inzerce, prodej, prodám, bazar

Topenářské podlahové trubky Wavin pro podlahové vytápění

Kategorie: Radiátory

Wavin nové originál zabalené nikdy nepoužité podlahové trubky 16x2.0mm 200 metrů. Viz.foto. Mám dvě balení.
Topenářské podlahové trubky Wavin pro podlahové vytápění
Podobné inzeráty
TRUBKA PERT-AL-PERT 16X2 BALENÍ 240M
nevyužiji 9 balení trubky na podlahové vytápění trubka frankishe 16x2 , mohu dodat i se svěrným šroubením. k vyzvednutí v Hranicích na Moravě specifikace od prodejce: Trubka podlahového vytápění PERT-AL-PERT 16x2 v šedé barvě od Německého výrobce Fränkische. Podlahovou trubku lze použít pro podlahové, stropní i stěnové vytápění. Možnost pro istalaci centrálního vytápění studené i teplé vody. Maximální teplota 95°C. Pečlivě vybrané systémové komponenty zaručují nejvyšší kvalitu užívání, dlouhodobý a bezproblémový provoz, stejně jako bezpečnou a snadnou instalaci. Jde o vícevrstvé trubky z polyethylenu s natupo svařovanou hliníkovou vrstvou. Optimální podmínky pro správnou instalaci při teplotě nad 0°C, ale můžete vykonávat práci při teplotách až -10°C. Při teplotách pod -10°C musíte dodržovat konkrétní pokyny výrobců. Během ohýbání trubek věnujte pozornost povrchu potrubí, aby nedošlo k promáčknutí a aby nebyla poškozena vnější vrstva z polyethylenu. Všechny vícevrstvé trubky jsou zcela bezpečné, jsou neškodné pro člověka a nemají žádný negativní vliv na lidský organismus. Vícevrstvá trubka vysoké kvality vhodná pro pitnou vodu a do topného systému, která se skládá ze tří vrstev. Tyto tři vrstvy jsou spojeny dohromady pomocí speciálního kompozitního materiálu, který zajišťuje stabilní soudržnost vrstev, vynikající pevnosti a trvanlivosti. Trubky se zvýšenou tepelnou odolností 16, 20, 26 a 32 mm se nazývají PE-RT / AL / PERT. Rozměry: 16x2,0 mm Vnitřní průměr: 12 mm Drsnost: 0,007 mm Provozní teplota: max. 70°C Minimální poloměr ohybu (v ruce): 80 cena je za 1balení/240m vč. 21% DPH samozřejmě s fakturou.
Podlahové vytápění - trubky+nopové desky systém KERMI
Nabízím zbytky z pokládky podlahového topení, systém KERMI ( Trubka PEX 12 KERMI x 1,4 mm, celkem 160 m, cena 25 Kč za 1 metr (pořizovací cena 59 Kč/m). Podkladová nopová deska KERMI x-netC15 10(8,47) K, rozměry jedné desky 112x80 cm, celkem 7 ks + zbytky různých rozměrů. Cena 200 Kč za m2 (pořizovací cena 423 Kč za m2). Mohu dodat i doklad o nákupu s datem 24.8.2020.
Podlahové vytápění - rozdělovač včetně příslušenství
Prodám nový orig.zabalený dvouokruhový rozdělovač pro podlahové vytápění včetně kompletního příslušenství
Termostatické hlavice Zigbee
prodám set termostatických hlavic + brána zigbee pro bezdrátovou regulaci teploty vytápění 2 místností. Díky chytrým termostatickým hlavicím a centrální komunikační jednotce můžete nastavit optimálně vytápění v každé místnosti zvlášť podle nastaveného denního nebo týdenního programu. Případně upravit čas vytápění na dálku. Optimální nastavením můžete snížit spotřebu a ušetřit za vytápění. Stáhnete a nainstalujete si bezplatnou aplikaci ("TUYA SMART" nebo "SMART LIFE) na váš chytrý telefon nebo tablet. Po připojení ZigBee brány (centrální komunikační jednotky) na váš wifi router a spárování termostatických hlavic můžete ovládat topení odkudkoli na světě ze svého mobilního telefonu. K ZigBee komunikační bráně také můžete připojit další chytrá zařízení s komunikačním protokolem ZigBee (jako jsou chytré žárovky od IKEA nebo čidla oken, chytré zásuvky a další komponenty a ovládat je pomocí telefonu. U jedné termohlavice nedrží víčko, kde se vkládají baterie, bylo vyřešeno pomocí bílé izolační pásky, na funkci hlavice to nemá vliv.
Lienz elektrický krb
Lienz, elektrický krb, 1800 , vzhled kamene, dálkové ovládání, hnědý Stylová atmosféra krbu s kompaktními rozměry bez kouře a ohně. Elegantní elektrický krb Klarstein Lienz vykouzlí realistické iluze plamene v každé místnosti. Jemné světlo reálně napodobuje skutečné plameny a doutnající polena a okamžitě šíří útulnou, romantickou atmosféru. Krbová romantika po celý rok: LED plameny elektrického krbu Klarstein Lienz jsou zcela nezávislé na funkce vytápění i během mírných letních nocí. O příjemné teplo se postará přepínatelná, dvouúrovňová funkce vytápění s výkonem od 900 do 1800 W. S nastavitelným týdenním časovačem lze naprogramovat nezávisle časy vytápění na každý den v týdnu, takže budete mít vždy příjemně teplo, když se ráno vzbudíte nebo když se večer vrátíte domů, aniž byste museli nechat zapnuté vytápění. Ovládání je jednoduché, kromě spínačů na samotném zařízení je možné krb pohodlně ovládat pomocí dodaného dálkového ovládání. Integrovaný termostat automaticky reguluje tepelný výkon, zatímco detekce otevřeného okna Open Window Detection šetří zbytečné náklady detekováním rychlého poklesu teploty a automatickým vypnutím krbu. Jedinečný design s kamennou dekorací. S krbem Klarstein Lienz nabude prostředí rustikální nádech, protože jeho vzhled napodobuje pravé kamenné cihly pomocí umělého kamene Polystone spolu s dřevěným lemem. Poskytuje tak všude stylovou atmosféru a okamžitě vyzařuje útulnost skutečného krbu. Ideální na příjemný odpočinek – ať už o samotě, nebo ve dvojici. Elektrický krb Lienz od společnosti Klarstein: moderní a romantický středobod Vaší domácnosti. Upozornění: Tento výrobek je určený pouze do dobře izolovaných místností a pro příležitostné použití. Rozměry: Rozměry: cca 60 x 66 x 22 cm (Š x V x H) Hmotnost: cca 15 kg
Otopné těleso Alya, rovné 600x1760mm, chrom
Stavební keramika nabízí - otopné těleso 1120-12 rovné 600x1760mm, 560W, chrom. Nové, nerozbalené bez příslušenství. Možnosti vytápění - Elektrické vytápění, Kombinované vytápění, Ústřední vytápění. Osobní vyzvenutí v Řečanech nad Labem. S 2-letou zárukou.