inzerce, prodej, prodám, bazar

Top

Kategorie: Halenky

Top v tyrkysové barvě, velikost 38-40/zajímavý třpytivý proužek
Top
Podobné inzeráty
Krásný top, halenka, značka GERRY WEBER vel. 42/44
Krásný top, halenka, značka GERRY WEBER barva fialová-šeříková, mat.polyamid a elasthan, celková délka 62 cm, přes prsa má cca 49 x 2 cm, lehce povolí až do 59 x 2, TOP STAV, krásně tvaruje postavu. Velikost: 42/44 Značka: GERRY WEBER !!!....cena 90.-Kč + pošta.. nakoukněte na mé inzeráty ...děkuji
Top zavazovací, hnědý, velikost 34/36 (XS/S)
Prodám hnědý, na zádech a za krkem zavazovací top, velikost 34/36. Top rafinovaným řešením zavazovacích tkanic krásně podtrhne ženskost. Délku i šířku topu lze zavázáním nastavit. Délka topu bez vrchních tkanic 42,5 cm.Cena 140 Kč + poštovné (popř. zásilkovna).
Nový lesklý společenský top Orsay 36
Elegantní sexy lesklý top s americkými průramky a vázačkou, která lze uvázat na mašli nebo nosit jen tak volně. Vzadu na krku je zapínání na drobný knoflíček a na dolním lemu jsou tři ozdobné knoflíky, vypasovaný střih. Top jsem měla jen 1x oblečený, dovolím si označit za stav - nový, velikost 36, ale padne i 34.
Blůzka, top, halenka
Prodám top Next, vel. 44/46 - délka 59 cm, 3/4 rukáv (od krku 55 cm). Zavinovací efekt, dělá pěkný výstřih ;-). Pěkný krajkový efekt - detailní foto přiloženo. Slušivé, top stav.
Nový top Orsay s krajkou 34
Letní top s květovaným vzorem Orsay bez rukávů, volnější střih, na předním díle je všitý tenký pruh krajky, zapínání vzadu na drobný skrytý knoflíček, uvedená velikost 34, lehounký materiál - příjemný na horké letní dny. Top je nový, pouze jsem po zakoupení vyprala, nenošený, bohužel mi nesedí jak bych si představovala.
Top s krajkovým bolerkem
Béžový top s krajkovým bolerkem, 3/4 rukávy, jako nový, vel.XXL,top má rozměr přes prsa 116cm