inzerce, prodej, prodám, bazar

Topolany, RD 3+1, zahrada, dvůr, garáž, hospodářské stavení,

Kategorie: Domy

Ev.č. E1378V026
V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme ke koupi prostorný rodinný dům v obci Topolany, v blízkosti města Vyškova (cca 3 km). Rodinný dům – vesnické stavení se dvorem, hospodářskými místnostmi, garáží a zahradou o celkové ploše 620 m2
Dům je částečně podsklepený, s jedním nadzemním podlažím, sedlovým a pultovým zastřešením s půdními prostory. Nabízí se kompletní rekonstrukce, realizace s využitím zastavěného prostoru s možností nástavby, spojené s bydlením, případně I podnikáním.
Plocha pozemku je 620 m2, zahrada 244 m2, z toho zastavěná plocha domu cca 117 m2, hospodářské místnosti cca 113 m2. Dům je dispozičně řešen jako 3+1.
Součástí domu jsou hospodářská stavení, rozlehlý obestavěný, vydlážděný dvůr, který nabízí soukromí, vjezd autem do dvora vraty. Nabízí se, jak vstup do domu z čelní strany vchodovými dveřmi, tak i ze zadní strany přes zahradu vjezd autem. Příjezdová cesta je obecní.
Zdivo je částečně smíšené i pálená cihla. Veškeré inženýrské sítě – plyn, elektřina, kanalizace a vodovod. Výhodou je i vlastní studna. Vytápění i ohřev vody je zajištěno plynovým kotlem. K dispozici je i připojení k televizi, telefonu.

Obec Topolany se nachází v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji. Obec leží v údolí říčky Hané přibližně 4 km východně od Vyškova v nadmořské výšce 235 m n. m.
S výbornou dostupností do Vyškova 5 min, do Brna i Olomouce 30 min.
Pro využití volného času je v obci k dispozici sportovní hřiště. Dále bychom v obci našli knihovnu, kostel a hřbitov. Místní obyvatelé mohou využívat plynofikaci i veřejný vodovod.

Průkaz energetické náročnosti - třída G.

Pro bližší informace kontaktujte makléře.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná (326 kWh/m2 za rok)
Topolany, RD 3+1, zahrada, dvůr, garáž, hospodářské stavení,
Podobné inzeráty
Venkovské stavení s krásným pozemkem 2.453 m2
Nabízím na prodej rodinný dům/usedlost, stojící na návsi obce Krsov (25 minut od Plzně), Celková výměra pozemků a zahrad činí 2.453 m2, součástí je i ovocný sad. Rozlehlost pozemků přímo vybízí k výstavbě domu nového a případné využití stávajících objektů jako dílny nebo na pronájem. Stávající usedlost se skládá z několika stavení: obytná část, na kterou navazuje zázemí (kotelna, a další bývalé stáje, kde v jedné je i stará pec), samostatně stojící stodola, která vypadá jako z filmu Tajemství proutěného košíku a naproti menší dílna a další prostory včetně dvou poctivých podzemních sklepů. Nemovitost má vlastní kopanou studnu. Odpady jsou řešeny jímkou (žumpa), ale v červenci 2022 vydal stavební úřad povolení vybudování DČOV a k připojení na obecnou splaškovou kanalizaci. Celý projekt Vám bude k dispozici. Při využití solární energie, kdy obytné stavení má střechu severojižním a stodola východozápadním směrem, lze po rekonstrukci dosáhnout naprosté soběstačnosti. V roce 2014 byla do stavení zavedena elektřina a voda, včetně vybudování koupelny s toaletou, instalace a zprovoznění kombinovaného kotle. Ten zajišťuje ohřev vody a vytápění. Po revizi komína je možné využít též kamna v obýváku. Celé stavení potřebuje šikovné ruce, které toto 200 let staré stavení přebudují na celoročně obyvatelný domov nebo úžasnou chalupu, kde bude radost pobýt. Na e-chalupách je po takových objektech stále větší poptávka. V malebné vesnici, obklopené čistou přírodou protkanou cyklostezkami, v ohlušujícím tichu a naprostém klidu, se nachází venkovské stavení, kde máte pocit, že svět našich babiček ještě existuje. V malebné vesnici Krsov, obklopené čistou přírodou protkanou cyklostezkami, v ohlušujícím tichu a naprostém klidu, se nachází venkovské stavení, kde máte pocit, že svět našich babiček ještě existuje. Působí nadšená jednotka dobrovolných hasičů, praktický lékař, gynekologická ordinace v nedalekém Pernarci. Hned na návsi kontejnery na tříděný odpad, spojení z Plzně a s okolními městy zajišťuje IDPK (Integrovaná doprava Plzeňského kraje). Tento kraj oplývá jak nádhernou přírodou, tak bohatým sportovním a kulturním vyžitím: Konstantinovy lázně a u nich krásně čistý lom Hradišťský vrch jsou blízko 8 km, hrad Švamberk, malebné Úterý a vyhlášená pizzerie Café Kryštof Harant jsou vzdálené pouhých deset kilometrů, Mariánské lázně a Karlovy Vary 40km a do Německa na nákupy 50km. Hledáte-li klidné místo s možností být soběstačný, moci zahradničit, včelařit a kutění všeho druhu nebo jen tak „být“ v čistém ovzduší, pak jste našli to pravé. Volejte, pište. Alena Ptáčníková
Prodej rodinného domu 3+kk Olomouc, Topolany, s plochou parc
Ev.č. 02279 Prodej cihlového rodinného domu 3+kk Olomouc, Topolany, s plochou parcely 135 m2. Dům je zkolaudovám, jako ateliér, bližší informace u makléře. Jedná se menší patrový dům se zastavěnou plochou 37 m2 a obytnou 65m2. Dům je kompletně po nově rekonstrukci, kde z původního domu zůstalo pouze obvodové zdivo. V přízemí domu menší obývací část s kuchyňským koutem, koupelna a schody do patra. V patře 2 samostatné pokoje. V přízemí. kde je kuchyňský kout je součástí ceny nová kuchyňská linka s vestavěnou elektrickou troubou, mikrovlnou troubou, myčkou a indukční varné centrum. V koupelně sprchový kout, WC a umyvadlo. Topení v domě tepelné čerpadlo a všude podlahové topení. Zateplení domu 12 cm grafit a střecha 25 cm vata. Střecha plech, okna 3 skla. Dům je napojem na obecní kanalizaci i vodu. Na pozemku je zděný zahradní domek a vjezd s bránou na dálkové ovládání. Dům se prodává dokončený. Obec Topolany je okrajová část Olomouce, s dobrou dostupností MHD. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: + provize RK, včetně právního servisu.
Podsklep. dům 7+kk 336m2, dům 2+1 93m2, zahrada 580m2, dvůr
Nabízím k prodeji rodinný, částečně podsklepený dům 7+kk 336m2, zadní dům 2+1 93m2, uzavřený dvůr 190m2, zahrada 580m2, garáž, studna, celková výměra pozemku 1031m2 na ul. Bílovská, v klidné obci Moravský Žižkov a v blízkosti Lednicko – Valtického areálu. Dům 7+kk je po komplexní rekonstrukci, která proběhla v roce 2016 a je kompletně zateplen. Přízemí: vstupní hala, šatna se vstupem do sklepa a na dvůr, garáž průjezdná do dvora Mezipatro: obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, pokoj, samostatné WC, koupelna 1.NP: ložnice, pokoj, hostinský pokoj a hala se vstupem na půdu. Všechny místnosti mají vstup na balkon. Sklep: dům je částečně podsklepen (80m2) a napojen na veškeré inženýrské sítě Půda: je dispozičně vhodná pro půdní vestavbu Vytápění domu: - plynový kotel s radiátory nebo - 3 klimatizace pro vytápění celého domu (3x3,5 kW) - krbová kamna ve sklepě na dřevo a dřevěné brikety - event. možnost krbu v obýv. pokoji. Teplou vodu zajišťuje průtokový plynový kotel a bojler. Dvůr Travnatý dvůr s terasou za domem, poskytuje absolutní soukromí. Součástí dvora je další stavba – samostatný dům 2+1 s průjezdem na zahradu, který je vyklizen a připraven k rekonstrukci dle potřeb budoucího majitele. Prostory jsou vhodné jako další dům, dílna, sídlo pro menší podnikatelskou činnost, hostinský domek, atp. Zahrada je srovnána, vyčištěna a připravena na výsadbu dle přání nového majitele. Obec Moravský Žižkov Vám poskytne vše, co k životu potřebujete. Dopravní dostupnost je zajištěna autobusovými linkami, a to i v nočních hodinách. Je zde základní a mateřská škola, obchody s potravinami, pošta, a další. Dobrá dostupnost cyklostezek, vinné sklepy přímo v obci. Vzdálenosti cca: dálnice D2 7 min, Brno 30 min, Břeclav 10 min, Hodonín 15 min, Lednice 15 min, Valtice 25 min. Předností rodinného domu jsou nízké náklady na energie – zateplen, úsporné klimatizace, mix topení. Bezproblémové financování hypotečním úvěrem.
Prodej - venkovské stavení 5+1 s uzavřeným dvorem...
Nabízíme k prodeji venkovské stavení s obytnou a hospodářskou částí, podstájí, garážemi a uzavřeným dvorem v centru obce Němčice. Obytná část je třípodlažní a obsahuje byt o velikosti 5+1 se zázemím (koupelny, kotelna, spíž). Ve zvýšeném přízemí jsou tři na sebe navazující obytné místnosti (kuchyně, ložnice, obývací pokoj), v patře jsou dvě místnosti, z nichž jedna s balkonem, sociální zařízení, koupelna je v suterénu, kde je i další obytná místnost. Ze dvora je přístupná druhá koupelna s vanou a sprchou. Lze upravit na více bytových jednotek - půdní prostor nad obytnou částí je připraven k další vestavbě (tvrdé stropy, betonová podlaha). Historicky se jedná o původní mlýn s kovárnou (následně s pilou), postupně přebudovaný na hospodářské stavení. Zmínka o mlýně je ze 17.století, ale převážná část současných konstrukcí je z počátku dvacátých let minulého století - hlavní úpravy proběhly ve třicátých letech, v šedesátých letech dispozičně upravena obytná část, v devadesátých letech nová elektroinstalace v obytné části, ústřední vytápění s kotlem na tuhá paliva, kompletně zrekonstruované stropy nad obytnými místnostmi v prostředním podlaží a nad částí hospodářských budov. Kompletně byl opraven průjezd (včetně konstrukcí střechy a střešní krytiny). Dvůr je průjezdný ze dvou stran - zadními vraty přes nově vybudovaný mostek je příjezd i pro těžkou techniku. Hospodářská část je velmi rozsáhlá, dlouhodobě neužívaná, bývalý výměnek je v horším technickém stavu, nevyužívaný. Stavební pozemek má plochu 1296 m2, navazující pozemky jsou užívány jako zahrada - plocha 2429m2. Vynikající docházkové vzdálenosti - autobusová zastávka před domem, ZŠ a prodejna potravin cca 300m. Výborné dopravní napojení na Litomyšl a na Českou Třebovou. ENB G
Prodej domu 3+1 s dvorem a zahradou v Trstěnici (okr....
Nabízíme Vám ke koupi venkovské stavení o dispozici 3+1 s příslušenstvím a zahradou v klidné části obce Trstěnice (okr. Svitavy). Interiér domu byl částečně upravován v letech 2000 - 2015 (elektřina, voda, odpady, podlahy, omítky, koupelna), po té v r. 2018 - 2020 (instalována nová kuchyňská linka). Stavení je napojeno na elektřinu, veřejný vodovod a vytápěno kotlem na tuhá paliva (v jednom z pokojů jsou navíc i lokální kamna na tuhá paliva). Odpady jsou svedeny do jímky na zahradě. Součástí stavení je uzavřený dvůr, bývalé stáje, vyklizená půda (s potenciálem rozvoje bydlení v podkroví) a kamenný sklep. K domu náleží samostatně stojící stodola (zast. plocha 104 m2), kterou lze užívat i jako garáž. Ze slunné zahrady o celkové výměře 1 259 m2 jsou pěkné výhledy do vsi. Stavení je určeno k okamžitému obývání a je velmi vhodné jak pro trvalé bydlení (lze i k mezigeneračnímu soužití s vlastním vstupem), tak i pro rekreační účel v klidné obci. Cena k jednání: 2 750 000,- Kč. ENB G.Poznámka k ceně: cena k jednání
Prodej rodinného domu v obci Valašská Polanka, CP 1106 m2
Realitka Green ® vám ve výhradním zastoupení majitele zprostředkuje prodej samostatně stojícího rodinného domu v obci Valašská Polanka, vzdálené 8km od města Vsetín. Celková plocha je 1.106m2 z toho: • 470 m2 – zastavěná plocha a nádvoří • 25 m2 – zastavěná plocha a nádvoří • 462 m2 – zahrada • 149 m2- zahrada Samostatně stojící rodinný dům se nachází téměř v centru obce. Dům je dobře dostupný po místní komunikaci. V obci je veškerá občanská vybavenost, sportoviště, restaurace, kulturní dům, lékař a další. Za domem se nachází z 1/3 podsklepená garáž, hospodářské stavení a velká rovinatá zahrada, na které lze vybudovat venkovní posezení, terasu, bazén atd.. Stavba domu proběhla v 70. letech, avšak dům prošel v roce 2022 rozsáhlou rekonstrukcí. Zdivo cihla, střecha plechová. Nová plastová okna po celém domě, nové vstupní i zadní venkovní dveře, které vedou do zahrady. Podlahové vytápění po celém dolním patře (koupelna, ložnice, obývací pokoj, kuchyně). V celém domě proběhla výměna rozvodů elektřiny, odpadů a otopu. Koupelna - příprava na sprchový kout, vanu, umyvadlo, záchod (Geberit) Dům je napojen na veškeré IS: elektřina, plyn, obecní vodovod, kanalizace. U domu se nachází vlastní studna pro venkovní účely. Dispozičně: 1.PP - technická místnost, 2 místnosti, 1.NP - prostorná kuchyně spojená s obývacím pokojem, koupelna, ložnice, vstupní chodba, 2.NP - ložnice, pokoj, koupelna, půdní prostory, prostorný balkón. Dům je připraven k finálnímu dokončení. Součástí prodeje jsou: • krbová kamna • vstupní bezpečnostní dveře • nové radiátory po celém domě • a další..... Doporučuji si domluvit prohlídku. Cena je uvedena bez provize RK. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Vsetín ★ Adresa: Valašská Polanka, Valašská Polanka ★ Celkem podlaží: 2 ★ Plocha užitná: 1106 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 611 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Krb, Zděné jádro, Zahrada, Garáž ★ Stav objektu: V rekonstrukci ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.