inzerce, prodej, prodám, bazar

Trojkůlma

Kategorie: Fény, Kulmy

Kulma na vlasy trojkulma, průměr 80 mm, materiál keramika a plast, max. teplota 210 °C, počet teplot 4, doba nahřátí 30 s, příkon 69 W, délka přívodního kabelu 2 m, barva černá a midnight blue.

Poštovné (zásilkovna) 79kč, při odběru 3 a více položek z mých inzerátu poštovné zdarma.

Osobně preferuji komunikaci přes email(martinjust23@), nebo formou SMS.
Trojkůlma
Podobné inzeráty
Keramická trojkulma pro hluboké plážové vlny
Profesionální trojkulma CERA  Deep Waver s elegantním designem pro vytvoření neobyčejných hlubokých a extra velkých hladkých vln. V originální krabici. Digitálně nastavitelná teplota od 130°C do 230°C. Funkce ionizace a keramické topné těleso pro zdravý vzhled vlasů - kulma s ionizační funkcí má generátor, který produkuje miliony očisťujících negativních iontů, což způsobuje, že vlasy zůstávají hydratované. Hydratace zabraňuje krepatění vlasů, má regenerační účinky, zanechává vlasy jemné, lesklé, lehce rozčesatelné a zvětšuje jejich objem. Kabel o délce 2,90m. Jako nová. Od novoty chybí zámek topných těles,nemá to vliv na funkčnost. PC 1300,- Osobní odběr v Olomouci nebo Zásilkovnou. Zájemci piště na xhoover@
Nová trojkulma na vlasy
Prodám novou trojkulmu na vlasy, nevhodný dárek, kupováno teď v březnu, faktura součástí. Původní cena 454 Kč, nechám za 300 Kč.
Rowenta Waves Addict CF4710F0 trojkulma na vlasy nová
Nová, v původním balení. Unáhlená koupě, bohužel nakonec nevyužiji.
Keramická trojkulma - vlnkovač
Predám keramickú trojkulmu. Dá sa nastaviť na 2 stupne teploty 180 a 210 stupňov. Plne funkčná.
Bybyliss trojkulma
Prodám tuto krásnou trojkulmu, skoro nepoužitá, plně funkční
Prodám kulmu s příslušenstvím
Prodám kulmu s příslušenstvím: - keramické desky - vlnité desky - mikrovlny - kulma 16 mm a 25 mm - krepovač - trojkulma Nepoužívaná. Osobní odběr - Kralupy nad Vltavou nebo odeslání prostřednictvím Zásilkovny (+75,- Kč), platba předem.