inzerce, prodej, prodám, bazar

Trek. vidlice RST

Kategorie: Součástky a díly

Trek. vidlice RST CT-CCM-1, 1 1/8, 185 mm.
Trek. vidlice RST
Podobné inzeráty
Vidlice rst trek 28
Zcela nova, z nerealizovane stavby.
4 x rám na horské kolo / trek, 2 x na elektrokolo s baterkou
Prodám 4 velice lehké rámy na horské kolo / trekové kolo značek TREK (52 cm), CARVER (60 cm), FOCUS (55 cm), BULLS (46 cm). Měřeno od středu náboje (šlapek) po konec rámu u sedla. Dále nabízím rám na elektrokolo Fisher s přední odpruženou vydlicí (44 cm), blatníky, nosičem, stojánkem, přehazovačkou. Velice pěkný stav. Fisher ETD1822. Vidlice SR SunTour NEX-E25 . Přední přehazovačka Shimano kompletní. Dále nabízím rám na elektrokolo FITI FITO 27,5 Mountain bike s Baterkou (46 cm). Baterie: Li-ion Battery, 36 V , 13.0 AH , LG Cells. Mohu prodat samostatně Baterii na elektrokolo Fiti Fito a rám. Velice lehký profi rám na horské kole, trekingové kole od německé firmy Focus, hmotnost rámu včetně ocelového náboje na šlapky je 2,5 kg (2580 gramů). Velikost XL. Focus MTB sports tubing. Dále nabízím kompletní přední a zadní kola s náboji, obuté, s kotoučovou brzdou, horské kolo, trek ca. 20 kusů , sedla, řětězy, zámky kol nové ... Např.: Přední a zadní kolo na silnici se středovým nábojem Shimano Deore obuté na pneu 26 x 1,3 , vzadu sedmikolečko. Jeden rychloupínák. Pro více fotek pošlu odkaz.
vidlice 24 rst
prodam funkčni vidlice 24 rst technicki v dobrem stavu jen ne trochu orezla
Vidlice Rock shox 35 Gold 15mm boost 29"
Dobrý den, prodám tuto vidlici něco přes rok ježděnou. Aktuálně nastavená na zdvih 150mm lze nastavit na zdvih 140mm nebo 160mm, dle dohody. Vidlice je po servisu a má nové náplně. Vidlice má oproti standartní verzi spodní nohy z vidlice Lyrik, původní nohy měli vůli a nohy byli vyměněny v rámci reklamace, proto vidlice nemá polepy a matnou barvu. Ve vidlici jsou aktuálně 2 tokeny ve vzduchové komoře. Dle dohody lze tokeny odstranit, ale nechal bych je tam tokeny vidlici proměnili o level dál. Na to že se jedná o základní vidlici Rock Shox, je vidlice neskutečně schopná a neměl jsem s ní sebemenší problém. Délku sloupku cca 185mm, přesnou délku ještě dodám.
rám kolo trek 26 kola
rám trek na 26 kola vidlice rockshox vzduch zapletená kola kliky deore lx....dohoda jednotlivěvidlice fox 27,5 krk tapered kolem 20cm pevna osa 15mm neni soucasti bezdy deore lx na rám cca L sms ne
Vidlice RockShox Judy Silver, TK - Remote 29" Boost™ 15x110
Nová vidlice Rock Shox Judy Silver, TK - Remote 29" Boost™ 15x110 100mm, černá, Alum Str Tpr 51offset, Solo Air (v balení ježek, osa Maxle Stealth a páčka PopLoc pravá) A3 Prémiová výkonnost s cenami při zemi. Judy teď pokrývá celou nabídku odpružených vidlic pro MTB a E-MTB s kluzáky průměru 30mm a s možnostmi os a sloupků pro jakoukoliv specifikaci. Modelová řada Silver navíc nabízí tuhé ocelové kluzáky a lockout TurnKey™. Charakteristika Nová grafika pro svěží a prémiový look Uzamčení (lockout) TurnKey umožňuje 2 polohy nastavení – uzamčeno / otevřeno Průchodnost plášťů až 2.8" 30mm ocelové kluzáky s povrchovou úpravou Fast Black spojují tuhost a nízkou hmotnost s prémiovým vzhledem Snadno a vysoce nastavitelné vzduchové pružení Solo Air nebo citlivá pružin. Vidlice je sundaná z nového kola Pells Razzer Evo Elite 2022 Je jen vyzkoušená,sloupek nezkrácený.. Více info.na tel. Specialized,Ghost,Canyon,Superior,Pells,Merida,Giant,GT,Rock Machine,Trek,Kona.