inzerce, prodej, prodám, bazar

Třídič zeminy, DB-40L

Kategorie: Stavební stroje

Vibrační třídič DB-40L pro třídění sypkých materiálů - zemina, kámen, písek apod. Výměnná síta, robustní konstrukce. Pohon zajišťuje elektrovibrátor 1,5kW, orientační výkon do 60t/h.
Třídič zeminy, DB-40L
Podobné inzeráty
AkceMobilní Vibrační třídiče  EVO 3 -  katrovačka, separátor
Profesionální výroba !!! Akční cena prodloužena do 31.3.2023 !!!! Skladem …. Akce Evo 3 za cenu Evo2 Rozšiřte svůj výdělek !!! Investice která se obratem vrátí … Super cena !!! Doprava zdarma po ČR!!!! Splátkový prodej …. Snižte si daňový základ !!!! Třiďte a prodávejte dál …. Ihned k dodání !!! Velmi rychlá návratnost investice !!! Doprava zdarma !!! Robustní a kvalitní bezporuchová mobilní třídička EVO 3 - nakládka šíře od 2500 mm.Síta 2x 4,1m2 … Od zeminy po sut … Spolehlivý, bezúdržbový stroj min. 40t za hodinu. Robustní snadno přemístitelná třídička … Oblíbená frakce 15x15 a 30x30 (20x20-40x40) Výkonné vibrační motory - 400V Pohon elektrocentrala/síť . Váha 882 kg Kvalitní český výrobek - záruka na agregát - Sezóna třídění !!! …. Je na čase dobře investovat a mít jistotu rychlého návratu investice. Bonusem je pomoc přírodě a budoucím generacím … foto je ilustracni … Cena za evo2 basic … Výrobek je patentován včetně doplňků … mobilní třídička třídička zeminy třídička sutin třídič třidič vibrační třídička vibracni katrovacka třídiče vibrační třídič vibracni prosevacka screen vibrační třídič třídící síta třidič odpadu třídící linky vibrační třídič
Třídič DB-25S
Vibrační třídič DB-25S, vhodný pro třídění, zeminy, kompostu a štěrku. Třídič je poháněn elektrovibrátorem na 400V. Rychlá výměna sít.
Pojizdný třídič zeminy SLEVA
Vibrační třídič zeminy, suti apod. Třídička je nainstalována na vleku do 750kg, kde je nově udělána STK. Prosévačka je stará 5 let a je nyní po renovaci a plně funkční vč. dopravníkového pásu. Vhodná na zahradu až po větší stavby. Cena je 149.000,- bez DPH. Přijeďte, vše ukážeme a vysvětlíme.
Třídič zeminy ZEMMLER MS 3200
Prodám pronajnu třídič zeminy.R.v.2020 350 mth,vlastní generátor.Tři frakce.
Prodám bubnový třídič zeminy a sutě
Nabízím k prodeji výkonný bubnový třídič zeminy, případně stavební sutě. Vybaven velkou násypkou s vibrací hrubotřídícím roštem a dopravníkem pro dávkování do bubnu. Další dva dopravníky pro odvod přetříděného materiálu a odpadu. Vše automatické s možností regulace. Napojení na el. 380V, příkon cca. 7kW. Možno prodat i s naftovou elektrocentrálou 10kW. Možno převážet na kontejneru nebo vleku do 3,5t. Váha cca. 1,7t. Výkon až 50t za hodinu dle materiálu. Velmi masivní konstrukce.
Třídič kameniva MEKA MS 2060
Insolvenční správce Mgr. David Smrčka, Hvězdova 1716/2b, 140 78 Praha nabízí k prodeji třídič kameniva z majetkové podstaty dlužníka ROCK SOLUTION s.r.o., sp. zn. KSOS 31 INS 10375 / 2022: - třídič kameniva MEKA MS 2060 (stav: nefunkční) Místo předání: Kamenolom Lomnička, 666 01 Tišnov Podmínky prodeje: – kupní cena za nejvyšší nabídku; – kupní smlouva bude uzavřena se zájemcem, který učiní nejvyšší nabídku; – prodávající si vyhrazuje odmítnout veškeré předložené nabídky; – kupní cena bude uhrazena před podpisem kupní smlouvy na účet majetkové podstaty; – kupující uhradí veškeré náklady spojené s převodem a s převozem stroje. Nabídky zasílejte na emailovou adresu bououne@ do 9.5.2023.