inzerce, prodej, prodám, bazar

Tří kolečko-Velo

Kategorie: Součástky a díly

Prodej tří kolečko. Velo
Tří kolečko-Velo
Podobné inzeráty
Favorit VELO ULOZENKA náboj NOVÉ
novy naboj Velo cena za 1 kus pozri aj moje ine inzeraty! mam vsetko na Favorit, Eska
Vícekolečko 3 pastorky Velo
Nové vícekolečko 3 pastorky Velo. Mohu zaslat, Balíkovna, Zásilkovna.
Vícekolečko 4 pastorky Velo
Nové vícekolečko 4 pastorky Velo. Možno poslat, Balíkovna, Zásilkovna.
Blatník SKS 29" pro horská kola, poštovné zdarma
Blatníky SKS VELO 65 MOUNTAIN, 29", set, včetně vzpěr Set allroad blatníků SKS Germany Velo 65 Mountain 29 " perfektně splní svůj účel a příliš nezatíží rodinný rozpočet. Přední blatník se uchycuje do můstku vidlice 3mm drátem, který se zacvakává do blatníku a šroubuje na nohy vidlice. Zadní blatník je opatřen nacvakávacím úchytem kolem sedlové trubky rámu a úchytem do vzpěry zadní stavby. Jedná se o nové zboží ze zrušené prodejny!
SEDLO VELO GEL / PATKA / BRAŠNA
Prodám nové sedlo Velo GEL pouze vyzkoušené. Cena 420kč Prodám podsedlovou brašnu Arsenal 501 Brašna pod sedlo, objem: 1 litr, rozměr: (d x v x š): 16 x 10 x 11 cm, materiál: PAD/PVC, brašna se připevňuje pod sedlo pomocí textilního pásku s plastovou sponou brašna je uzavíratelná zipem 3M bezpečnostní reflexní pásek možnost zvětšení základního objemu vhodná pro náhradní duši,nářadí, větrovku .... zúžený profil neomezuje pohyb nohou brašna je vodovzdorná. Cena 120kč PRODÁM PATKU NA PŘEHAZOVAČKU - hák měniče Wildfire III. CENA 120kč Více info pouze na mailu !! radim.bejby@
Sedlo Author Velo
Prodám sedlo z juniorského kola Author Velo. Osobní převzetí v Ústí nad Orlicí nebo Zásilkovna. Písemný kontakt odpovědním formulářem, na SMS neodpovídám. Inzerát platí do smazání.