inzerce, prodej, prodám, bazar

Truhlářství Petr Musil

Kategorie: Ostatní nábytek

Jsme nábytkářská firma, co vyrábí od zahradního nábytku až po kuchyně.
Truhlářství Petr Musil
Podobné inzeráty
Nástěnné hodiny PETR PAVEL
Prodám nové nástěnné hodiny s motivem Petr Pavel. Hodiny jsou osazeny strojkem Quartz, mají přední kryt ze skla, opatřeny rámem. Číselník s logem je 3D (vystouplý) s průměrem 23 cm. Možnost osobní vyzvednutí v Ostravě nebo zaslání poštou.
Zakázková výroba ze dřeva/truhlářství
Nabízím zakázkovou ruční výrobu od malých kousků (například tácky, kuchyňská prkénka, stoličky, poličky, konferenční stolky ....) až po ty větší (jídelní stoly, skříně, pergoly), ale také třeba ploty, schránky, pelíšky pro psy a kočky atd... Ceny dle velikosti, provedení a materiálu. Například jídelní stul z foto malý 150x90 6900Kč, velký 220x90 8900Kč, konferenční stolek 4800Kč, schůdky 650Kč.... Barevné provedení na přání + možnost gravírování nápisů nebo obrázků. Pokud chcete něco originálního, stačí napsat/zavolat a vše domluvíme :) Více fotek a info zde ->
Dětská postel a psací stůl
Prodám dětskou postel vč. matrace a roštu a psací stůl z kolekce PETR od české firmy MONTERO, barva sněžná bříza v kombinaci s modrou barvou capri. Rozměry: postel 900x2000, vnější rozměry 1075x711x2044; stůl: 1268xx620
Nástěnná polička lamino, 2 ks
Nabízím dvě nástěnné poličky z lamina, montáž bez konzolí, na skobičky nebo vruty, velmi pěkné. Rozměry: větší polička š68cm x h27cm x v8cm; menší polička š49cm x h27cm x v8cm. Cena za oba ks 400 Kč, samostatně 270 Kč větší polička, 170 Kč menší polička Osobní odběr možný v Humpolci, V Praze nebo ve Velkých Přílepech (cca 6 km od Prahy 6). Můžu zaslat i poštou. Volejte nebo pište na: Prosím, podívejte se i na mé ostatní inzeráty.
Dětský pokoj
Prodám nábytek Petr do dětského pokoje, lze rozebrat, pouze komplet, v perfektním stavu. Základním materiálem je kvalitní laminovaná ekodřevotřísková deska v kombinaci dvou tlouštěk 18mm a 22mm s vysoce odolnými ABS hranami. Korpusy zásuvek jsou z obalovaného profilu ve spojení se značkovými zásuvkovými pojezdy HETTICH s dorazem. Záda komod, skříní či dna zásuvek jsou ze sololaku. Reálné foto mohu doposlat - rozpis s rozměry v galerii. Pouze osobní odběr.
Věšáková lišta masiv
Nabízím dvě věšákové lišty, smrkové. 1) se 4 háčky, rozměr 37 x 6 cm, cena 99 kč 2) se 3 háčky, rozměr 28,5 x 6cm, cena 89 Kč. Společně za 160 Kč. Osobní odběr možný ve Velkých Přílepech (cca 6 km od Prahy 6), nebo v Praze, případně v Humpolci. Možno i zaslat. Volejte nebo pište na: Prosím, podívejte se i na mé ostatní inzeráty.