inzerce, prodej, prodám, bazar

Tunisko 100x jinak

Kategorie: Cestování

Zajímá Vás arabská (a především ta tuniská) kultura, ale bojíte se vycestovat na vlastní pěst a na druhou stranu nechcete být uvězněni v hotelovém resortu mimo realitu prostřednictvím komerční CK ? Jsme češi pravidelně přebývající v Tunisku a nabízíme tyto služby:

-** AKTUÁLNÍ INFORMACE OHLEDNĚ CESTOVÁNÍ A KORONAVIRU V RÁMCI CELÉHO TUNISKA **

- konzultace o Tunisku jakéhokoliv charakteru (Tipy na místa, něco o místní kultuře, zákonech, problematice, atd.) I třeba jen nezávisle, ještě před odletem na Vaší zaplacenou dovolenou je fajn vědět co kde vidět, co jak funguje atd. a mít náskok před ostatními turisty.

****PO DOHODĚ DOUČÍME ZÁKLADY ARABSKÉHO JAZYKA**** již po prvních 3 lekcích budete umět arabské písmo číst i psát

- možnost zařízení dovolené na míru, sjednání ubytování, dopravy atd.

- služby průvodce po celém Tunisku a ostrově Djerba (je možno jet po ose vozem po celé zemi a navštívit tak místa, kam se běžný turista nedostane). LZE KOMBINOVAT I S VAŠÍM ZAPLACENÝM ZÁJEZDEM S CK. V Tunisku nás znají, není problém Vás vyzvednout ve Vašem hotelu a samozřejmě se stejným návratem tentýž den zpět.

NABÍZÍME SMLUVNÍ DOPRAVU KLIMATIZOVANÝM MIKROBUSEM MERCEDES PO CELÉ ZEMI VČETNĚ CHLAZENÝCH NÁPOJŮ. VŠE POHODOVÉ, žádné oficiální unifikované zájezdy, kde se z turistů vytahují jen peníze.

- dovoz drobných dárkových předmětů, či předmětů pro běžné užívání (téměř čehokoliv, co se vejde do kufru osobního automobilu, kromě tabákových výrobků, alkoholu a zvířat).

V případě zájmu o jakékoliv info se na nás neváhejte obracet pomocí telefonu, sms, či e-mailu. Máme rádi rovněž WHATSAPP A VIBER

****buďte v této krásné zemi v bezpečí a jako doma. Věděli jste například, že Tunisko není jen písčitá placka, ale má hory, vodopády, lesy, vlakovou a tramvajovou dopravu, aj?****

Po dohodě je možná i osobní konzultace v Praze, Táboře či Českých Budějovicích.
Tunisko 100x jinak
Podobné inzeráty
Pronájem obytného auta Fiat 2,5d.
dovolenou prožijte jinak, cestujte svobodně.Mozno rezervovat termíny jaro-leto 2023,nabízím k pronájmu starší ale spolehlivý Fiat Ducato stačí řidičský průkaz B do 3500, pro 5 osob na jízdu a 5 na spaní, alkovna na spaní + rozkládací postel, křeslo,mobilni klimatizace. Před zapůjčením je auto dezinfikováno. Kompletně vybaveno - kuchyňka včetně vybavení ( nádobí, příbory, hrnce, pánev, rychlovarná konvice,atd ...),lůžkoviny i povlečení vše čisté vyprané pro 5 osob, kemping vybavení pro 4 osoby, plynový vařič (3 plotýnky), lednice s mrazákem na plyn/230V/12V, měnič napětí 230/12V do 300W, přenosná TV, nezávislé topení a bojler na teplou vodu, 2x plynová lahev 10 kg , solární panel - auto je elektricky soběstačné, nádrž na vodu 120 l, držák na 2 kola, markýza, prostorný nafukovací předstan. , otočné sedadlo spolujezdce, dálniční známka ČR. Havarijně pojištěno s 10% spoluúčastí min. 10 tis. Kč + max. asistenční služba. Parkování vašeho vozu před rodinným domem-vuz pojištěn.
Pronájem obytného vozu pro 6 osob ( jízda / spaní )
Nabízím zapůjčení obytného automobilu ORANGE CAMP. Auto je určeno až pro 6 osob ( jízda / spaní ). Je plně vybaveno. Parkovací kamera, markýza, držák jízdních kol, kompletní zatemnění všech oken a se síťkou proti hmyzu, mnoho úložného prostoru, bojler na teplou vodu, nádrž 110l na pitnou vodu, odpadní nádrž 110l,TV+DVD+USB, lednice s mrazákem ( 12/220/plyn ), topení TRUMA, 3-plotýnkový plynový vařič, sprchový kout a WC, LED osvětlení, zásuvky na 220/12 V, solární panel, velká garáž, 2x plyn. bomba, česká dálniční známka a mnoho dalšího. ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ skupiny B HAVARIJNĚ POJIŠTĚNÉ DÉLKA:7000MM ŠÍŘKA:2350MM VÝŠKA:3100MM Bez limitů ujetých kilometrů!!! Cena Kč/den: Leden, únor, březen, duben, listopad, prosinec 2.100Kč Květen, červen, září, říjen 2.500Kč Červenec, srpen 2.900Kč, nad 14 dní 10% sleva. V prázdninových termínech zapůjčení nad 7 dní. Více informací po telefonu , nebo emailem: jaroslavpodhorsky@, ruza.podhorska@ Cestujte svobodně a dovolenou prožijte jinak :-)