inzerce, prodej, prodám, bazar

Tlakový čistič zn. Sterimob

Kategorie: Čistící stroje

Prodám 2 kusy- wapku Sterimob na opravu nebo na náhradní díly.
Tlakový čistič zn. Sterimob
Podobné inzeráty
Tlakový čistič kanalizací - REZERVACE
Na prodej tlakový čistič kanalizací EUROM (ROM) Compact 140 bar/ 60 litrů za minutu průtok. Motor B&S Vanguard 23HP. Vybaven - elektrickým startem - hydraulicky ovládaný navíjecí buben s 80m vysokotlaké hadice 1/2" - Navíjecí buben s 50m 3/4" napouštěcí hadicí. - rádiovým dálkovým ovládáním - ochrana čerpadla proti běhu na sucho - nádrž na vodu 400 l Rok výroby: 2016 Celkový stav: velmi dobrý Cena je bez DPH
HR-B01 DMS Germany násada pro vysokotlaký čistič - čistič p
Prodám HR-B01 DMS Germany násadu pro vysokotlaký čistič - čistič podlahových ploch Stav: nový, dostal jsem od ženy jako dárek, bohužel není kompatibilní s mojí vapkou Riobi, ač násada měla být kompatibilní s většinou vapek. Násada má baionet 9,2 mm a širší průměr 13,3 mm. Osobní odběr v Ostravě-Heřmanicích. Volejte na tel.č. nebo zašlete SMS.
Nerezový rotační čistič ploch profi nerez průměr 51cm nový
Nabízím profesionální čistič ploch pro vysokotlaký čistič, vhodný do garáží dílen, na terasu, zabraňuje rozstřiku vody do okolí. Lehká manipulace díky otočným kolečkám. Průměr 52 cm celo nerezové provedení. Otočné rameno dvě trysky. Trysky osadím podle požadavků stroje
Nepoužitý Parní Čistič Strem Cleaner 301
Parní čistič Steam Cleaner PF 301 je výrobek firmy Paul Foster PHP. Unikátní parní čistič využívající nejnovější technologii čištění pomocí páry bez nutnosti použití chemických přípravků, které zbytečně zatěžují naše zdraví, životní prostředí a naší peněženku. PF301 není jen každodenním pomocníkem ve vaší domácnosti, ale i nepostradatelnou součástí života, navrženým dle nejvyšších nároků na ergonomii se zřetelem na kvalitu a spolehlivost. • Výkon nominální: 1 400 W • Výkon maximální: 1 600 W • Elektrické napětí: 220 ÷ 240V • Kmitočet: 50 Hz • Maximální kapacita: 1 l • Přípustný tlak páry: max 5. bar.
Ultrazvuková čistička 30l
Ultrazvukový čistič dílů je vyroben z nerezové oceli, která je odolná proti korozi a bez rzi a neumožňuje únik vody. Ke zlepšení účinnosti čištění používá metodu zpracování ultrazvukovými vibracemi. Výkonný měnič zabudovaný do ultrazvukového čističe zvyšuje ultrazvukový výkon. Frekvence čištění 40 KHz dokáže odstranit skvrny z předmětů během několika sekund bez poškození předmětů. - Teplota topení: 0-80 ° C (nastavitelná). Zahřívání může snížit přilnavost oleje a vosku k některým čištěným materiálům a tím zlepšit čisticí účinek. - Nastavení času: 0-30 min. Čistič šperků má digitální časovač a ukazatel teploty pro přesnou dobu praní a regulaci teploty. - Přenosný ultrazvukový čistič šperků, který se snadno pohybuje a skladuje. Vhodný pro šperky, laboratoře, desky plošných spojů, zubní vybavení, nádobí, průmyslové a jiné čisticí prostředky Mám k dispozici a čističky s menším objemem. Pokud máte zájem o menší napište mi do emailu.
Prodej wapky
Prodám tlakový čistič WAP KARCHER KHP4, pěkný stav, bez vady, nevyužité