inzerce, prodej, prodám, bazar

Tote bag White Deer prostorná taška přes rameno

Kategorie: Kabelky

Koupená na u White Deer - Tote Bag No.1 Black

- nošená, s patinou vypadá snad ještě líp než nová, kvalitní materiály a ušití

Popis prodejce:
Velký tote bag v minimalistickém stylu z pevné bavlněné celtoviny s koženými prvky.

Tato taška pojme nejen vše, co běžně nosíte v kabelce, ale vejde se třeba i notebook nebo knížka, rychlý nákup či oblečení navíc, když jdete během dne třeba na jógu.

Taška je ušitá ze 100% bavlněného vysokogramážového plátna s nepromokavou úpravou (celtovina) české výroby.
ucha: kůže (hovězí hlazenice), čistá délka cca 50cm - lze nosit na rameni
na přední straně tašky našitá velká dělená kapsa s koženým poutkem
na zadní straně tašky kožený štítek s logem
podšívka 100% bavlněný kanafas české výroby
vnitřní kapsa na zip
všechny švy šité průmyslovou obuvnickou nití, v namáhaných místech švy zdvojené - taška snese i velké namáhání
rozměry šxvxh: 44x40x12cm (dno má odšité nakládané rohy)
PC 1700,- Kč
Tote bag White Deer prostorná taška přes rameno
Podobné inzeráty
Salvatore Ferragamo taška
Salvatore Ferragamo Tote bag Gancini vzor Unisex tote bag, možnost nosit i crossově, tmavě hnědá. dvě uši, látkový popruh s logem, uvnitř několik kapes různých velikostí. Pořizovací cena 800EUR
Original Wayuu Mochila Bag crossbody
Original Wayuu Mochila Bag crossbody z Kolumbie - nová. Wayuuové jsou největší domorodou skupinou Kolumbie. Bag je ručně vyrobený a jeho výroba trvá přibližně 10 až 25 dní. Bag Wayuu je vyrobený z akrylových nití, které poskytují jasné odstíny, které se na rozdíl od přírodních vláken časem snadno nevymyjí, mají lepší trvanlivost, živější škálu barev a i lepší udržitelnost těchto barev. Bag Wayuu je skutečně jedinečným mistrovským dílem s vlastní duší i příběhem. Bag je vyráběn ručně, technikou háčkování. Velikosti, vzory a detaily se u každého bagu liší. Každý bag, ručně háčkovaný, vyniká odlišnou barevnou kombinací a vzorem, čímž se z něho stává naprostý originál.
Dior kabelka BOOK TOTE (Blue Toile de Jouy embroidery)
Prodám novou kabelku značky Dior BOOK TOTE (Blue Toile de Jouy embroidery) puvodní cena 2500e v kompletním balení včetně strapu a krabice, dust bag,taška. Pro více info a fotek nebo videa kabelky mě neváhejte kontaktovat, na mém tel. čísle, nebo případně se podívat na můj instagram Ready_to_brands, kde Vám rádi poradíme a případně objednáme Váš kousek jaký hledáte.
Tašky, kabelky - ruční práce
prodám nové tašky - ruční práce: 1 x taška háčkovaná z trvanlivé lesklé příze s dřevěnými korálky na šňůrce pro uzavření, vypodšívkovaná s kapsou na zip uvnitř, 32 x 26 cmcm - délka ucha 54 cm, do ruky i přes rameno... 1 x taška z provázku s hnědým dřevěným knoflíkem na uzavření , vypodšívkovaná s kapsou na zip uvnitř, 30 x31 cm, ucho 42 cm, do ruky i přes rameno ... 1 x taška háčkovaná z trvanlivé, pevné příze, s bílou třásní,vypodšívkovaná, s kapsou na zip uvnitř, 35 x 27 cm, do ruky i přes rameno,délka ucha 60 cm, uzavíratelná na lesklý bílý knoflík ... 3 x kabelky společenské : 1 x háčkovaná z trvanlivé lesklé příze, vypodšívkovaná, na zip, velikost 22 x 20 cm , přes rameno pevná šňůrka 85 cm dlouhá ... 1 x háčkovaná z trvanlivé lesklé příze, vypodšívkovaná, uzavíratelná v delším přehybu na lesklý bílý knoflík, do ruky a přes rameno. Velikost kabelky 16 x 13 cm, délka ucha 80 cm ... 1 x háčkovaná z provázku zdobená červeným kamínkem v přírodním ornamentu, vypodšívkovaná, uzavíratelná na zip, velikost 20 x 19 cm, délka ucha 108 cm ... Všechny nové, elegantní, pro každý den, vypodšívkováním si stále zachovávají tvar...
Nádherná úplně nová kabelka/tote bag Betsey Johnson
Původní cena 2000 Kč. Nová. Uvnitř velká odnímatelná kapsa na zip, dobře řešený interiér a kapsy. Krásné zlaté kování. Možné osobní předání v centru Brna. Zásilkovna 85 Kč.
ZNAČKOVÁ KABELKA / KABELKY - DÁMSKÉ, DÍVČÍ
Od shora dolů, vždy zleva - doprava: 1 řada: Baťa - použitá, nosí se v ruce nebo na předloktí, cena = 900 Kč Sisley - párkrát vzatá, nosí se přes rameo nebo jako psaníčko, cena = 900 Kč Adidas - taška přes rameno nebo messenger, skladovaná, vhodná jako dárek, cena = 800 Kč 2 řada: Roxy - hnědo-bílá, pouze párkrát vzatá (ale místy je jakoby zašpiněná - nevím od čeho, ale pokusím se vyčistit), cena = 1300 Kč Malá černá kabelka - značku už nevím, max. 1x vzatá, cena = 250 Kč Nine West - prostorná černá kabelka, skladovaná, vhodná jako dárek, cena = 1500 Kč 3 řada: Baťa - černá kabelka, foto + popis v albu, cena = 1000 Kč Kabelka / taška se želvou - párkrát vzatá, prostorná, cena = 490 Kč Kabelka / taška s květy (ve skutečnosti barvy syté a výraznější, foťák to bohužel nezachytil), prostorná, skladovaná, vhodná jako dárek, cena = 200 Kč Všechny kabelky / tašky jsou sytě černé a ostatní jsou barevné. Lamborghini - nová taška vak uni model, pro muže i ženy, vhodné i jako dárek, PC vysoká, nyní 1900Kč PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!