOBÍRKU NEPOSÍLÁM !!! A to z důvodu, že tu je pár vtipálků, kteří si nechávají poslat na dobírku, balík nepřevezmou a mně tím vznikají nemalé finanční škody. Nehledě na to, že balík pak leží na výdejně několik dní, než se mi vrátí zpět. Děkuji za pochopení.
Objektiv Carl Zeiss Jena Tessar 2,8/50 T
Prodám objektiv Carl Zeiss Jena Tessar 2,8/50 T v perfektním stavu, 14 lamel. Včetně zadní krytky. Osobní předání Jižní Morava nebo Zásilkovna 79,- Kč dopředu na účet.
Carl Zeiss Jena Tessar 50 mm f 2,8 závit M42
Prodám hezký a plně funkční, Carl Zeiss Jena Tessar 50 mm f 2,8 závit M42. Optika čistá. Zadní a přední krytka.