inzerce, prodej, prodám, bazar

Tiskarna Xerox

Kategorie: Tiskařské stroje

Prestala tisknout a nechci uz resit, tak nabizim za odvoz napr. za basu piva. Najde se i na vymenu toner a dalsi.
Tiskarna Xerox
Podobné inzeráty
E-shop + tiskárna Canon 8400 SE
Nabízím k prodeji na míru dělané webové stránky – a k tomu také tiskárnu Canon IPF 8400 SE, na které lze všechny objednávky tisknout. Důvod prodeje – koupě nové tiskárny a soustředění na jiné aktivity. Stránky Stránky jsou plně funkční, dostanete všechny přístupy – já neměl čas tyto stránky spravovat, jelikož jsem se soustředil na jiné aktivity. Vše je připraveno pro budoucího majitele, aby si rozjel svůj byznys. Součásti prodeje i všechny podklady k obrazovým citátům. Stránky primárně sloužily pro zákazníky, kteří chtějí vytvořit fotoobraz a nahrají si svou fotografii. Stránky jsou na Wordpressu. Jsou jednoduché na administrativu, jednoduše můžete přidat/smazat produkt, nastavit cenu.. Tiskárna Canon IPF 8400SE - Hlavní předností tiskárny je levný provoz a šířka tisku až 1118 mm. Tiskárna je 8 let stará, má vytisknuto okolo 4200 m2 (obvyklá životnost okolo 8 tisíc m2). Tiskárna stále funkční, stále na ní tisknu, jelikož k ní mám ještě náhradní barvy a veškeré příslušenství – 3 tiskové hlavy (1 kus = 10 tisíc Kč), kompletní sada barev v tiskárně + náhradní barvy C,M,Y,R,BK, MBK – každá barva v 700 ml. Takže zásoba vydrží ještě pěkně dlouho. Jednoduchá obsluha, možno tisknout na papír, fotopapír, samolepky, plátno. Já využíval převážně na tisk plátna. Jedná se o pigmentovou tiskárnu, který dokáže tisknout jakýkoliv detail. Bohužel se mi občas stává, že mi vyhazuje po tisku errory, takže se musí většinou restartovat, nicméně poté šlape a hlavně tiskne stále skvěle. Dokud se nenajde zájemce, budu na ní dále tisknout, než vypotřebuji spotřební materiál. V případě zájmu, mohu zajistit vhodného dodavatele tiskových produktů (papír, plátno, samolepky..) Zájemce si musí zajistit odvoz – tiskárna váží cca 160 kg. Cena za webové stránky a tiskárnu a příslušenství - 90 000 Kč
Xerox Phaser 7800
Starší tiskárna Xerox Phaser 7800. Plně funkční. Síťová. V ceně je i poměrně velké množství spotřebních tonerů čistících nádobek atd. Při rychlém jednání sleva. Možno přijet vyzkoušet si přímo na místě Praha 10 uhříněves.
Vymazlená 3D Tiskárna MK3S+ Klon Předělávka na originál
Prodávám vymazlenou tiskárnu MK3S+ se spoustou originálních dílů, jako je bed Originál PRUSA MK52 (dodám i původní MK52 Fystec k tiskárně) Originál PRUSA Bontech kolečka pro bezproblémový tisk jakéhokoliv materiálu.Hotend originální PRUSA celokov s vrtaným a v česku leštěným heatbreakem takže o kvalitu se nemusíte bát. Součástí je i držák filamentu jak pro 1kg tak 2kg cívku! Mezi hotendem a heatbreakem byla použita teplovodivá pasta Thermal Grizzly Cryonaut pro nadstandartní převod tepla do 350°C.(Není problém dodat fotky tisků) Tiskárna má přidané led osvětlení bedu viz foto, které je zapojeno přes stepdown do základní desky na vypínač v horní části. Tiskárna má Original PRUSA pindu mk3s+ (není závislá na teplotě) Všechny originál díly byly kupované z (Jakub Kellner) Tiskárna má chlazený hotend Noctua 12V ventilátorem stejně jako originál. Kalené tyče jsou originální z Original PRUSA MK3 která byla přestavena na Bear s lineárním vedením. Dále k tiskárně přidávám Raspberry pi zero 2W, které je již součástí tiskárny. V desce s nainstalovaným Octoprintem (stačí pouze změnit SSID pro wifi a heslo) v RPI zero 2W je součástí i rychlá microSD karta o velikosti 64GB pro rychlý start. Pei plát je taktéž originál, ale potřebuje vyměnit časem novou folli, dá se na ni zatím ale tisknout bez problémů. Neposílám poštou ! Pouze osobní odběr Frýdek-Místek nebo Ostrava. Pro další fotky mě kontaktujte na tel. uvedený níže případně email.
HP Latex 335 Print & Cut, velkoformátová tiskárna a plotter
Dobrý den, nabízím k prodeji sestavu HP Latex 335 Print & Cut Solution. Velkoformátová tiskárna HP Latex 335 a odpovídající řezák HP Cutter 64. Oba stroje jsou na šířku média 160 cm. Tiskárna je v perfektním stavu, je pravidelně servisovaná a tiskne perfektně. Aktuálně po velkém servisu "Service Maintenance Kit #3", další SMK3 je na 7%. Tiskové hlavy a inkousty součástí stroje. Tiskárna má najeto 13 400 m2. Řezák (plotter) HP Cutter 64 je přebrandovaná Summa SummaCut D160, funguje na 100%. Přidám originální software Sai Flexi. Logy pošlu na vyžádání. mohu zajistit i dopravu po ČR. Důvod prodeje je upgrade technologie. Cena 200.000,- bez DPH.
Prodáno. Solventní tiskárna CJV 30-100
Prodám solventní tiskárnu CJV 30-100 se softwarem Rasterlink. Tiskárna má zánovní 4 ks inkoustu, kupované v září 2022. Bohužel nám stála 2 roky a v tiskové hlavě zůstal inkoust. Hlava se sice pročistila, ale není to 100%. Hlavu jsme odpojili od napájení a od té doby ji tiskárna nenačítá. Podle získaných informací ji je potřeba nastavit v servisním módu. Plotr funguje bez problémů. Celkově tiskárna toho moc nenatiskla cca 5000 bm, takže ostatní věci jsou neochozené. K tiskárně je dále plná čistící kazeta a 1L čistícího roztoku. Máme k tiskárně i náhradní funkční Mainboard. Prodávám za cenu inkoustů, takže cena rozhodně pevná, kdo dřív přijede ten jí má.
Startovací DTG sada na potisk triček. Poř. cena 330tis
Prodáme kompletní startovací sadu na potisk triček. Tiskárna Shortee 2 DTG double cmyk, notebook, impregnační stroj, lis, termo tiskárna na štítky pro dopravce, náhradní barvy + sada triček. Pořizovací cena je přes 330 000,- Kč. Stačí zapojit a můžete tisknout. Předvedeme, zaučíme a předáme kontakt na dodavatele triček, barev + servis. Možnost prodloužené záruky. V sadě dostanete: - Texjet shortee 2 double CMYK v poř. hodnotě 250tis (nyní kolem se prodává 300tis) - Termolis nutný k dokončení tisku v pořizovací hodnotě 9tis - Termo tiskárna na štítky pro dopravce v hodnotě 12tis + náhradní etikety - Dotykový notebook Dell Inspirion 11 - Impregnační nástroj pro přípravu triček - Nahradní barvy pro doplnění tiskárny - Balík 10ti triček na potisk - Naše know how, zaučíme - 2 stoly na malá trička a velká, dohromady v hodnotě cca 10tis Cena k jednání! POZOR tiskárna je upravena na double CMYK, tiskne dvojnásobnou rychlostí, ovšem neobsahuje bílou barvu - není možno tisknout černá trička. Čas vytisknutí jednoho světlého trička je pouhých pár sekund. Z jednoho trička máte v průměru zisk 200-300Kč. Tato sada se Vám realně zaplatí za pár měsíců. Proč prodáváme? tuto tiskárnu jsme přerostli, máme několik set výtisků denně a už nám obyčejně nestačí, měníme za větší stroje.