inzerce, prodej, prodám, bazar

Tibetská živá kefírová houba

Kategorie: Potraviny

na prodej pravá Tibetská živá kefírová houba
Tibetská živá kefírová houba
Podobné inzeráty
Tibetská kefírová houba
Tibetská houba je druh kefírové kultury, která v mléce zpracovává laktózu a vytváří z něj obdobu kefíru. Takto upravené mléko zlepšuje zdravotní stav jeho uživatele, zrychluje metabolizmus a snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Kefír také pomáhá k redukci hmotnosti tím, že zasytí, má vysoký obsah bílkovin a nízkou energetickou hodnotu. Tibetská houba má příznivé účinky na srdce, pomáhá lépe rozkládat cholesterol v cévách a pozitivně reguluje krevní tlak. Její konzumace je tedy mj. prevencí infarktu myokardu. Kladný vliv má ovšem i na další orgány. Doporučována je např. při různých nemocech ledvin, sleziny, žlučníku, slinivky či jater. Kefírový nápoj navíc odkyseluje organismus, zabraňuje shromažďování a hnilobným procesům potravy ve střevech, takže působí pozitivně také na trávící soustavu. Opomenout nesmíme ani stimulaci imunitního systému, zpomalení stárnutí, zvýšení vitality a zabránění únavě způsobené stresem. Navíc dokáže brzdit vývoj metastáz a je cenným zdrojem vitamínu B12 a kyseliny listové.
Tibetská kefírová houba
Tibetska kefirova houba. Množství 1pl.lžíce. Rostou rychle. Zasilam zásilkovnou.
Kefirova houba - tibetska houba
Prodam kulturu kefirove / tibetske houby. Mnozstvi prodane kultury vystaci na 0,3 az 0,5l mleka, ze ktere vam za den vznikne lahodny kefir. Jsem z Brna, ale je mozne poslat i pres zasilkovnu, tam si uctuju priplatek 10kc na baleni. Prosim odpovedi na email, ne SMS
Kefírová houba - tibetská houba
Daruji kelímek kefírové houby. Z plnotučného mléka vytvoří super kefír, cca sklenice denně. Zašlu na libovolné výdejní místo Zásilkovny (100 Kč) nebo i přímo na adresu (150 Kč). Případně možný osobní odběr Mělník a okolí, Litoměřice a okolí nebo podle mých aktuálních cest. Nezasílám na dobírku.
Tibetská houba
Zdraví,imunita,zdravá výživa
Tibetská houba
prodám tibetskou houbu na výrobu kefíru vlastní odběr 50 kč zaslání poštou 100 kč + poštovné