inzerce, prodej, prodám, bazar

Těhotenský podpůrný pás ANITA BABYSHERPA

Kategorie: Těhotenské oblečení

Prodám těhotenský pás BabySherpa, velikost S. Pás byl používaný, ale je stále v dobrém stavu. Poskytuje účinnou pomoc při bolestech zad a kříže v době těhotenství, dobře drží bříško i při sportovních aktivitách během těhotenství. Díky zapínání na suchý zip je libovolně nastavitelný. Nosí se přes svrchní oblečení.

Osobní vyzvednutí nebo možnost zaslat přes Zásilkovnu.
Těhotenský podpůrný pás ANITA BABYSHERPA
Podobné inzeráty
Anita Maternity kojící podprsenky a baby belt - super stav
Anita Maternity kojící podprsenky a baby belt - super stav 3ks Anita kojících podprsenek 2ks Anita těhotenských podprsenek 1ks Anita Baby belt, vel. M Vše je používané 1 měsíc, super stav jako nové Dárek jednorázové vložky do kojících podprsenek a také pratelné vložky viz fotky
Anita tehotensky podpurny pas babysherpa vel. XS
Noseny 3 X tehu, moc doporucuji, moc fajn na prochazky (lehky beh) nebo delsi stani Drzi stale skvele Vyjeta nitka viz foto, dle meho nicemu nevadi Predani ci zaslani ok, Balikovna a Zasilkovna dle tarifu, Ceska Posta do obalky ekonomicky Bez dokladu 29,- (psani do 500g)
CARRIWELL Nastavitelný těhotenský podpůrný pás – bílý
Nastavitelný podpůrný pás je široký a pružný pro maximální pohodlí. Pro pohodlné nastavení má suchý zip. Nastavitelná podpůrnost pásu výrazně snižuje nebo zcela odstraňuje bolesti spodní části zad jemným zvednutím bříška a tím podporuje vzpřímené držení těla. Složení: 60 % polyester 20 % polyamid 20 % guma Info např. viz Pořizovací cena nového 420Kč, nyní 280Kč Koukněte i na moje další inzeráty. Nabízím možnost dopravy poštou i do výdejních míst Zásilkovny (cena 79Kč, případně + 19Kč s dobírkou) nebo GLS.
Těhotenský podpůrný pás Medela vel. L
Nabízím těhotenský podpůrný pás Medela ve velikosti L. Pratelný pás jen lehce použitý, plně funkční. K vyzvednutí a osobnímu předání na Praze 9 nebo k zaslání přes Zásilkovnu.
Těhotenský pás XL Anita
Těhotenský pás Anita XL
Podpůrný těhotenský pás
Prodám podpůrný těhotenský pás LR CELLACARE Materna, univerzální velikost (80—125 cm) ve skvělém stavu. Vhodný při bolesti zad či těžkém rostoucím bříšku. Při úhradě cena + poštovné předem lze zaslat balíkem (nejlépe Zásilkovna za 79 Kč). Podívejte se i na mé další inzeráty.