inzerce, prodej, prodám, bazar

Trezor moderní železobeton. klíč+kod. 2. BT za 29.990 kč

Kategorie: Mince, bankovky

Prodám tento moderní, bytelný, použitý, železobetonový trezor v bankovní kvalitě české výroby.
Stav - použitý, nepoškozený, pouze škrábance v laku, po odborném servisu zámkového mechanismu, dva motýlkové klíče, kodový zámek nastaven.
Uvnitř tři přestavitelné police.
Trezor svou kvalitou a konstrukcí odpovídá druhé bezpečnostní třídě, ale nemám tuto skutečnost jak prokázat - nemám certifikát.

V posledních letech používán sběratelem zbraní na ukládání 20 kusů zbraní.
Při vyndaných policích je vnitřní výška 123 cm - pohodlně se vejdou dlouhé zbraně.

Zajištěn vysokozdvih na naložení, odvezete v dodávce nebo na lepším vozíku za autem.
Mám na prodej ještě jiné trezory, trezorové skříně a spoustu dalších zajímavých věcí.
podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši.
Trezor moderní železobeton. klíč+kod. 2. BT za 29.990 kč
Podobné inzeráty
TREZOR RADEGAST NT3 vínový
Z důvodu rekonstrukce prodávám zánovní - pouze jeden rok starý trezor, který může stát samostatně a nebo lze připevnit do zdi či integrovat do skříně. Trezor má korpus trezoru i dveře dvouplášťový. Meziplášťový prostor je vyplněn soustavou ocelových výztuží a ohnivzdorným materiálem. Přední část dveří je vyrobena z 8 mm oceli. Mechanismus zámků a uzamykací závory jsou chráněny proti odvrtání pancéřovou deskou z kalené oceli. Zajišťovací mechanismus u těchto trezorů je třístranný, pohyblivé závory jsou o průměru 25mm. Trezor je svým provedením určen k ukotvení do stěny nebo do podlahy. Trezor je certifikován dle ČSN EN 1143-1 akreditovaným certifikačním orgánem TREZOR TEST a je zařazen do bezpečnostní třídy I. Mají také certifikát NBÚ ověřující způsobilost technického prostředku typu 3 (TAJNÉ). Součástí trezoru jsou také 2 vnitřní police a 2 originální klíče. vnější rozměry: 570x450x400 mm (vxšxh) vnitřní rozměry: 480x360x300 mm (vxšxh) hmotnost: 86 kg certifikát: BT. 1 podle normy EN1143-1
Trezor MELSMETALL moderní železobetonový za 9.999 kč
Prodám......REZERVACE...... POZOR...SLEVA 5.000 kč na současných 9.999 kč..POHOV tento a dva kusy stejné, nejsou na foto kvalitní železobetonový trezor německé výroby. Starší, použitý,plně funkční, pochází z banky. Jeho odolnost odpovídá nejméně první bezpečnostní třídě, ale nemám certifikát. Zámky po odborném servisu. Hmotnost jen odhadem přes 200 kg. Trezor vám bez problémů jednoduše naložím vysokozdvihem na běžný přívěs za autem či do dodávky, nebo pick up. Mám na prodej ještě i jiné starší trezory. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši.
Trezor starožitný plně funkční, nové klíče za 6.990 kč
Prodám POZOR...SLEVA 1000 kč na 6.990 kč..POHOV.. tento viz. foto zajímavý starožitný, plně funkční trezor. Technicky zajímavé provedení trezoru, kdy dveře při plném otevření jdou zasunout do boku trezoru a tak se ušetří místo při manipulaci s uloženými věcmi v něm. Rozměry všh. 100-65-65 cm, vnitřní 75-54-60 cm. V posledních letech používán sběratelem známek, mincí a pohlednic na ukládání sbírky v albumech. Zámky po odborném servisu, vyrobeny dva nové klíče. Uloženo v přízemí ve skladu, jednoduchá manipulace, odvezete na běžném přívěsu za autem. Mám na prodej ještě několik dalších starožitných a použitých trezorů, trezorové panceřové dvoudveřové skříně a železobetonové trezory v bankovní kvalitě.
PROFI TREZOR P-KOVO
Prodám profi bezpečností trezor P-KOVO, trezor je ohnivzdorný, bezpečností třída I. Masivní železo Používaný avšak ve výborném stavu Rozměry: 125x90x45
TREZOR PROFI T-SAFE
Prodám profi trezor T-SAFE Trezor je ohnivzdorný, solidní železo, bezpečnostní třída I. Dobrý stav
Příruční trezor,pokladna
Prodám v krásnem stavu příruční trezor nebo-li pokladna od značky Kovoplast.Trezor lze i uzamknout a jsou k němu 2klíče (FAB). Vyrobeno z poctivého materiálu. Rozměry:Šířka:38cm Hloubka:27,5cm Výška:15cm Preferuji pouze osobní odběr předem po telefonické domluvě.