inzerce, prodej, prodám, bazar

TRUHLÁŘ - Hledáme posilu do rodinného truhlářství

Kategorie: Řemeslné práce

Jsme rodinná firma, která vyrábí nábytek všeho druhu.

V rámci rozvoje naší firmy a navyšování výroby hledáme nové a spolehlivé kolegy.

Koho hledáme?
- někoho zručného, zodpovědného za svou práci a se smyslem pro detail - zkrátka abychom si rozuměli

Co Vás u nás čeká?
- kreativní práce, kdy neděláte to samé dokola - zakázková výroba nábytku dle přání zákazníka
- slušné a férové jednání
- práce v dobrém kolektivu mladých lidí v nově zařízené truhlářské dílně v Čelákovicích
- finanční ohodnocení dle zkušeností - možnost skvělého výdělku za dobře odvedenou práci

Co očekáváme od Vás?
- SOU truhlářského zaměření výhodou nikoliv podmínkou - neváhejte přijít, pokud jste zruční
- praxe v oboru výhodou
- samostatnost a aktivitu při svěřených úkolech
- zájem o truhlařinu - rádi vás vše doučíme a předáme naše zkušenosti (nebo načerpáme další od vás)
- poctivě odvedenou práci - na detailech nám záleží - spokojenost zákazníka je pro nás prioritou
- spolehlivost a dochvilnost

Místo výkonu práce: Čelákovice
Nástup DLE VZÁJEMNÉ DOHODY, IDEÁLNĚ IHNED.

Zavolejte mi a přijďte se k nám podívat osobně. Případně pro více informací pište na info@ nebo rovnou volejte na +420 .

Těšíme se na vás!
Jakub
TRUHLÁŘ - Hledáme posilu do rodinného truhlářství
Podobné inzeráty
SAMOSTATNÝ TRUHLÁŘ LIBEREC
Do našeho sehraného týmu hledáme novou posilu na pozici „Samostatný truhlář zakázkového nábytku“ (lamino/masivní dýha). Během uplynulých 20 let jsme se stali renomovaným výrobcem unikátních patrových postelí a ostatního nábytku. Nabízíme stabilní zázemí, rozmanitou truhlářskou práci. MOŽNOST OKAMŽITÉHO NÁSTUPU. Náš nový parťák by měl být zručný a především spolehlivý řemeslník se zkušenostmi v oboru. Místo výkonu práce: Liberec – Machnín Nabízíme: - Finanční ohodnocení odpovídající znalostem, kvalifikaci a kvalitě odvedené práce (junior od 180-200kč/h, samostaný truhlář dle praxe od 230kč/h) - Pružná pracovní doba - Dlouhodobá spolupráce - Plně vybavenou truhlářskou výrobu - Malý kolektiv, možnost podílet se na rozvoji firmy - Sleva na firemní výrobky - Klidné pracovní prostředí Požadujeme: - Praxe v oboru – znalost výrobních postupů a konstrukce nábytku - Schopnost samostatně vyrábět a montovat zakázky - Plánování výrobních kapacit - Spolehlivost, zručnost, aktivní přístup - Časovou flexibilitu - Řidičský průkaz B Forma spolupráce: preferován ŽL, případně dle domluvy DPČ, HPP. Své životopisy zasílejte na Pro více informací volejte +420 .
Truhlář - Dolní Rakousko
Místo výkonu práce: 2221 Groß-Schweinbarth (u slovenských hranic, severně mezi Vídní a Bratislavou) - nástup možný ihned Truhlářství v okrese Gänserndorf hledá vyučené truhláře (m/ž) pro výrobu a montáž. Vyrábí veškerý nábytek a dveře. Požadavky: - Řemeslná zručnost, pro muže: předpokladem je, aby uchazeč absolvoval vojenskou službu, Řidičský průkaz B (vlastní automobil pro dojíždění do místa výkonu práce) Pracovní náplň: - Pomoc při montáži a výrobě - v závislosti na školení a praxi. Pracovní doba: - Zaměstnání na plný úvazek v rozsahu 40 hodin týdně. Odměňování: - Truhlář 2.100,00 € měsíčně hrubého v závislosti na kvalifikaci a pracovních zkušenostech (od dubna 2023 navýšení mezd o cca 8 %, v závislosti na legislativě) Zaměstnavatel: Gebr. Walzl GmbH - Tischlerei Hauptstraße 5 2221 Groß-Schweinbarth Kontakt / přihláška: po telefonické domluvě s panem Karlem Walzlem pod číslem 0043 2289 2396. Těšíme se na Vaši písemnou přihlášku uchazeče, důležité: prosíme v německém jazyce, e-mailem na:
Truhlář
Kdo jsme: Jsme IT firma, se sídlem v Liberci. Zajišťujeme grafický návrh i výrobu tiskovin, etiket a dalších produktů. Vytváříme webové stránky a obstaráváme jejich správu. Tvoříme informační a komplexní systémy na míru. Propojujeme digitální technologie a nyní chceme spojit světy technologií a truhlářských výrobků. Např. masivní skříně s automatickými led světly? Každý projekt přizpůsobíme zákazníkovi na míru. Hledáme do našeho týmu zkušeného truhláře, který by pracoval ve vybavené dílně na naší pobočce ve Stráži pod Ralskem. Rádi bychom přivítali mezi sebe někoho, kdo má truhlařinu rád, záleží mu na odvedené práci i výsledku, dokáže přicházet s novými nápady a má smysl pro detail. Co vše vám nabízíme? • 20 dní dovolené + 5 dní sickdays • Smlouva na dobu neurčitou • Platové ohodnocení 30 000 – 35 000 Kč/měsíc • Firemní notebook a telefon • Příspěvek na stravování • Jednosměnný provoz • Možnost osobního a profesního růstu • Perspektiva dlouhodobé spolupráce Co bude vaší náplní práce: • Výroba a montáž nábytku • Nábytek z masivu na zakázku Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít: • Prokazatelná praxe v oboru • Vzdělání v oboru truhlářství • Manuální zručnost a fyzická zdatnost • Odpovědnost za dobrý technický stav vybavení a svěřeného nářadí Napište nám pár vět o sobě nebo zavolejte na tel. č. . Těšíme se na vás.
Truhlář/Montážní technik (kuchyně) PRAHA
Truhlář/ Montážník kuchyní Pro naši pobočku v Praze. Hledáme Šikovného truhláře(řemeslníka) na kompletaci sestavení kuchyně u zákazníka. Co Vás čeká: * Naložení kuchyně na skladě do dodávky, odvoz a následná montáž na adrese u zákazníka * Modely kuchyní jsou katalogové ,opakující se skládačky dle návodu - hotové korpusy atd. * technická podpora a dobré zázemí naší spol. Požadavky: Pracovní doba Po-Pá * manuální zručnost * pracovitost * pečlivost * fyzická zdatnost * spolehlivost * slušné vystupování u zákazníka * znalost českého jazyka základní * odpovědnost * řidičský průkaz B * zkušenost a praxe s montáží nábytku (Kuchyně) Vlasní nářadí Práce na ŽL, Nabízíme: Fixní plat: 56,000,- * podpora našeho teamu a naší firmy * možné vyplaceni zálohy * tankovací kartu * práce na ŽL * nadstandardní plat dle výkonu práce a kvality * Možnost práce navíc ( většího výdělku ) Sobota-Neděle * Nástup možný od 13.03.23. V případe zájmu volejte Po-Pá 8-19h So-Ne 9-18h Pro rychlejší komunikaci (VOLEJTE) tel: popř. doublekey.transport@
Truhlář
Do naší firmy hledáme truhláře na práci s dubem. I brigádníky na víkendy❗️❗️❗️❗️❗️❗️Jedná se o kompletní výrobu od fošny po finální natřený kousek. Od tebe očekáváme péči o každý detail, preciznost a lásku ke dříví, bez které to nejde.Výroba na zakázku - řešíme aby byla deska nejenom hezká na pohled, ale taky dobře složená a řadu dalších detailů. Nemusíš být vyučený truhlář .co neumíš, rádi zaučíme, ale musíš chtít. Líný, pomalý a nedisciplinovaný NEPSAT. 160-280h podle šikovnosti
Hledáme montéry nábytku
O nás je start-up propojující šikovné řemeslníky se zákazníky v jejich sousedství. Vytvořili jsme online tržiště, které je příležitostí pro šikovné lidi přivydělat si tím, co umí a co je baví. Zároveň budujeme inovativní řemeslnou firmu umožňující snadný a rychlý přístup k odborníkům řady řemesel. Aktuálně hledáme do našeho týmu nové kolegy, kteří spolu s námi budou budovat a rozvíjet naše služby. Náplň práce: Vydělejte si tím, co umíte. Máme zákazníky, které sháníte a Vy ruce, které sháníme my. Aktuálně hledáme do našeho týmu zručné montéry kuchyní a nábytku (truhláře). Co od Vás očekáváme: Pokud si odpovíte ANO na těchto 7 bodů, určitě se nám ozvěte :-) mám praxi v montáži nábytku a kuchyní, orientace v pláncích je pro mě snadná věc jsem důsledný, spolehlivý, neodcházím od rozdělané práce mojí velkou výhodou je výuční list v oboru truhlář, či jiné vzdělání z dřevařského & nábytkářského průmyslu mám zkušenosti s montáží širokého portfolia nábytkových produktů řidičák mám, výhodou by byla i vlastní dodávka a nářadí (není podmínkou) se základní znalostí práce s aplikacemi na mobilu si hravě poradím Pokud máte zkušenosti s montáží různých kuchyní plánovaných na míru, můžete rovnou naskočit do našeho týmu. Co Vám můžeme nabídnout: zakázky budete získávat přímo od nás – souboj o zákazníky si budete moci už škrtnout práce máme dost a naplánujeme ji od A až po Z čeká na Vás zajímavé ohodnocení garantujeme parťáka na telefonu v podobě vlastního dispečera, který Vás nikdy nenechá ve štychu druhého parťáka na telefonu – technika z řad řemeslníků, který Vám pomůže s jakýmkoli problémem možnost práce i na částečný úvazek nebo IČO Dejte nám o sobě vědět!