inzerce, prodej, prodám, bazar

Tvorba online bannerů a reklamních kampaní

Kategorie: Marketing a reklama

Nabízím zpracování reklamních bannerů pro online reklamy (Sklik, Google Ads, Facebook atd.). Komplet realizace (analýza-specifikace, graf. návrhy, testování, nasazení...). Více na:
Tvorba online bannerů a reklamních kampaní
Podobné inzeráty
Content creator
Baví Vás psaní a tvorba? Orientujete se v grafických programech? Chcete být součástí jedinečných a kreativních projektů? Jste nápaditý, samostatný, pracovitý a pečlivý? Přijmeme do pracovního poměru content creatora. Jaká bude náplň vaší práce * tvorba kreativního a chytlavého obsahu na sociální sítě * pravidelné zveřejňování příspěvků a správa účtů * tvorba obsahu a péče o webové stránky * správa reklamních kampaní Jaké požadavky na vás budeme mít * SŠ/VŠ vzdělání * praxe v tvorbě obsahu na sociální sítě a weby * znalost grafických nástrojů * kreativita, spolehlivost, pracovitost, pečlivost * vysoké nasazení, samostatnost, odpovědnost, ochota se rozvíjet Co vám za odvedenou práci nabízíme * práce v mladém a přátelském kolektivu * nové moderní zázemí a sídlo stále se rozvíjející společnosti * dobré espresso na pracovišti * vybavení pracovního místa a smart kancelář * platové ohodnocení dle získané praxe a dovedností až 30.000,- * nástup dle dohody * možnost práce na DPP, HPP nebo OSVČ Co pro vás bude výhodou * praxe v oboru * dobrá znalost grafických nástrojů * zkušenost s copywritingem * zkušenosti ve stavebnictví Vhodné také pro studenty! Chcete se stát součástí nadšeného týmu? Zašlete Váš životopis na Těšíme se na setkání s Vámi!
Tvorba webu pro vaše podnikání
Online - webová vizitka s popisem vaší služby, otevírací doby, kontaktních informacích. Zápis do seznamů firem, vyhledávačů, spuštění kampaní pro zákazníky, tvorba loga, aj. dle vašich potřeb.
Marketingová a Technická Podpora
Do týmu obchodní firmy sídlící v Kunicích u Prahy a působící na trhu od roku 1992, přijmeme na částečný pracovní úvazek (cca 100hod.), kolegu Technické a Marketingové podpory s praktickou znalostí: Správa PC s OS Windows 10 + mobilní telefony OS Android (Samsung). Správa SW: MS Office 2019, Office 365 (Outlook, Word, Excel) + nadstavba CRM eWay, správa uživatelských a e-mailových účtů, OneDrive, používání komunikační platformy Teams, Whatsapp, Zoom, Skype. Fotografování, pořizování doku videí, práce s fotobankami a grafickým SW (nejlépe SW Corel Draw), video editorem (Pinnacle), vytváření prezentací (PowerPoint), úpravy výkresů v CAD. Jednání s dodavateli služeb (O2, Xerox, eWay, , Active 24, Solid pixels, Skylink). Zajištění marketingových kampaní, správa web stránek pomocí šablon, vč. evidence domén, vyhodnocení sledovatelnosti Analytics ). Objednávání potřebného HW i SW, zajištění spotř. materiálu pro 2 síťové tiskárny Xerox vč. zajištění jejich provozu, základní správa datového úložiště NAS.
Tvorba, psaní textů pro web (elektronika, osaz. DPS, vývoj)
Hledáme pracovníky pro tvůrčí práce na firemní webové prezentaci v oboru elektrotechnika (plošné spoje, vývoj, výroba, osazování DPS, programování). Jedná se o psaní originálních textů pro webovou prezentaci () a tvorbu webových pomůcek (kalkulaček) nebo tabulek, případně i tvorbu výrobní a jiné dokumentace. Dále psaní článků nebo úprava jejich obsahu podle pravidel SEO (poradíme) v redakčním systému a tvoření jiného obsahu webu. Není nutné programovat web, to dělá náš programátor. Znalost cizího jazyka je vítána. Předpokládáme období pro zaučení. Pracovní doba volná. Práce z domova možná. Mzdové podmínky: DoPP na částečný úvazek, výše mzdy dohodou. Lokalita je Praha 9 – Běchovice (). Máte-li dotaz, prosím ptejte se.…
Nabízím přivýdělek z domova vhodný pro maminky na MD nebo RD
Flexibilní pracovní doba ( cca 2 hodiny denně) Spolupráce s e-shopy Online školení a podpora týmu Vytváření inzerátů Komunikace se zájemci a zákazníky Výplata na účet formou DPP Možnost si vybudovat hlavní příjem Vhodné při MD nebo RD BEZ NUTNOSTI PRODEJE!! Práce na PC nebo mobilním telefonu Pro více informací mi prosím napište na email: dailerka@ Z osobních důvodů nezveřejňuji telefonní číslo, ale není problém se spojit i telefonicky po předešlé domluvě na emailu