inzerce, prodej, prodám, bazar

TESTER IZOLACE HT INSTRUMENTS M70, 1004020

Kategorie: Nářadí

Popis
Tester izolace s elektronickým přepínačem funkcí.

Vybavení
Zkušební napětí 250, 500 a 1000 V
Časovačem řízené měření izolací
Měření nízkého odporu s 200 mA
Vlastnosti
Pro měření izolací dle VDE 0100 (elektrické instalace), EN60204-1 a EN60439-1 (stroje a rozváděče)
Měření napětí až do 600 V AC/DC
Akustická zkouška průchodnosti
Funkce trvalého měření
Programovatelný časovač od 2 do 60 s pro měření izolací.
Rozsah dodávky
2x měřicí kabel
2x krokosvorka
1x zkušební hrot
Baterie
Brašna
TESTER IZOLACE HT INSTRUMENTS M70, 1004020
Podobné inzeráty
Digitální vestavěný tester komponentů LCR55A
Nabízím k prodeji digitální vestavěný tester komponentů LCR55A. Digitální vestavěný tester komponentů pro přesné měření rezistorů, kondenzátorů, cívek, tranzistorů a diod. Ideální nástroj pro opravu, do laboratoře a vývojové oddělení. Speciální funkce Měření odporu Měření kapacity Měření indukčnosti Měření tranzistorů a diod Charakteristika Manuální volba rozsahu měření Integrovaná paměť naměřených hodnot (Data Hold, MAX Hold) Odolné proti nárazům díky ochrannému krytu Automatické vypnutí Velký, přehledný displej. Pořizovací cena 8500kč
pistolová termoizolační pěna
novy web a eshop! Nabízím jako první přímý dovozce tuto novinku na Českém trhu - tepelná izolace stříkaná svépomocí! Více informací na mailu izolace.polynor@ nebo na telefonu. Základní informace: lambda 0.030!! , 5cm vrstva vydá za cca 10cm vaty! Rychlá aplikace svépomocí! Z jedné bomby je cca 1,25m2 v tl. 5cm = cena za m2 je kolem 200Kč! Aplikace jedné náplně zabere max 5 minut! Obrovská úspora času a nákladů!! Ke každé bombě je dodán speciální nástavec na stříkací pistoli který tvoří kužel cca 30-35cm šířky. Vhodné i jako izolace trubek, na studny nebo nádrže apod. Přilne na jakýkoli povrch a lze aplikovat ve více vrstvách!
XL Řezačka polystyrenu horkým drátem styropor
Horký drátová řezačka pro řezání izolace a izolace Styrodur, polystyren a polystyrenové.Idealni při práci a na ETICS izolace atd Transformátor a kvalita umožňuje řezání úsporný režim 1-2 second.The lasered měřítko a 1 meter dlouhé vodicí kolejnice poskytovat přesné řezy s dobrákompaktní Styroporschneider snadno složí a dopravu a jsou ideální do stísněných podmínkách. Přesné řezání luk je vybaven vysoce kvalitní, voděodolný průmyslový konektor XLR ausgestattet.kuličkovým ložiskem skluzavky řezné luk lehce přes polystyrénových desek a zajišťuje čistý řez. Ohřev řezací struny stisknutím tlačítka spínače na řezání přídi. Výhody produktu: - Řezání luk s rohovými výztuhami pro vyšší stabilitu. - Rapid pohotovostní řezání po asi 1-2 sekund. - S nastavitelnou zarážkou pro nastavení hloubky řezu .Lehký a stabilní hliníkový rám s mnohostranným mrtvice .úhlu a výškové nastavení postovne zdarma a nebo dobirka 250kc rezacka je nova
Pistole na ovíjení drátu
PTX-2BF OK Industries Vysoce výkonná pistole na ovíjení drátu Ovíjecí Nástroj, Pistole, Standardní, 20AWG až 30AWG Precision Tools, Devices & Instruments For Telecom, Computer and Electronic Industries Osobni vyzvednuti PSC 273 72 (pobliz Zlonic)!
Kleště "JOKARI" na stahování izolace- nové
Kleště "JOKARI" na stahování izolace- nové, pův.cena 800,-kč.
Kabelová loupačka, páračka, Odizolovací stroj.
Nový stroj. V záruce. Dostupné náhradní díly. 11 otvorů pro kabely Drtička na slabé dráty v izolaci. Nastavitelný přítlak válců. Šneková převodovka v oleji. Díky 11 různým kabelovým vsuvkám máte k dispozici širokou škálu možností použití. Tloušťka kabelu může být od 1,5 do 38 mm. Pokud řez na kabelu není správný, je příliš hluboký nebo příliš mělký, jednoduše nastavte hloubku řezu otočnou pákou. Dotočíte-li páku pevněji, zvětší se hloubka řezu. Uvolníte-li otočením páku, bude hloubka řezu menší. Loupačka kabelů se dále vyznačuje kompaktní a robustní konstrukcí. Odpadnuté části izolace vypadávají na zadní straně loupačky kabelů a lze je snadno sbírat a likvidovat. Nezapomeňte, že kabelové izolace patří do sběrného dvora. Pro zajištění bezpečné stability disponuje stroj na loupání kabelů předvrtanými otvory, pomocí nějž jej lze namontovat na pracovní desku. Pro zajištění vysoké úrovně bezpečnosti byl stroj vybaven vypínačem ON/OFF chráněným proti prachu. Dále byl do stroje zabudován nouzový vypínač, který umožňuje rychlé vypnutí napájení.