inzerce, prodej, prodám, bazar

Traktorová nahrabávačka/obracečka sena

Kategorie: Malotraktory, Kultivátory

Prodám traktorovou obracečku a nahrabávačku sena, šířka 2,5 m, po GO. Možné používat za malotraktorem od výkonu 25 HP. Více info na telefonu nebo emailu.
Traktorová nahrabávačka/obracečka  sena
Podobné inzeráty
Obracec sena
Původně koňský obraceč sena upraven do třetího bodu vhodný za malotraktor menší traktor ve velmi dobrém stavu stále uložen pod střechou.
Obracečka
Prodám obracečku na seno Tera Vari V dobrém stavu Plně funkční
vari quatro
Prodam nebo muzu i vymenit za neco co chcete prodat + doplatek z obou stran, vari quatro, tak jak je na fotkach, motor 2takt, uzaverku kol, 2 rychlosti dopredu a zpatecku, radlice na snih a obracec sena zdarma. Prevodovka ma uvnitr jeste jedny kola, na ktere lze dat sipove pneu a tyhle bocni sundat. Lze dokoupit k nemu i prislusenstvi, vozik, pluh, brany, bubnova sekacka, zavazi do kol a dopredu, rotavator, . V pripade zajmu prosim volat 777.596.691 Inzerat platny do smazani.
Malotraktor mt8 mini 070
Prodam nebo vymenim malotraktor tovarni vyroby mt8 mini 070 samotny za 50tis. V pripade vymeny doplatek z obou stran, podle toho co mate na vymenu, zkuste nabidnout neco co chcete prodat. Muzu prodat k nemu nebo samostatne rotavator akr 122, pluh obracec apo 701, navijak vozik tovarni vyroby, radlicky na brambory, nahon dopredu a prislusenstvi do tohoto nahonu - radlice na snih, snehova freza, zametac, lista na sekani, buben na sekani, nebo dozadu dvoubnova sekacka, obracec sena. Malotraktor s vlekem je modernejsi je to mini 075, uz ma hydrauliku pres cerpadlo, motor mitsubischi se starterem cena za somotny stroj 85tis. Inzerat platny do smazani.
Tera vari
Prodam nebo vymenim tera vari, vari system honda, cena podle vyberu, motor dvoutakt +prevodovka T20 ktera ma 2 rychlosti dopredu a zpatecku prodam za 16tis, Volejte na telefon 777.596.691 Mam skoro vse na vari, ne jen to co je na fotkach cena se pak secte podle prislusenstvi. Napr. prevodovka dsk 317, dsk 316, t19, t20, dakr, opracec sena pasovy op 1, bubnova sekacka, listova sekacka, pluh na orani, rotavator a dalsi veci, cerpadlo na vodu, mulocavac,voziky domaci nebo tovarni vyroby,. Doplatek z obou stran, podle toho co mate na vymenu., napr.stare moto jawa cz, zahradni trakturek, malotraktor., atd.atd.atd..neco co chcete prodat, Dokud nesmazu, muzete volat. Volejte na 777.596.691
Malotraktor
Prodam nebo vymenim malotraktor tovarni ceske vyroby Unimax as4 Je to novejsi typ od mini 070 nebo mini 075 Uz to ma motor diesel jednovalec, nahon vzadu i vepredu, starter, hydrauliku vepredu, vzadu i na sklopeni vleku, zavazi v kolech i vepredu pod kapotou, uzaverka kol. Cena je za samotny trakturek . Doplatek z obou stran, podle toho co mate na vymenu, zkuste nabidnout to co potrebujete prodat.. Muzu prodat k nemu nebo samostatne rotavator, pluh obracec, vozik tovarni vyroby, radlicky na brambory, radlice na snih, snehova freza, zametac, lista na sekani, buben na sekani, obracec sena. Inzerat platny do smazani.