inzerce, prodej, prodám, bazar

TomTom Runner SportTester

Kategorie: Chytré hodinky

Prodám hodinky TomTom Runner, používané, jeví známky používání. Funkční, včetně nabíjecího kabelu. Bez krabice. Za symbolickou cenu. Přítelkyně je vyměnila za Garminy. Po Ostravě možno po předchozí domluvě dovézt. Jinak zásilkovna / PPL parcelshop po zaplacení poštovného předem na účet. Platí do smazání.

Jezdím často na trase Olomouc, Přerov, Prostějov, Brno, Zlín, po domluvě možno přiblížit.

Podívejte se i na moje ostatní inzeráty, prodávám více věcí v dobrém stavu.

Technické informace o produktu zde:
TomTom Runner SportTester
Podobné inzeráty
TomTom Running 1
Prodám sportovní hodinky TomTom Runner 1 , hodinky v dobrém stavu - bez škrábanců na displeji (ochranná folie).nabíječka a držák na řídítka
Sporttester SIGMA černo-šedá NOVÝ
Prodám Sporttester SIGMA. Nové hodinky, nepoužité, originál zabalené. Hrudní pás na měření tepu a mnoho dalších funkcí. Možnost zaslání, nebo předání na trase Praha, České Budějovice, Tábor, Jindřichův Hradec.
Nike+ SportWatch GPS se senzorem
Sporttester Nike+ SportWatch GPS powered by TomTom® WM0070 077 model 2011 Nike + Sportwatch GPS je vzrušující nová technologie, která umožňuje běžcům sledovat svou rychlost, vzdálenost, čas, kalorie a tepovou frekvenci (s Polar propojením) - to vše na zápěstí.
Huawei Watch GT Runner v záruce
Prodám pánské chytré sportovní hodinky Huawei Watch GT Runner, zakoupené 08/2022 - ještě v záruce, bez poškození plně funkční, fakturu doložím. Podvodníci s doručením přes kurýra nepište...je to zbytečné... díky
Prodám TomTom Multisport 1
Prodám chytré hodinky TomTom Multisport 1, funkční v dobrém stavu. Vydrží nabité i déle než týden, záleží na používání. Pásek je v horším stavu, chybí zapínání, ale přesto dobře drží pomocí malých čepu v pásku.
Sportovní hodinky /sporttester/ Garmin Forerunner 935
Prodám černé hodinky Garmin Forerunner 935, včetně originální krabičky, kabelu na dobíjení a manuálu k hodinkám. Vše plně funkční. Pouze displej s menší vadou /viz foto/. Stáří 3 roky. Osobní odběr.