inzerce, prodej, prodám, bazar

TREIF ARGON

Kategorie: Potravinářské stroje

Nabízím Nářezový stroj TREIF Argon. Možnost krájení plátků i kostek. Nikdy nepoužitý
TREIF ARGON
Podobné inzeráty
Nový Redukční ventil GCE CO2 (Oxid uhličitý) Argon + Záruka
Prodám značkový nový nepoužitý redukční ventil na redukci plynu CO2 (Oxid uhličitý) nebo Argon se zárukou 2 roky. Vstupní závit je G 3/4" nebo W 21,8 x 1/14", výstupní G 1/4" + trn na hadičku 6 až 8 mm. Vstupní tlak do 200 bar, výstupní: 0 až 10 bar (průtok max 24 L / min). Ventil má dva manometry. Jeden ukazuje tlak v lahvi a druhý výstupní tlak. Předem Vás tak upozorní na nutnost návštěvy plnírny. Redukční ventil je od českého výrobce GCE Chotěboř a patří k nejpoužívanějším s vynikající kvalitou. Osobní odběr je možný v Praze. V případě zájmu o zaslání poštou hradí dopravu kupující. Případné dotazy zodpovím e-mailem nebo telefonicky. P.S. K novým redukčním ventilům mohu nabídnout plné tlakové lahve CO2 (Oxid uhličitý (potravinářský nebo svařovací)) od českého výrobce viz foto. Lahve jsou Nové nebo Repasované se záručním listem a zárukou dva roky. U lahví se neplatí žádný nájem :o)
Nový Redukční ventil CO2 / Argon / Corgon W 21,8 x 1/14"
Prodám zcela nový nepoužitý redukční ventil CO2 (Oxid uhličitý) Argon nebo Corgon určený ke sváření v ochranné atmosféře, čepování nápojů (PIVO, LIMO, POSTMIX atd.) pro použití v akvaristice, nebo pro modeláře (lakování) atd. Vstupní závit je W 21,8 x 1/14" (mohu dodat i se závitem G 3/4"), výstup: trn na hadičku 6 mm. Vstupní tlak do 230 bar, výstupní: 0 až 10 bar (průtok max 20 L / min). Ventil má dva manometry. Jeden ukazuje tlak v lahvi a druhý výstupní tlak. Předem Vás tak upozorní na nutnost návštěvy plnírny. Osobní odběr je možný v Praze. V případě zájmu o zaslání poštou hradí dopravu kupující. Dotazy zodpovím e-mailem nebo telefonicky. K novému redukčnímu ventilu mohu nabídnout plnou tlakovou lahev CO2 (Oxid uhličitý (potravinářský nebo svařovací)) od českého výrobce. Lahve jsou Nové nebo Repasované se záručním listem a zárukou dva roky. U lahví se neplatí žádný nájem :o)
Tlaková lahev CO2 Argon atd. NONSTOP odběr Praha 4 Braník
Prodám plné tlakové lahve viz fotografie: (CO2, Biogon, Argon, Dusík, Kyslík, Corgon atd.) a bombičky Sodastream 80L, Limobar atd. (Oxid uhličitý (potravinářský či svařovací)) viz foto. Lahve jsou Nové nebo Repasované se záručním listem a zárukou dva roky. U lahví se neplatí žádný nájem. Osobní odběr je možný v Praze 4 - Braník od pondělí do neděle (6:00 až 23:00 hod). Po dohodě lahve zasílám po celé ČR. Zajišťuji také plnění, záruční a pozáruční servis lahví. K nabízeným tlak. lahvím mohu dodat nové redukční ventily nebo přechodky pro plnění bombiček SODASTREAM a jejich klonů s podrobným NÁVODEM jak na to nebo naplním Vaši bombičku Sodastream, Orion, ETA Bublimo, Česká Soda atd. za 99 Kč. Informace na telefonu nebo emailem. Podívejte se na všechny mé nabídky :o)
Kyslík Corgon Argon Dusík Biogon Nová plná tlaková lahev 8L
Prodám zcela nové plné tlakové lahve 8L Kyslík, Corgon, Argon, Dusík a Biogon. Homologované pro EU, životnost 40 let s dvouletou zárukou. Lahve jsou vyrobené dle směrnice TPED pro tlaková zařízení a Normy EN 1964-1, EN 3. Tlaková zkouška 315 BAR platí dalších 10 let. Výška lahví 78 cm, průměr 13,5 cm. Neplatí se u nich žádný nájem, pouze plnění. Součástí je ochranný kryt ventilu a záruční list. Po vyprázdnění mohu zajistit opětovné naplnění. Osobní odběr je možný v Praze nebo zařídím dopravu kurýrem po celé ČR. K nabízeným tlakovým lahvím mohu dodat nové redukční ventily. Uvedená cena 2999 Kč je za jednu lahev.