inzerce, prodej, prodám, bazar

Turistická mapa Vysokých Tater z roku 1980

Kategorie: Mapy, cestovní průvodci

Na prodej je starší turistická mapa - Vysoké Tatry
Vhodné jako recesistický dárek pro turistu, či sběratele.

Prodávám více věcí, podívejte se i na mé ostatní inzeráty.

Pokud je inzerát vystavený, tak je i platný, buď osobní převzetí v pracovní dny v centru Havlíčkova Brodu, nebo zaslání Zásilkovnou či Balíkovnou, po předchozí platbě na můj účet. Nevyměňuji, nesmlouvám.
Děkuji
Turistická mapa Vysokých Tater z roku 1980
Podobné inzeráty
Vojenská profesionální tajná mapa Křivoklát sko ČSLA
Podrobná vojenská mapa oblasti hradu Křivoklátu, křivoklátských lesů, řeky Berounky a údolní nádrže Klíčava, Lužné, Roztok, Stochova, Kačice, Tuchlovic, Městečka, lesní obory Lány-zámku a dalších s jejich přilehlým okolím. Detailně zakreslené tehdejší rozlohy obcí, polohy vodních toků a komunikací, polohy průmyslových a hospodářských objektů. Vrstevnicemi znázorněná nadmořská výška, zeměpisné souřadnice. Tajná mapa pro profesionální vojenské využití. Zakresleny jednotlivé průmyslové provozy, zemědělská družstva, stromové složení lesních porostů a jiných v lokalitě se nacházejících objektů. Mapa turisticky zajímavého místa okolí Berounky, hradu Křivoklátu a Křivoklátských lesů, říčky Loděnice, údolní nádrže Klíčava zásobující město Kladno a přilehlé obce pitnou vodou. V Lužné u Rakovníka je veliké železniční muzeum. Mapa vydaná generálním štábem Československé armády je ve velice zachovalém stavu, pravděpodobně nikdy nepoužitá skladována v archivu v roli nikde nepřeložená.
Vojenská profesionální tajná mapa Křivoklát Roztoky ČSLA
Podrobná vojenská mapa oblasti hradu Křivoklátu, křivoklátských lesů, řeky Berounky, Roztok, Rakovníka, Nezabudic, Městečka, Pustovět a dalších s jejich přilehlým okolím. Detailně zakreslené tehdejší rozlohy obcí, polohy vodních toků a komunikací, polohy průmyslových a hospodářských objektů. Vrstevnicemi znázorněná nadmořská výška, zeměpisné souřadnice. Tajná mapa pro profesionální vojenské využití. Zakresleny jednotlivé průmyslové provozy, zemědělská družstva, stromové složení lesních porostů a jiných v lokalitě se nacházejících objektů z doby, kdy Česká republika byla zcela soběstačná v potravinářství a průmyslu apod. Mapa turisticky zajímavého místa okolí Berounky, hradu Křivoklátu a Křivoklátských lesů. Mapa vydaná generálním štábem Československé armády je ve velice zachovalém stavu, pravděpodobně nikdy nepoužitá skladována v archivu v roli nikde nepřeložená.
turistická mapa Bohinj 1:25 000
Prodám turistická mapa Bohinj 1:25 000
Mapy, autoatlasy, turistické mapy - nové i použité
1) Turistická mapa ČESKÝ RÁJ č.19 - nová, nepoužitá - cena 100kč 2) mapa Prahy 1:20 000, centrum 1:12 000 - nová, nepoužitá, počet stran 112 - cena 125kč 3) Cestovní atlas/průvodce Španělsko - nový, nepoužitý, celkévý počet stran 188 - cena 150kč 4) Automapa Německo 1:300 000 - použitý, zachovalý, celkem stran 154 - cena 100kč 5) mapa Prahy 1:20 000 - použitá, zachovalá, počet stran 132 - cena 100kč Ceny nejsou pevné, možno dohodnout se. Po dohodě posílám přes zá
Vojenská profesionální tajná mapa Hořovice Zdice ČSLA
Podrobná vojenská mapa oblasti Hořovic, Zdice, Hudlice, Točník, Žebrák, Skryje, Týřovice, Tlustice, Zbiroh, Kublov a dalších v oblasti Prahy západ, okolí Berouna. Detailně zakreslené tehdejší rozlohy obcí, polohy vodních toků a komunikací, polohy průmyslových a hospodářských objektů. Vrstevnicemi znázorněná nadmořská výška, zeměpisné souřadnice. Tajná mapa pro profesionální vojenské využití se zakreslenými strategickými objekty. Zakresleny jednotlivé průmyslové provozy, zemědělská družstva, stromové složení lesních porostů a jiných v lokalitě se nacházejících objektů. Turisticky oblíbená oblast pro krásnou krajinu zejména okolí Berounky a Skryjí, hrady Točník a Žebrák, památné místo Velíz a rodiště Josefa Jungmanna s rodným domkem v Hudlicích. Mapa vydaná generálním štábem Československé armády je ve velice zachovalém stavu, pravděpodobně nikdy nepoužitá skladována v archivu v roli nikde nepřeložená.
Vojenská profesionální tajná mapa Rakovník ČSLA
Podrobná vojenská mapa oblasti Rakovníka, Kněževse, Chrášťan, Krakovce, Hořoviček, Oráčova a dalších s jejich přilehlým okolím. Detailně zakreslené tehdejší rozlohy obcí, polohy vodních toků a komunikací, polohy průmyslových a hospodářských objektů. Vrstevnicemi znázorněná nadmořská výška, zeměpisné souřadnice. Tajná mapa pro profesionální vojenské využití se zakreslenými strategickými inženýrskémi sítěmi. Zakresleny jednotlivé průmyslové provozy, zemědělská družstva, stromové složení lesních porostů a jiných v lokalitě se nacházejících objektů. Mapa vydaná generálním štábem Československé armády je ve velice zachovalém stavu, pravděpodobně nikdy nepoužitá skladována v archivu v roli nikde nepřeložená.