inzerce, prodej, prodám, bazar

Tlakové čidlo pro jednotku Grundfos CU301

Kategorie: Čerpadla

Prodám nové čidlo pro řídící jednotku Grundfos CU301 k čerpadlům řady SQE.

Jedná se o 100% náhradu čidla Grundfos 56437851 (mám vyzkoušeno).

Parametry:
0-6 bar,
4-20 mA,
Konektor IP68 + kabel 1m,
Závit těla G1/4 + redukce na G1/2
Poštovné je v ceně.
Tlakové čidlo pro jednotku Grundfos CU301
Podobné inzeráty
Čerpadlo oběhové Grundfos Magna 32-100 180
Prodám Profesionální oběhové čerpadlo od Světoznámého výrobce čerpadel Grundfos, málo použité sloužilo jako rezerva, záloha. Původní cena čerpadla 18000kč Možnost poslání na Vaši adresu i do zahraničí, nemám s tím problém. Standardní přípojka : R 1¼ (5/4") Energetická třída : A Napětí : 1 x 230V, 50 Hz Oběhové čerpadlo Grundfos Magna s obtékaným rotorem. čerpadlo a motor tvoří integrální jednotku bez ucpávky hřídele, pouze s dvěma plochými těsněními pro utěsnění. Čerpaná kapalina maže ložiska. Oběhové čerpadlo bez nutnosti údržby a s mimořádně nízkými náklady na dobu životnosti. Čerpadlo Grundfos Magna - charakteristické znaky: * Elektronicky komutovaný motor (ECM) s rotorem s permanentním magnetem * Vestavěný regulátor čerpadla * Keramická radiální ložiska * Uhlíkové axiální ložisko * Těsnicí membrána rotoru, podložka a plášť rotoru z korozivzdorné oceli * Těleso statoru ze slitiny hliníku * Těleso čerpadla Litina * Ochrana proti přetížení Oběhové čerpadlo Grundfos Magna je jednofázové. Motor nevyžaduje vnější ochranu motoru. Grundfos MAGNA - oběhová čerpadla Grundfos patřící do Série 2000 - automatická regulace diferenčního tlaku úpravou výkonu čerpadla podle aktuálních potřeb tepla bez nutnosti připojování vnějších součástí. Jsou k dispozici čtyři způsoby regulace: 1 - AUTOADAPT (samoregulace z "jedné proporcionální tlakové křivky do druhé"), sloužící k optimalizaci snadnosti používání a snížení spotřeby energie na minimum 2 - Proporcionální tlak 3 - Konstantní tlak 4 - Konstantní křivka (k dispozici pouze přes vnější ovládání) Vlastnosti a výhody oběhových čerpadel Magna Všechna oběhová čerpadla Grundfos MAGNA pro otopné soustavy mají štítek A dokazující energetickou účinnost. Díky tomuto čerpadlu Grundfos Magna budete šetřit životní prostředí a zároveň snížíte své účty za elektřinu. Čerpadlo MAGNA mělo jako první patentovanou funkci AUTOADAPT umožňující snadnou instalaci a dokonalé vyvážení komfortu a energetické účinnosti. A to vše po pouhém stisknutí tlačítka.Elektronické oběhové čerpadlo GRUNDFOS Magna 32-100, 180 mm Použití: systémy s kolísavým průtokem média podpora vytápění kotlové systémy teplovodní systémy jedno a dvoutrubkové systémy podlahové vytápění Vlastnosti a výhody : široká škála aplikací komplexní ochrana proti korozi kompaktní čerpadlo bez skříně bezúdržbový provoz elektronicky komutovaný motor s rotorem s permanentní magnet vestavěná řídicí jednotka čerpadla nízká hladina hluku nízká spotřeba energie ochrana proti přetížení není nutná externí ochrana motoru jednoduchá. instalace funkce regulace Autodapt regulace na konstantní a proporcionální tlak automatická regulace podle aktuální potřeby 4 regulační stupně paralelní připojení s řídicí jednotkou. Řízení MPC digitální vstup analogový vstup komunikace se sběrnicí
Čerpadlo Grundfos CM
Profesionální čerpadla kapaliny Grundfos. Kompaktní, spolehlivé, horizontální, vícestupňové odstředivé čerpadlo s axiálním sacím a radiálním výtlačným hrdlem. Konstrukční materiály ve styku s čerpanou kapalinou jsou z korozivzdorné oceli. Mechanická ucpávka čerpadla je speciálně konstruovaný, nevyvážený O-kroužek. K dispozici jsou typy: Grundfos CM5-6 A-R-I-V-AQQE 3x380V_1,45kW_4,7m3/h_H max. 55,9m Grundfos CM10-3 A-R-I-V-FAAN 3x380V_2,2kW_10m3/h_H max. 46,6m Grundfos CM3_4 A-R-I-V-AQQE 3x380V_0,45kW_3,1m3/h_H max. 36,6m Perfektní stav, rok výroby 2016. Zaslání nebo osobní odběr po dohodě možný. Levně, při větším odběru sleva.
oběhové čerpadlo GRUNDFOS UPS2 (7-48W) , elektronické
Elektronická čerpadlová hlava GRUNDFOS UPS2 - příkon 7-48W, má až o 70% nižší spotřebu oproti běžným čerpadlům. Náhrada klasických oběhových čerpadel GRUNDFOS UP/UPS Ideální náhrada za klasická oběhová čerpadla, např. v kondenzačních kotlech. Záruka 5 let. Používaná byla pouze 1. sezonu v kondenzačním kotli BAXI (původní čerpadlo jelo na 75W, toto elektronické na 25W), je stále v záruce. Pořídili jsme nový kotel. Nová stojí 3800,- kupovaná zde: Osobní předání Pohořelice, Hustopeče, Rajhrad nebo pošta.
Oběhové čerpadlo Grundfos Alpha 2 +nový thermostat na potrub
2x sezóny u krbových kamen, kabelovym svazkem již připraveno k čidlu teploty (termostatu) na otopnou trubku u kámen. Termostat je úplně nový. Přidám k čerpadlu. ALPHA2 je oběhové čerpadlo určené pro systémy vytápění v rodinných domech a menších otopných soustavách. Základem energetické účinnosti čerpadla ALPHA2 je inteligentní regulace jeho výkonu na základě aktuálních požadavků, kterou umožňuje funkce AUTOADAPT. Funkce AUTOADAPT automaticky hledá optimální provozní nastavení čerpadla s ohledem na požadovanou teplotu a přizpůsobuje výkon čerpadla těmto požadavkům. GRUNDFOS ALPHA2 představuje nejlepší řešení pro systémy podlahového vytápění, jednotrubkové soustavy a dvoutrubkové soustavy. GRUNDFOS ALPHA2 je vhodná pro: Soustavy s konstantními nebo proměnlivými průtoky, při kterých je zapotřebí optimalizovat provozní bod čerpadla Soustavy s proměnlivou vstupní teplotou Soustavy, u kterých se vyžaduje noční redukovaný provoz. Charakteristické prvky čerpadel: Kompaktní konstrukce Snadná a rychlá instalace Nízká spotřeba energie (min 5W) Tichý chod Motor založený na technologii permanentního magnetu / kompaktního statoru Samoodvzdušňovací těleso čerpadla Technické údaje: Max. tlak systému: 10 bar Teplota média: +2 až 110 °C Krytí: IP 42 Napětí: 1 x 230 V/50 Hz Energetická třída: A Pevna cena. Předání Nová Paka nebo pošlu po platbě předem na účet zasilkovnou.
GRUNDFOS Cmbe 3-621-I-U-C-C-D-A
Posilovací stanice CME Grundfos je kompaktní posilovací stanice určená pro zásobování vodou v domácnostech. Integrovaný systém regulace otáček umožňuje, aby tlaková stanice CME udržovala konstantní tlak v celé potrubní soustavě. Tlakový snímač, který monitoruje změny v odběrném množství vody, vysílá signál na regulátor otáček, který iniciuje změnu otáček motoru tak, aby čerpadlo přizpůsobilo svůj výkon nové provozní situaci. Instalace posilovací stanice CME je velmi snadná. Po připojení potrubí stačí zastrčit zástrčku napájecího kabelu do síťové zásuvky a stanice je připravena k provozu. Původní cena 26.000,-.Vzhledem k váze pumpy preferuji osobní odběr, po domluvě možno i zaslat. Jen vážní zájemci, při rychlém jednání lze o cene jednat. Více na
kotlového čerpadla Grundfos UPM3 FLEX 15-70
Oběhové čerpadlo Grundfos UPM3, vhodné pro osazení do cirkulačních jednotek.nova Cena dohodou