inzerce, prodej, prodám, bazar

Tuniky a topíky - SLEVY

Kategorie: Halenky

Krásný letní topík s krajkou - 3.fotka, délka 68 cm (možno i delší, záleží jak se nosí), šířka přes prsa 42 cm, dole guma, elastický, lze nosit i s holými rameny, trochu průsvitný. Cena 319 Kč. Lehoučký topík 1.fotka (já ho nosila na pláži na plavky) - zn. PORE OXYGEN, délka 68 cm, přední díl o něco kratší, šířka prsa 45 cm (trochu pruží), dole 54 cm. Dekolt lze stáhnout, jsou na něm ozdobná očka. Výborný stav. Cena 239 Kč.
Černý - zn. X-mail, vel. psaná 34, ale spíše odpovídá vel. 36/38. Rukávy dole rozšířeny. Na zavazování, příjemný ""saténový"" materiál. Výborný stav. Cena 145 Kč.
Zelený delší topík - velikost M/L, délka od výstřihu 51 cm, šířka 40 cm, elastický, zavazování za krkem. Nový. Nevyužiji, cena 135 Kč. Dáreček ;)
Tuniky a topíky - SLEVY
Podobné inzeráty
tuniky, halenky ORSAY, PROMOD - vel. xs - S
Prodám tyto tuniky a halenky: 1) květovaná tunička značky ORSAY. Nošena při velikosti XS - S. Tunička je bez chybičky. Vysoká pořizovací cena, nyní pouze za zlomek původní ceny. Cena 70 Kč + poštovné. 2) fialová tunička - cedulky odstřiženy, ale značka je ORSAY a velikost xs. Cena 50 Kč + poštovné 3) tunička značky PROMOD. Cedulku s velikostí jsem ustřihla, protože škrábala, ale odhaduji na S. Cena 50 Kč + poštovné. 4) tmavěmodrá letní halenka - velikost neuvedena, ale byla nošena při velikosti S. Je jako nová. Cena 30 Kč + poštovné. 5) světlá letní halenka značky DIVIDED ve velikosti S. Cena 50 Kč + poštovné 6) čokoládová halenka J&D FASHION v hezkém stanu. Mírně pruží. Velikost je uvedena M, ale je menší, nosila jsem ji při velikosti S. Cena 50 Kč + poštovné. 7) proužkovaná halenka značky MB21. Je v hezkém stavu. Velikost není uvedena, nosila jsem ji při velikosti S. Cena 40 Kč + poštovné. 8) smetanová halenka značky FISHBONE ve velikosti S. Halenka je v hezkém stavu. Mírně pruží. Cena 50 Kč + poštovné. 9) Vínová halenka značky ORSAY. Štítek se značkou a velikostí byl ustřižen. Halenka byla nošena při velikosti S. Cena 50 Kč + poštovné. 10) Černá halenka - štítek se značkou a velikostí byl ustřižen. Halenka byla nošena při velikosti S. Cena 50 Kč + poštovné.
Topy a tuniky
Prodám různé topy a tuniky, některé ještě nenošené, vhodné na jaro a léto. Velikost L/XL, každou za 70,-/ kus. V případě zájmu ráda pošlu rozměry a velikost, stačí napsat číslo fotky. Zasilkovna nebo osobní převzetí.
Luxusní dámské topy, tuniky
Nabízím luxusní dámské topy, tuniky, halenky, vše výborný, skoro nenošený stav: -tmavý žoržet s ornamenty S.Oliver,vel.40, cena 350 kč. -růžová společenská halenka s luxusní krajkou, vel. 42, cena 450 Kč, .černá společenská halenka s bíločernou luxusní krajkou a drobnými volánky, vel.40,cena 450 Kč. Další oblečení v mých dalších inzerátech. Při odběru více kusů jistá sleva. Možno odeslat nebo osobně Pardubice, Lázně Bohdaneč, Přelouč.
Halenky
Volnější tuniky značky New Yorker, velikost L. Oboje za 170 Kč
KRÁSNÉ TUNIKY A TRIČKA VEL. L ZA SUPER CENU
TOP STAV, CENA ZA KUS 40-90 KČ, DLE POTŘEBY POMĚŘÍM, ZN. C§A, ORSAY, CELLBESS.... OSOBNÍ ODBĚR ROZTOKY, PŘÍPADNĚ DEJVICE, POSÍLÁM PŘES ZÁSILKOVNu.
Nová halenka vel. 40 + tunika vel. M + korzet vel. M
Halenka - košile vel. 40, cena 250,- Kč, nová, pořizovací cena 1025,- Kč, zn. Royce London Paris size 40 - viz. cedulka Nová tunika s pavouky, velikost M, cena 780,- Kč. Elastický, splývavý materiál, délka rukávů 58 cm, délka tuniky 62 cm. Zadní díl je černý. Pořizovací cena 1460,- Kč Korzet modro černý vel. M, zn. Baby Angel, nový, je od designéra Elio Fiorucciho firmy Baby Angel, cena 380,-Kč, má to původní visačky a přiložená i černá ramínka, která se mohou či nemusí nosit. Materiál něco jako satén. Původní cena 1560,- Kč.