inzerce, prodej, prodám, bazar

THE YEARS BEST HORROR - POVÍDKY 2.

Kategorie: Beletrie

THE YEARS BEST HORROR - POVÍDKY 2. O čem je kniha The Year's Best Horror?
Prozkoumejte nové dimenze hrůzy – od pronásledujících přízraků k drásavé noční můře… Hrůza se vkrádá na rušná náměstí i do opuštěných uliček, nekonečně prahne po chuti krve a lační po životě samém. Strach přichází z města na moři, které je v troskách daleko víc než dokáže napáchat zub času… až k člověku, prokletému snít krvavou realitu… k sochaři se schopností stvořit umělý život – nebo smrt. Dívejte se do očí turistovi bez zpáteční jízdenky… reportérovi chycenému do pasti dětské hry, daleko nebezpečnější než si dovede představit. Sledujte paleontologa, který narazil na hrůzné tajemství ukryté před dávnými časy v hlubinách oceánu… Teď stojíte v bráně k myriádám říší strachu. Podejte ruku K. E. Wagnerovi a nechte se vést po stezkách děsu v krajích, které pro vás zmapovali slavní mistři hororu, jako jsou Charles L. Grant, Dennis Etchison, Harlan Ellison, Ramsey Campbell a další. Sedmnáct zajatců v zemích plných hrůz čeká jen na vás…Použitá, bez vady. Osobní převzetí na Praze 10. Poštovné: ČP: dobírka: 130,- platba na účet: 70,- Zásilkovna: dobírka na výdejnu 102,- na účet 79,- Balíkovna 65,-
THE YEARS BEST HORROR - POVÍDKY 2.
Podobné inzeráty
Kopaničářské povídky - Josef Hofer, nová
Kniha obsahuje povídky z Kopanic, které sesbíral a sepsal pan farář Josef Hofer na začátku 20. století. Povídky jsou zaznamenány v původním nářečí Moravských Kopanic. Jsou obrazem nelehkého života v hornaté krajině, kde měli lidé vždy blízko k sobě i přírodě. Jsou doplněné perokresbami akademického malíře Františka Hoplíčka. Kniha je doplněna životopisem autora a malým kopaničářským slovníkem. Kniha má 264 stran, formát 230x160. Vazba V8-tvrdá. Cena 299,-- Kč. Možno zaslat zásilkovnou.Kniha obsahuje povídky z Kopanic, které sesbíral a sepsal pan farář Josef Hofer na začátku 20. století. Povídky jsou zaznamenány v původním nářečí Moravských Kopanic. Jsou obrazem nelehkého života v hornaté krajině, kde měli lidé vždy blízko k sobě i přírodě. Jsou doplněné perokresbami akademického malíře Františka Hoplíčka. Kniha je doplněna životopisem autora a malým kopaničářským slovníkem. Kniha má 264 stran, formát 230x160. Vazba V8-tvrdá. Doklad pžiložen.
Slavné knihy od známých autorů
Prodám všechny knihy uvedené na fotografiích. Seznam nabízených knih: V zámku a podzámčí Pohorská vesnice Dávno tomu Povídky malostranské F. L. Věk Národní pohádky a báje Výbor z díla Okouzlená duše Povídky z jedné kapsy, povídky z druhé kapsy Zapadlí vlastenci Dášeňka Psohlavci Osudy dobrého vojáka Švejka Hrdina naší doby Office party Procházka přes hranice Z Čech až na konec světa Pohorská vesnice Čechy hrdinské Hrdina Nik Malá Dorritka Osudy dobrého vojáka Švejka Didaktické spisy Povídky malostranské Dálkový výslech Džínový svět Lyrika Kapitánská dcerka Ohlas písní českých, ruských Máj Márinka Selské balady Bratrstvo: Bitva u Lučence, Žebráci, Muži v ofsajdu, Mária Čtyři tankisté a pes 1,2 Z různých dob Pět neděl v balónu
KAREL ČAPEK, JAN NERUDA: Povídky
Povídky z jedné kapsy, Povídky z druhé kapsy, Povídky malostranské. Minimálně použité, prakticky funglovky. 140,- + pošt. za obě.
Redukce knihovničky
Alison Weirová -Pád Anne Boleynové- 400Kč. Jízda na vlně, aneb, Co mě naučili koně- 200Kč. Nic k smíchu -130Kč. Vyslanci do prázdna - 600Kč. Nezačínejte si s drakem - 100Kč. The best horror - povídky IV - 100Kč Zběsilá jízda - 100Kč. I.Asimov,R.Silverberg - Příchod noci - 300Kč. Jack McDevitt - Deepsix - 300Kč. Chaim Herzog - Biblické války - 150Kč. Prodám.
Jack London - Bílý tesák a jiné povídky - SNDK 1950
Jack London - Bílý tesák a jiné povídky - vydalo Státní nakladatelství dětské knihy v Praze, Knižnice pro střední školy, Praha 1950. Ilustrace a kresba na vazbu Jan Černý. Překlad B.Z. Nekovařík. Upravil Jaroslav Langer. Vydání první, výtisk 1 - 20 000. Klasické dobrodružné povídky z kanadského severu: Bílý tesák, Fuatinští ďáblové, Křídla slunce, Parlayovy perly, Zákon života a Co mi znamená život. Tvrdá vazba, 336 stran. Čtená, desky na hranách ošoupané, zažloutlé a mírně zašlé, vazba věkem a používáním mírně povolená, ale nerozpadlá, jinak nepoškozená, celkově i přes uvedené pěkný stav. Osobní odběr po dohodě, zasílám po platbě předem na účet, Balíkovnou za 65,- Kč, Českou poštou klasicky za 75,- Kč, nebo Zásilkovnou za 80,- Kč. Při více kusech jedno smluvní poštovné, na dobírku zvolené poštovné + 60,- Kč.
Knihy jako NOVÉ od 30 Kč - BESTSELLERY
1/ souhrně 2/ Jeho poslední slova - NOVINKA - aktuálně nejprodávanější kniha v LUXOR, NEW YORK TIMES bestseller (Laura Dave) - 120,- Kč a Vlak pro děti (Viola Ardone) - italský bestseller (moc pěkná) - 90 Kč 3/ Jak žít neustále šik (Tish Jettová) -60 Kč a Milostné pletky Nathaniela P.- 60 Kč (New York Times beststeller) 4/ Mým vrstevníkům (Michal Viewegh) - 60, -Kč a Petr Vydra - Hlas a jiné povídky - 90,- Kč 5/PRODÁNO_ Soukromá tajemství (české povídky, např. Mornštajnová, Geislerová) - 60 Kč a Na večírku (povídky českých známých autorů Viewegh Hana Lasicová, Stanislav Beran, Irena Hejdová, Petra Soukupová, Michal Viewegh, Natálie Kocábová, Marek Epstein, Josef Moník, Jaroslav Rudiš) - 60,- Kč 6/Třicet let pod přísahou (Robert Šchlachta) - 100,- Kč a Agátina cesta k dokonalé postavě (Agáta Hanychová, Jana Krátká) - 30,- Kč 7/ Saudská Arábie - 30 Kč a Fifty Shades Darker ( E L James) - / ANGLICKY - 2. díl - 120,- Kč a Fifty Shades Freed (E L James) - ANGLICKY - 3. díl - 120,- Kč - nečtená, úplně nová.