inzerce, prodej, prodám, bazar

Těhotenský svetr vel.L

Kategorie: Těhotenské oblečení

Nabízím těhotenský svetr vel. L zn. H&M. Není šitý přímo jako těhotenský, ale vzhledem k zapínání odshora a značné pružnosti jsem ho tak nosila, resp. měla jsem tak malé břicho při obou těhotenství, že byl nošený minimálně. Je tedy jako nový!

150 Kč

Zasílám poštou n. Zásilkovnou, příp. osobní předání v Turnově nebo Hradci Králové.
Těhotenský svetr vel.L
Podobné inzeráty
TĚHOTENSKÝ ZAVINOVACÍ SVETR vel. L
Prodám zavinovací svetr. Přizpůsobí se bříšku, vhodný jako těhotenský nebo i nosící při nošení dětí v nosítku/šátku. Velikost L. Mohu případně nabídnout i další těhotenské oblečení.
Dámský těhotenský svetr
Prodam dámský těhotenský svetr značky Esmara, vel M 40/42, je krasne dlouhý pod zadeček, zavlažovací šňůrkou přes pas, sediva barva
Těhotenský a kojící svetr 40/42
Prodám šedý těhotenský a kojící svetr. Značka Esmara, velikost 40/42. Velmi dobrý stav. Osobní převzetí (Prace, Šlapanice, Brno Slatina), Balíkovna, Zásilkovna.
Těhotenské oblečení 40-42
Těhotenské oblečení, většina velikost 40 až 42 (L až XL). Celkem 16 kusů. 1x džínové šortky s těhotenský pásem PRODANO) 2x Capri kalhoty, z toho jednou se zvýšeným těhotenský pasem ( se zvýšeným pasem PRODANO) 1x zavinovací svetr (PRODANO) 6x triko s krátkým rukávem 1x tílko 4x dlouhé šaty 1x kojící noční košile PRODANA Možnost prodeje po jednotlivých kusech za 50 Kc/ks nebo jako celek za zvýhodněnou cenu, popřípadě cenu nabídněte. Osobní předání Praha 9 Vysočany
Elastický těhotenský pás,vel.M
Prodám elastický těhotenský pás, vel.M. Osobní předáni Praha Libuš-Písnice nebo Zásilkovna 79kč.
Těhotenský svetřík vel.M-L
Prodám pěkný,lehoučký a velmi příjemný těhotenský svetřík zn.Style vel.M-L.