inzerce, prodej, prodám, bazar

Turistická krosna-nosítko Salewa Koala

Kategorie: Nosítka

Prodám dětskou turistickou nosičku Salewa Koala, barva černošedá, velmi dobrý stav. Nosička byla použita pouze několikrát. V Top stavu.
Nosička je z nekuřácké domácnosti, vyčištěná a připravená k okamžitému použití.

- nastavitelný zádový systém pro rodiče i dítě na suchý zip
- kvalitní kovová konstrukce
- polstrovaný sedák pro dítě a opěrka hlavy, potahy lze vyprat
- nastavitelný bederní pás
- sklopitelné podnoží (dobře se vyklápí a sklápí samotnému nosiči i bez cizí pomoci)
- 4 zadní prostorné úložné kapsy, 2 postranní síťované kapsy, 2 menší kapsy na zip na bederním pásu
- stříška proti slunci se stínítkem
- dobře odvětraná žlutá pláštěnka (nepoužitá)
- váha 2,7 kg
- certifikace TÜV, GS
- nosnost 22 kg (dítě + náklad)

Původní cena:6.000,-
Aktuální cena:4.000,-

Volejte..Cena pevná..Inzerát platí do smazání..Preferuji osobní předání..
Turistická krosna-nosítko Salewa Koala
Podobné inzeráty
NOSÍTKO SALEWA KOALA se stříškou a pláštěnkou
Nosítko Salewa Koala se stříškou s velkým stínítkem a průhlednými bočními okénky. Příslušenstvi: žlutá pláštěnka Nosítko je ve výborném stavu, málo používané, jediný nedostatek je trochu prodřená látka polstrování sedáku pro dítě (viz poslední foto). Osobní odběr Praha Dolní Počernice Nosnost: 22 kg (dítě + náklad) Certifikace: TÜV, GS Hmotnost: 2,7 kg Sedák pro dítě je polstrovaný na suchý zip lze nastavit délku popruhu. Polstrování sedáku lze sejmout a vyprat, stejně jako polstrování, kde si spící dítě opírá hlavu. Polstrovaný systém popruhů pro zajištění dítěte je nastavitelný suchým zipem a přezkou a zapíná se jedinou přezkou na břiše dítěte. Sedací část pro dítě nabízí jedno vůbec z nejširších rozevření a možnost opření hlavy dítěte je zde jedna z nejvyšších. Nosný zádový systém pro rodiče je nastavitelný, vypolstrovaný s dobrým posuvem na suchý zip. Konstrukce a celé nosítko je spíše užší a dobře sedí na zádech, což umožní lepší pohyb v terénu a hromadných prostředcích.
Nosítko Salewa Koala s cestovním polštářkem Tatonka
Nosítko Salewa Koala s cestovním polštářkem Tatonka Nosítko v černo-šedé barvě včetně slunečního stínění a pláštěnky. Hmotnost: 3 kg Nosnost: 22 kg Konstrukce: hliníková konstrukce Nosítko je užívané, ale stále plně funkční. Na bederním pásu jsou zepředu 2 kapsy na zip. Pod sezením je prostorná kapsa na zip oblečení, svačinu, pití. Další - menší - kapsa na zip snadno přístupná je na krytu prostorné kapsy. Malá kapsa na zip pak na zádech nosítka. Drobnosti lze dát do snadno přístupných síťovaných kapes z boku na popruzích držících záda nosítka. Výškově stavitelná záda jak pro rodiče tak pro dítě (dle jejich výšky). K batohu přidám cestovní polštářek kolem krku značky Tatonka, má molitanovou výplň a pratelný potah a šňůru s karabinkou na připnutí k nosítku. Osobní předání v Praze nebo dle domluvy.
Rostoucí nosítko BeLenka 4ever
Prodám rostoucí nosítko Be Lenka 4ever Mandala - Královská modrá. Nosítko bylo využito pouze minimálně, cca jeden delší výlet, pár krátkých procházek a jinak chvilkově doma. Je jako nové. Následuje info od výrobce: Nosítko Be Lenka 4ever je ergonomické rostoucí nosítko vhodné pro děti od 3 měsíců (velikosti 62) do přibližně 3 let (velikost 104). Šířka i délka zádové opěrky lze upravit, nosítko se tak přizpůsobí rostoucímu dítěti. U nosítka Lenka 4ever máte na výběr ze dvou typů ramenních popruhů: klasické ergonomicky tvarované bez možnosti křížení nebo široké šátkové popruhy s možností křížení. K nosítku dostanete slintáčiky – chrániče ramenních popruhův designu nosítka. Nosítko Lenka 4ever je ergonomické nosítko slovenské výroby ručně šité ze šátků určených pro nošení dětí. Nosítko Lenka 4ever je šátkové nosítko, má příčnou pružnost šátkového materiálu, která zajistí obepnutí a přizpůsobení tělu dítěte a dovolí zakulacení zad. Jedná se o vysoce kvalitní, jemnou, ale vysoce nosnou, speciálně tkanou látku. Je vhodnou alternativou pro všechny příznivce šátků, kteří se rozhodli pro přezkové nosítko. Možnost zaslat Zásilkovnou nebo domluvit předání v Sedlčanech, v Milíně, ve Vlašimi.
Nosítko Salewa Koala II se stříškou a pláštěnkou
Dětské nosítko Salewa Koala II se stříškou a pláštěnkou Po dvou dětech, ve velmi dobrém stavu bez oděrek, jen lehce vytahané gumové prvky POUZE OSOBNÍ ODBĚR
Dětská krosna / turistické nosítko Salewa Koala
Prodám turistické nosítko / krosnu pro výlety do přírody, hor, na dovolenou. Vhodné pro děti s váhou max. 22kg. Používaná, ale v dobrém stavu ( viz foto ). Velmi komfortní dětská sedačka pro cestování s dětmi, pohodlná jak pro dítě tak i nosiče, ideální pro aktivní rodiče. Patentovaný zádový systém Salewa Multifit s anantomicky tvarovanými ramenními a bederními popruhy lze nastavit pro různé výšky postavy tak, aby i po dlouhém výletě byla Vaše záda v pohodě. Pláštěnku samostatně neprodávám. Osobní odběr v Zálezlicích ( po předchozí domluvě přes týden možné předání mezi 8.-15.hod v Obříství ), nebo v případě platby předem na účet lze poslat kurýrem ( + 189,- ). Občas mívám cestu do Prahy, tak po dohodě mohu na této trase přiblížit. Po špatných zkušenostech už bohužel rezervace nedělám, tudíž VŽDY upřednostňuji toho, kdo si přijde dřív. Na vinted se případně můžete podívat na moje hodnocení, jsem tam pod uživatelským jménem: misa.venhy Žádám podvodníky typu: "Kupuji,nicméně, budu dělat svou platbu prostřednictvím...." ať si ušetří čas a nekontaktují mě, opravdu nejsem až tak hloupá, abych nepoznala podvod a vkládala někam čísla z karty. Děkuji
Salewa koala dětská krosna
Prodám dětskou krosnu, nosičku SALEWA KOALA, ve velmi dobrém stavu, použita jen několikrát. Velmi praktická, s mnoha kapsičkami, dvě v bederním pásu, dvě v blízkosti dítěte, čtyři vzadu, včetně velkého úložného prostoru pod dítětem. Obsahuje stříšku proti sluníčku a větru, bezpečnostní pás na 5ti bodové upínání, originální pláštěnku. Nosnost do 22 kg. My jsme s ní byli maximálně spokojeni.