inzerce, prodej, prodám, bazar

TOP Farmářka - kotníková čoko velikost 45

Kategorie: Boty

celoroční vycházková i pracovní obuv vyrobená flexiblovou technologií

kvalitní kožená obuv, která pevně podrží vaši nohu

pryžová podešev s výrazným protiskluzným dezénem vhodná do každého terénu

komfortní a elegantní šitá obuv z kvalitní usně celokožená / včetně podšívek/

podšívka – prodyšná useň

svršek – hovězinová useň/ nubuk síla 1,8 – 2,0mm

vkládací stélka z paměťové pěny / je možné vytahnout, vysušit či vyměnit/

Obuv šitá flexiblovou technologií, celý obvod svršku je pevně prošit přízí. Obuv je jemně polstrovaná. Svršek i podšívka je z pravé kůže, nošením se tedy přizpůsobí a vytvaruje dle vaší nohy. Pevné šněrování drží správně kotník a celou nohu. Pryžová podešev spolehlivě ochrání před chladem i tvrdostí terénu.
původní cena 1694kcz
TOP Farmářka - kotníková čoko velikost 45
Podobné inzeráty
HONEY farmářka kotníková - černá - vel. 42 - NOVÁ
Prodám novou, nenošenou obuv HONEY farmářka kotníková ve velikosti 42. Pracovní, nebo i volnočasová kotníková obuv "farmářka" s pryžovou podrážkou rezistentní olejům. Pohodlná obuv se svrškem z kůže.
HONEY farmářka kotníková - béžová - vel. 42 - NOVÁ
Prodám novou, nenošenou obuv HONEY farmářka kotníková ve velikosti 42. Pracovní, nebo i volnočasová kotníková obuv "farmářka" s pryžovou podrážkou rezistentní olejům. Pohodlná obuv se svrškem z kvalitní lícové prodyšné kůže Nubuck.
Nové pracovní boty farmářky vel.44
Kotníková obuv "farmářka" s pryžovou podrážkou rezistentní olejům a svrškem z kůže, na ochranu proti minimálním rizikům – běžným povětrnostním vlivům.podrážka odolná olejůmpodešev pryžuseň
Bezpečnostní kotníková obuv pánská - Panda Safety
Bezpečnostní kotníková obuv s ocelovou tužinkou i stélkou, TPU podrážkou rezistentní pohonným hmotám, prodyšnou podšívkou, absorpcí energie v patě a voděodolným svrškem z kůže. Velikost 42. V dobrém stavu, málo používaná.
NOVÁ DÁMSKÁ KOTNÍKOVÁ OBUV  RIEKER vel. 39 + KRÉM NA OBUV
Nabízím tyto nové kozačky, velikost 39, antistressová kotníková obuv, barva hnědá, se zipem na vnitřní straně pro rychlé nazouvání a vyzouvání, svrchní materiál: ve vzhledu kůže, uvnitř: textil teplá podšívka, podpatek: cca 4 cm, výška svršku: cca 13 cm, šířka boty: 28 cm, PC 1699 kč. Ke kozačkám navíc impregnační krém na obuv. Poštovné ČP doporučeně 99 kč nebo osobní předání Praha 8.
Boty RIEKER, vel. 41 - Dámská kožená kotníková obuv
+ poštovné jen 5,-Kč (platí do 12.3.2023) Značka RIEKER, nošená kotníková obuv, antistress, Obermaterial Leder (povrchový materiál KŮŽE). VELIKOST 41, Stélka 25cm. Stav viz. fotografie. Z vnitřní strany je funkční zip pro snadné obutí. Stélka je z příjemného materiálu, a díky teplé podšívce Vám nebude zima. Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. Cena: 600,- Platba předem. ČP - BALÍKOVNA za 75,- (Seznam výdejních míst: V případě vážného zájmu mě neváhejte kontaktovat.