inzerce, prodej, prodám, bazar

TRUHLÁŘSKÉ LISTY

Kategorie: Dřevoobráběcí stroje

Nabízím měsíčník Truhlářské listy kompletní ročníky 2005-2010 t.j. 72 čísel. Stav nového časopisu.Cena za vše 1100 Kč. E-mail :
TRUHLÁŘSKÉ LISTY
Podobné inzeráty
prodam truhlarske frezy
prodam truhlarske frezy
Truhlářské pachole, rolny, podavač ke strojům.
Nabízím truhlářské pachole stará masivní klasika válec 50 cm. Hodí se ke všem strojům hoblovka, protahovačka, spodní fréza, dlabačka, stojanová vrtačka.
Truhlářské svěrky 1000 mm
Truhlářské svěrky 1000 mm, cena 1200kč/ks
Prodám stolářské  (truhlářské) "nesmrtelné" stroje
Prodám stolářské / truhlářské plně funkční stroje, z důvodu nevyužití: Protahovačka - pracovní šířka: 50 cm ... 55000,- Hoblovačka - pracovní šířka: 40 cm, délka: 251 cm ... 50000,- Bruska - délka brusného pásu: 550 cm ... 15000,- Spodní fréza vč. kotoučů - délka stolu 100 cm ... 70000,- (i s kotouči) Celková cena při odběru všeho: 170000,- Přepravu nezajišťuji. - překupníci NEVOLAT! Stroje, Truhlářství, Dřevozpracující, Stolářství, Dílna
Bruska pilových pásů BPP 180
Profesionální automatická bruska pilových pásů s chlazením je určena k ostření pilových pásů šíře 10 - 50 mm jak diamantovým tvarovým kotoučem tak keramickým kotoučem pro kmenové i truhlářské pilové pásy. Diamantový tvarový kotouč – kovový kotouč s diamantovým brusným povrchem má přesný tvar a velikost zubové mezery. Je dodáván pro pilové pásy typu LENOX, MAXWOOD, WOODMIZER, PILANA, RIPPER.... Výhodou tohoto typu broušení je jednoduché a rychlé nastavení brusky, zachování stále stejného tvaru zubu, velmi jemná struktura broušené plochy a cca 500 krát větší životnost oproti kameninovému kotouči. Při broušení diamantovým kotoučem je nutné požívat chlazení. Rychlost posuvu pásu je plynule nastavitelná. Bruska je vybavena chlazením brusného kotouče. Bruska je určena pro broušení standardně používaných tvarů zubů, je však možná úprava pro jakýkoliv tvar zubů. Na brusce je možné brousit jak pilové pásy na truhlářské pily, kmenové pilové pásy i pásy na kov s konstantním ozubením. Cena je bez DPH. Veškeré informace na video:
truhlářské poky
Prodám zánovní truhlářské poky. 3ks šířka 120cm výška 60cm