inzerce, prodej, prodám, bazar

Tschul 546-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Moto kombinéza, velikost 44(posledni foto rozměry), kalhoty jsou menší.Kombinéza je vyrobena z hovězí kůže o síle 1,2 - 1,3 mm.Vyjímatelné CE chrániče EN 1621-1:2012, level 2 jsou umístěny na ramenou, loktech a kolenou.Vyjímatelný CE chránič zad EN 1621-2:2012, level 2.Vnější chrániče ramen.Ramena, lokty a kolena jsou prošity bezpečnostními švy.Kolenní slidery se upínají pomocí suchého zipu.Kombinéza je podšita síťovinou a díky tomu je prodyšnější.Sepnutí kombinézy pomocí obvodového zipu.Strečové prvky nad koleny, na pažích, bedrech a bocích pro maximální volnost pohybu.Příjemný materiál na zakončení rukávů a nohavic.Použité zipy na kombinéze jsou značky YKK (nejkvalitnější zipy).Sportovní kombinéza zaujme nejen svým nápaditým designem.Tato kombinéza je v pořádku a nemá žádné poškození, nikdy nebyla padlá ani opravovaná. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Tschul 546-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudílná
Podobné inzeráty
Dvoudílná kombinéza, rukavice, boty
Prodám praktický NOVÝ komplet IXON v černobílé barvě - viz. foto, který se skládá z dvoudílné kombinézy, rukavic a bot. Jedná se set koupený na jaře 2022 a jetý cca 8x. Koupeno v PAOLO, s.r.o. - Dlouhá Třebová, vše je ještě v záruce. 1. Rukavice IXON - RS TEMPO AIR - vel. 2XL Pořizovací cena 2.290,-Kč 2. Boty ADRIA-SR černé moto boty W2 BOOTS - vel. 44 Pořizovací cena 3.490,-Kč 3. Dvoudílná kombinéza IXON VORTEX WHITE - Bunda vel. 2Xl - kalhoty vel. XL Detailní popis produktu Pořizovací cena 19.500,-Kč Tato špičková kožená moto kombinéza IXON Vortex je speciálně navržená pro sportovně založené motorkáře. Má skvělý střih a je vyrobena z prémiové hovězí kůže. Spojovací zip po celém obvodu umožňuje snadné sepnutí bundy s kalhotami na motorku. To je nejen praktické, protože ti nepotáhne na záda, ale také velmi bezpečné. Díky měkké a poddajné prémiové hovězí kůži a přidaným stretchovým panelům se v těchto kalhotách budeš od první chvíle cítit velmi komfortně. Perforované panely a vnitřní vložka ze 3D síťoviny napomáhají proudění vzduchu a regulují vnitřní prostředí. Tím se i jízda v horkém letním počasí výrazně zpříjemní. Vlastnosti kalhot: CE homologované sportovní kožené kalhoty Level1 materiál 100% hovězí kůže s perforovanými panely pro odvětrání vnitřní vyjímatelná polyesterová vložka pružné kožené panely na zádech, bocích a nad koleny pružné strečové panely v tříslech a na nohavicích s aramidovými vlákny odnímatelné plastové slidery na nohavicích dlouhý zip pro připnutí bundy Ze zdravotních důvodů se bohužel zbavuji motorky i oblečení. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel. čísle.
Tschul 555-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná
nová moto kombinéza,velikost 60- XXL(poslední foto rozměry). Tato pánská kombinéza nabízí funkce a vlastnosti pro závodní účely v kombinaci s vynikající elegancí a originalitou.Kombinéza má 1,2 - 1,3 mm silná full-grain hovězí kůže s matným povrchem pro excelentní pohodlí a odolnost.100% polyester Mesh - vnitřní prodyšná podšívka.Rozsáhlé perforované panely pomáhající regulovat tělesnou teplotu.85% hovězí kůže, 15% polyamid.Odnímatelný zádový chránič Level 2 - CE (EN 1621-2).Odnímatelné chrániče ramen, kolen a loktů Level 1 - CE (EN 1621-1).Karbonové chrániče na ramenou a loktech.Aerodynamický hrb.Zdvojená kůže na hýždích, loktech a ramenou.Vyměnitelné PU kolenní slidery na suchý zip.Bezpečnostní švy.Rozsáhlé Cordura streč panely v oblasti rozkroku, podpaží, zad, kolen a zadní strany kolen.Měkký neoprenový materiál na krku, v obvodu kotníků a zápěstí pro extra pohodlí.1 vnitřní kapsa (bunda).YKK zipy.Tato kombinéza je nová nikdy použita, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Kožená dámská kombinéza Tschul
Dvoudílná dámská kombinéza od značky Tschul ve velikosti – 40 vhodná na postavu o číslo menší. Ideální na štíhlou postavu do výšky 172 cm. Je použitá na místě spolujezdce, celkově dobrý stav. Materiál: kůže, 1,2 – 1.4 mm, strečové panely, CE chrániče GP, reflexní prvky, na lýtkách zip, 2 vnější kapsy na zip, 2 vnitřní kapsičky na suchý zip, atd.
Dvoudílná motorkářská kožená kombinéza Tschul
Prodám dvoudílnou motorkářskou koženou kombinézu značky Tschul. Velikost bundy je 50, kalhot 48. Vhodná na postavu 175-185cm, 75-85 kg. Oba díly se zapínají zipem kolem pasu k sobě a vytvoří tak jeden celek. Kombinéza je v dobrém stavu, bežné opotřebení. Třinec a okolí doprava zdarma, jinak možnost poslat balík.
Moto kombinéza-Dainese, Alpinestars, 4SR,Spyke,Tschul a jiné
moto kombinéza,kombinéza,Dainese,Alpinestars,4SR,Ducati,Vanucci,RST,RSA,Tschul,MBW,Spyke,FLM,Arlen Ness,Yamaha,Kawasaki,Suzuki,BMW, KTM a jiné-prohlédněte odkazy. Servis čištění kožených kombinéz. Nabízíme kompletní vyčištění vašich kožených oděvů a rukavic. Cena od 1000 Kč (vícebílé kombinézy a jinak znečištěné za příplatek 500 Kč, ideálně domluva na místě). Ideální nejen na konci sezóny před uložením k zimnímu spánku. Oblečení očistíme speciálním přípravkem na kůži a kartáčem, vytřeme do sucha a necháme vyschnout,naimpregnujeme přípravkem na kůži.Vaše motooblečení bude zářit čistotou né však novotou.Upřednostňuji osobní převzetí a osobní domluvu u kombinézy.
Lookwell Rocky-Pánská kožená moto kombinéza,nová
nová moto kombinéza, velikost 56-XL(poslední foto rozměry), Dvoudílná kombinéza na motorku Lookwell Rocky,. Vyniká použitím vysoce odolné kvalitní hovězí kůže o tloušťce 1,1-1,2 mm, mnoha bezpečnostními prvky a pevnými protektory. K příjemnému a pohodlnému používání přispívají ventilační větráčky na ramenou a našitý strečový materiál. Perfektní střih zaručuje, že kombinéza skvěle padne na většinu konfekčních postav, kombinéza je plně vybavená všemi chrániči-holeně, kolena, kyčle, ramena, lokty, páteřový chránič,ke kombinéze jsou slidery nejsou na foto. Kombinéza je nová nikdy použita, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.