inzerce, prodej, prodám, bazar

TUNER X4 TECH TU-1000 RDS, STAV NOVÉHO + NÁVOD

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Dobrý den, prodám tento plně funkční Tuner X4 Tech v perfektní stavu. Ladí skvěle, RDS. Vyzkoušení samozřejmostí. Převzetí v okolí Rožnova pod Radhoštěm nebo pošta. V případě odeslání poštou bez záruky na funkčnost ale před odesláním mohu natočit video funkčnosti přístroje.

TUNER X4 TECH TU-1000 RDS, STAV NOVÉHO + NÁVOD
Podobné inzeráty
Prodám Tuner Onkyo T 4970
Nabízím velmi vzácný model prvotřídního tuneru Onkyo t-4970. Model pochází z ceněné řady Integra tohoto výrobce, která ještě více zdůrazňuje třídu zařízení a řadí se do kánonu nejlepších tunerů historie, skutečný HI-END je nejvyšším modelem své řady. Podle Petsuyi Toyamy, designéra tuneru v Onkyo, je T-4970 v podstatě T-9090 se zjednodušenou IF sekcí, ale místo toho má DYNAS – zkrátka čím silnější signál, tím širší šířka pásma a RDS. Zpráva magazínu HiFi Stereoplay zařadila 4970 do stejné špičkové třídy jako 9090. Citlivost tuneru umožňuje snadno posoudit a rozlišit kvalitu, s jakou jsou jednotlivé rozhlasové stanice vysílány. Zvuk kvalitního vysílání je na úrovni velmi špičkového CD přehrávače. . Vše funguje 100%, Tuner je velmi zachovalý, ostatně i samotný vzhled tomu nasvědčuje. Tuner je vybaven dvěma FM anténnímiVyznačuje se vysokou citlivostí, křišťálovým zvukem s nízko dosahujícími basy a vynikajícími středy. Na stupnici je zobrazena aktuální úroveň signálu dané stanice. Můžete přednastavit 40 stanic seskupených do 6 bank. Automatické a manuální předvolby stanic, pojmenování či přiřazení k hudebnímu žánru a mnoho dalších funkcí. K tuneru je originální dálkový ovladač.Ovladac je jak novej. Technická data: Kovový přední panel RDS s ukládáním dat RDS kód PTY Alternativní frekvenční vyhledávání AF-Search Manuální programování názvu stanice APR (Automatická optimalizace příjmu) DYNAS (Dynamické přizpůsobení šířkyPřepínání IF pásma (ruční přepínání šířky pásma) Napájecí systém ISOHEX 2 anténní vstupy frekvenční přímý vstup ladění Citlivost skenování lze přepínat Classified Memory (klasifikované úložiště vysílače) AutoMemory Úroveň síly signálu 40 pamětí stanic Vyhledávání předvoleb (automatická paměť pro paměť stanic) Použitelná vstupní citlivost: 0,8 μV (mono); 20 μV (stereo) Rozmazání VHF: 90 dB s DYNAS Frekvenční útlum zrcadla: 100 dB IF útlum: 100dB Zvukový výstup: 85 dB (mono); 80 dB (stereo) Faktor zkreslení: 0,03 % (mono); 0,07 %Tuner byl upraven pro FM příjem na dlouhé vzdálenosti (DX) takto: - Široký: 150 KHz filtr - Úzký: 110 KHz filtr - Super Narrow: 80 KHz filtr (MuRata 10.7TY, velmi vzácný!!!) V této konstelaci absolutní DX stroj. nejlepší tuner s keramickými filtry, protože jemné doladění je možné v krocích 25 kHz.
Yamaha tuner, rádio t s 500 + návod
Nabízím komponentní tuner Yamaha ts500, možnost ovládání ovladačem že zesilovačů Yamaha a s. Součástí balení je návod. Nadstandardní HIFI FM / AM tuner YAMAHA TS-500 BLACK je správnou volbou pro spojení s vaší domácí aparaturou. Tělo tuneru v elegantním černém provedení je tvořeno kombinací dřevěných bočnic a hliníkového čelního panelu včetně hliníkových tlačítek.Tuner TS-500 BLACK je vybaven výkonným fázově lineárním multifrekvenčním zesilovačem. FM selektivita 75 dB. Jednotlivé frekvence můžete ladit velmi citlivě a přesně díky otočnému potenciometru na čelním panelu. FM / AM Tuner YAMAHA TS-500 BLACK Tuner je vybaven RDS (radio data system)a veškeré informace zobrazuje na dvouřádkovém displeji s možností zobrazit až 2 x 16 znaků. Model TS-500 BLACK vám umožní uložit až oblíbených rozhlasových 40 stanic do předvoleb. Ke každé uložené stanici můžete přiřadit 8 alfanumerických znaků.
Yamaha t s500 hi fi  tuner, radio
Nabízím komponentní tuner Yamaha ts500, možnost ovládání ovladačem že zesilovačů Yamaha a s. Součástí balení je návod. Nadstandardní HIFI FM / AM tuner YAMAHA TS-500 BLACK je správnou volbou pro spojení s vaší domácí aparaturou. Tělo tuneru v elegantním černém provedení je tvořeno kombinací dřevěných bočnic a hliníkového čelního panelu včetně hliníkových tlačítek.Tuner TS-500 BLACK je vybaven výkonným fázově lineárním multifrekvenčním zesilovačem. FM selektivita 75 dB. Jednotlivé frekvence můžete ladit velmi citlivě a přesně díky otočnému potenciometru na čelním panelu. FM / AM Tuner YAMAHA TS-500 BLACK Tuner je vybaven RDS (radio data system)a veškeré informace zobrazuje na dvouřádkovém displeji s možností zobrazit až 2 x 16 znaků. Model TS-500 BLACK vám umožní uložit až oblíbených rozhlasových 40 stanic do předvoleb. Ke každé uložené stanici můžete přiřadit 8 alfanumerických znaků. Možno poslat.
SONY ST-SDB900 QS
Dobrý den, předmětem prodeje je velice kvalitní tuner, nejenom na FM, ale i radio dab, v pěkném optickém stavu, plně funkční. Technické specifikace Příjem: (FM/MW/LW) Frekvence: FM: 87,50-108,00 MHz (50 kHz krok) MW: 522-1611 kHz (9 kHz krok) LW: 144–288 kHz (krok 1 kHz) Frekvenční odezva: 30-15 000 Hz (+0,3/-0,7 dB) Vstupní citlivost: při odstupu signálu od šumu 26 dB (mono): 10,3 dBf, 0,9 μV/75 ohmů při odstupu signálu od šumu 26 dB (stereo): 38,5 dBf, 25 μV/75 ohmů Faktor zkreslení: Široký 0,035 % (mono), 0,045 % (stereo) Úzký 0,055 % (mono), 0,075 % (stereo) Odstup signálu od šumu: 80 dB (mono), 76 dB (stereo) Separace kanálů: 50 dB (1 kHz) Selektivita (široký/úzký): 85/90 dB (400 kHz), 45/70 dB (300 kHz) Simultánní výběr: falešný výběr: Odmítnutí obrázku: Tlumení ZF: ne Potlačení AM: Výstupní úroveň: 600 mV (odchylka 40 kHz) RDS: ano Paměť stanice: 30 Zvláštní vybavení Výstup numerické intenzity pole v dBµV Zobrazení identifikačního kódu RDS (RDS-PI) Ovládání zesilovače pomocí signálu RDS-EON (EON-Out)
Midisystém Hyundai RTCC 638 SU RIP černá
Midisystém Hyundai RTCC638SURIP s gramofonem přehrává ve všech třech CD mechanikách CD-R/RW média také se soubory MP3a WMA. Výbava dále zahrnuje digitální PLL AM/FM RDS tuner a dvě kazetové mechaniky. Na horní straně našel místo i gramofon s rychlostmi 33/45/78 ot/min. Komprimovanou hudbu lze dodat k poslechu také na USB flash paměti či SD/MMC kartě. A na stejná média umí mikrověž MP3 soubory také ukládat a to při ripování z CD/gramofonové desky/kazety. Bez použití PC si snadno uložíte hudbu i z málo mobilních médií. I přes sluchátkový výstup si můžete užít přednastavený ekvalizér s režimy Rock, Pop, Jazz, Flat a Classic. Ovládání je snadné díky LCD displeji a dálkovému ovladači. Věž má výstupní výkon 2 x 5 W a disponuje také hodinami a budíkem. Tuner * Digitální PLL tuner * Vlnový rozsah FM/AM * 30 předvoleb * RDS CD mechanika * 3 x CD mechanika * LCD displej * Přehrává CD, CD-R/RW * Podpora formátů WMA, MP3 Gramofon * autostop * automatické spouštění jehly * rychlosti 33/45/78 Kazetová mechanika * 2 x kazetová mechanika Vstupy * USB vstup * Slot pro SD/MMC karty * Výstup pro sluchátka Funkce * Ripování - možnost vytvářet MP3 soubory z CD/gramofonové desky/kazety bez použití PC * Přednastavený ekvalizér * Dálkové ovládání Obecné * Výstupní výkon 2 x 5W * Napájení 230V/50Hz věž je funkční málo používaná včetně ovladače
Philips AZ-4000 top model Boombox
Predám prenosné Rádio Philips AZ-4000 Boombox s original DO,CD / MP3 -FM/AM s RDS tunerom.Cd mechanika funguje len občas sa zasekavava asi potrebne precistit optiku). (umoznuje veľmi kvalitný a silný zvuk s porovnaným Panasonic Cobrou čo som vlastnil tiež vid. posl. foto) hraje omnoho kvalitnejšie a výraznejšie.Tento typ je veľmi ťažko pozháňateľný!Uprednostňujem osobný odber popr.zašlem aj kuriérom. Viac info telefonický na sms nereagujem. Cena je 100eur.... POPIS: Philips AZ 4000 Soundmachine s přehráváním MP3 Přehrává MP3 na CD Dvoupásmové reproduktory s basreflexem Modře podsvětlený LCD displej s textovými informacemi (MP3 a RDS) Tuner s digitálním laděním VKV/SVa RDS, 30 předvoleb Programovatelný přehrávač CD s funkcí Shuffle a Repeat Incredible Surround , Ultrabass II Dálkový ovladač Výstup na sluchátka Napájení z baterií nebo ze sítě Rozměry: 52 x 16 x 29,5 cm (š x v x h) Hmotnost: 5,8