inzerce, prodej, prodám, bazar

trekové kolo Olpran

Kategorie: Silniční kola

trekové kolo Olpran prodám
trekové kolo Olpran
Podobné inzeráty
Nové krosové kolo Olpran Eclipse sus full dic 28" s 18 rámem
Předmětem prodeje je nové krosové kolo Olpran Eclipse sus full dic 28" bílá-fialová vybavené 18“ odlehčeným ocelovým rámem, odpuženou pružinovou přední vidlicí, mechanickými kotoučovými brzdami, 18 převody, jednopáčkovým řazením Shimano, přehazovačkou Shimano Tourney a 6-ti kolečkem Shimano Tourney. Platná záruka na výrobní a mechanické vady. Osobní převzetí možné v Brně, v Blansku, v Boskovicích, v Kunštátě a v Jevíčku. Zaslání možné i na dobírku prostřednictvím kurýrního dopravce WE/DO. Klíčové přednosti dámského kola Eclipse sus full dic 28" černá-zelená : Krosové kolo je vybaveno 18 převody Specializace jízdního kola Olpran: rekreační využití pro méně náročné uživatele Krosové kolo je vhodné zejména na ježdění po zpevněných cestách a cyklostezkách Výška uživatelky by měla být od 150 cm do 178 cm Doporučená nosnost jízdního kola do 90 kg Kola mají průměr 28" Svou konstrukcí a vzhledem je navržené pro ženu Parametry a specifikace Určení Určeno pro ženu s výškou postavy od 150 cm do 178 cm Vlastnosti Nosnost : do 90 kg Materiál rámu : odlehčená ocel Počet rychlostí : 18 Rozměry Výška rámu : 45,72 cm ( 18 ") Průměr kol : 28" Barva : bílá-fialová Modely komponentů : Brzdy : kotoučové, mechanické Kliky/převodníky : 48-38-28/170 mm Představec : Ocel - d 90 mm Přesmykač : Shimano TZ 31 Ráfky : ALU Řazení : Shimano TY 18 Řídítka : Ocelová, vlaštovky 580 mm Grips: PVC - d 95 mm Sedlo : Olpran Sedlovka : ocel Vidlice : odpružená, pružinová, neuzamykatelná Pedály : Plast Kontaktní údaje na prodejce : Alena Poláková IČ: 09781102 tel.:
Nové krosové kolo Olpran Eclipse sus full dic 28", 18" rám
Předmětem prodeje je nové krosové kolo Olpran Eclipse sus full dic 28" bílá-fialová vybavené 18“ odlehčeným ocelovým rámem, odpuženou pružinovou přední vidlicí, mechanickými kotoučovými brzdami, 18 převody, jednopáčkovým řazením Shimano, přehazovačkou Shimano Tourney a 6-ti kolečkem Shimano Tourney. Platná záruka na výrobní a mechanické vady. Osobní převzetí možné v Brně, v Blansku, v Boskovicích, v Kunštátě a v Jevíčku. Zaslání možné i na dobírku prostřednictvím kurýrního dopravce WE/DO. Klíčové přednosti dámského kola Eclipse sus full dic 28" bílá-fialová : Krosové kolo je vybaveno 18 převody Specializace jízdního kola Olpran: rekreační využití pro méně náročné uživatele Krosové kolo je vhodné zejména na ježdění po zpevněných cestách a cyklostezkách Výška uživatelky by měla být od 150 cm do 178 cm Doporučená nosnost jízdního kola do 90 kg Kola mají průměr 28" Svou konstrukcí a vzhledem je navržené pro ženu Parametry a specifikace Určení Určeno pro ženu s výškou postavy od 150 cm do 178 cm Vlastnosti Nosnost : do 90 kg Materiál rámu : odlehčená ocel Počet rychlostí : 18 Rozměry Výška rámu : 45,72 cm ( 18 ") Průměr kol : 28" Barva : bílá-fialová Modely komponentů : Brzdy : kotoučové, mechanické Kliky/převodníky : 48-38-28/170 mm Představec : Ocel - d 90 mm Přesmykač : Shimano TZ 31 Ráfky : ALU Řazení : Shimano TY 18 Řídítka : Ocelová, vlaštovky 580 mm Grips: PVC - d 95 mm Sedlo : Olpran Sedlovka : ocel Vidlice : odpružená, pružinová, neuzamykatelná Pedály : Plast Kontaktní údaje na prodejce : Alena Poláková IČ: 09781102 tel.:
Trekové kolo olpran
Olpran shark Trekové kolo Velikost odhaduji od výšky 175 cm Cena k jednání, primárně se ho potřebuji zbavit, tak se ozvěte
nové trekové kolo Olpran Mercury
Prodám nové nejeté trekové kolo Olpran Mercury,viz foto,původní cena 5490kč nyní cena 4490kč.Praha.
Trekové kolo Olpran dámské
Prodám trekové kolo Olpran. Nutná revize.
Prodám silniční jízdní kolo Olpran, vel. rámu 56 cm
Prodám silniční jízdní kolo Olpran, vel. rámu 56 cm Prodám silniční jízdní kolo Olpran, vel. rámu 56 cm. Komfortní úprava - gelové sedlo, široká vlaštovková řidítka i s rohy. Zánovní kola, pláště, sedlo, řidítka, brzdové páky a lanka. Cena bez SPD.