inzerce, prodej, prodám, bazar

Třmeny bezpečnostní Acavallo

Kategorie: Koně - potřeby

Prodám bezpečnostní třmeny Acavallo Arena Alupro, barva bronzová, jako nové. Třmenové řemeny Kentaur (145cm) součástí. Možnost předání na trase Brno- Zábřeh na Moravě. Tel: 771898
Třmeny bezpečnostní Acavallo
Podobné inzeráty
Bezpečnostní třmeny ACAVALLO Arena Alupro - NOVÉ S DOKLADEM
Prodám bezpečnostní třmeny ACAVALLO Arena Alupro v barvách: modré, červené, oranžové - za cenu 3390,- Kč, dále pak v barvě hnědé, černé, rosegold, bronze, aluminium (stříbrné), titan (světle šedá) a charcoal (tmavě šedá) za cenu 3490,- Kč. Třmeny jsou nové - nepoužité, vybalené pouze na nafocení včetně dokladu. Zasílám přes PPL +39,- Kč, balíkovnu +65,- Kč, zásilkovnu +85,- Kč, na dobírku zasílám po platbě dopravného předem, možné osobní předání.
Bezpečnostní třmeny ACAVALLO Arena JUNIOR  - NOVÉ S DOKLADEM
Prodám bezpečnostní třmeny ACAVALLO Arena Alupro v dětské velikosti, šířka nášlapné plochy 10,5 cm, v barvě černé a rosegold. Třmeny jsou nové - nepoužité, vybalené pouze na nafocení. Cena 3290,- Kč. Zasílám přes balíkovnu +65,- Kč, zásilkovnu +85,- Kč, na dobírku zasílám po platbě dopravného předem, možné osobní předání.
Bezpečnostní třmeny ACAVALLO Arena Alupro světle modré
Prodám bezpečnostní třmeny ACAVALLO Arena Alupro v barvě sky blue, cena 3790,- Kč. Třmeny jsou nové - nepoužité. Zasílám přes PPL +39,-Kč, balíkovnu +65,- Kč nebo zásilkovnu +85, možné osobní předání.
Drezurní sedlo Leonardo Acavallo 17,5
Zvažuji prodej svého milovaného sedla Leonadro Acavallo. Sedlo je ježděno pár měsíců 3x týdně..jen lehká práce..Vypadá jako nové, v krásném stavu. V sedlovně uchováváno v obalu, třmeny jsou také vždy v obalu. Cena za holé sedlo je 49000,-. Mohu přidat 2x skoro novou podsedlovou dečku QHP.Podbřišník, obal na sedlo, obal na třmeny + náhradní třmenové řemeny. (50000,-) Prémiové anilinové celokožené full-grain drezurní sedlo z telecí kůže, jedno- bočnicové (mono-flap), se speciálním Acavallo MAG systémem, který jezdci dovolí si sedlo uzpůsobit dle anatomie svého koně a upravit si náležitě polohu komory, dá se dokonce seřídit i jakmile jezdec nasedne, úprava jen čtyřmi jednoduchými pohyby. Více informací a fotek zašlu emailem.
Třmeny acavallo arena aluminium pro plus
Prodám nové třmeny acavallo arena aluminium. Nový vylepšený typ. Ztenčená nášlapná plocha a kovové vyklápěcí rameno. Uvolňuje napětí v kotnících, velmi pohodlné, bezpečnostní a odolné. V černé barvě + stříbrné rameno. V původním origo balení. Nikdy nebyly na koni - nevhodný vánoční dárek. PC přes 6tis, nechám za 5tis ale ráda se na ceně dohodnu, nabídněte :)
Westernová gelová deka ACAVALLO
Prodám černou gelovou deku pod westernové sedlo Withers Free Synthetic Wool Lined ACAVALLO černá. Protiskluzová, tlumí nárazy, prodyšná, poskytuje komfort koni a zajistí kontakt se sedlem, stabilizuje sedlo a nechává koni volnost pohybu. Uvolňuje tlak. Nová, jednou použitá na zkoušku. Cena v eshopu je 5290,-Kč. Prodám za 4500,-Kč.