inzerce, prodej, prodám, bazar

tyčový bezsáčkový vysavač Rowenta

Kategorie: Vysavače

jako nový, nevyužitý
tyčový bezsáčkový vysavač Rowenta
Podobné inzeráty
Parní Mop Rowenta RY6537WI
Popis produktu Rowenta RY6537WI Steam PowerParní mop Klíčové vlastnosti Rowenta RY6537WI Steam Power Zlikviduje až 99 % mikrobů a bakterií 3 nastavení páry pro různé typy podlah Účinný návlek Ergonomický design Bezdotyková výměna návleků Odvápňovací systém Parní čištění patří mezi zdravé a hygienické způsoby úklidu, při který nemusíte používat škodlivé chemikálie a spotřebujete minimální množství vody. Rowenta RY6537WI Steam Power nastavení páry Na ergonomickém držadle regulujete množství páry. Na výběr máte ze 3 nastavení pro všechny typy tvrdých povrchů. Rowenta RY6537WI Steam Power návlek Efektivní návlek na mop vyrobený z mikrovlákna nezanechává šmouhy ani skvrny na povrchu podlahy. Rowenta RY6537WI Steam Power ergonomický design Rowenta RY6537WI Steam Power v odlehčeném designu s ergonomickými vlastnostmi se snadno ovládá a držadlo ve tvaru oka umožňuje pohodlné uchopení. Rowenta RY6537WI Steam Power bezdotyková výměna návleku K výměně návleku na mop stačí pouhé stlačení tlačítka na hubici mopu, to zvládnete i nohou. Jedná se o nejhygieničtější způsob výměny. Rowenta RY6537WI Steam Power odvápňovací systém Odvápňovací kazeta zabraňuje poškození přístroje vodním kamenem a prodlužuje jeho životnost. Vlastnosti 3 nastavení páry pro různé typy podlah Likvidace až 99 % mikrobů a bakterií Mop z mikrovlákna Lehká konstrukce Ergonomické provedení Tlačítko pro aktivaci páry Praktická parkovací poloha Jednoduchý bezdotykový systém výměny mopu Pára připravena za 30 vteřin Ochranná podložka pro bezpečné odstavení vlhkého parního čističe po použití Technické parametry Příkon 1200 W Napětí 240 V Objem nádoby 0,6 l Doba nahřívání 30 s Rozměry 110 × 16 × 21 cm (v × š × h) Hmotnost 2,65 kg Barva Bílá/modrá 2x použito (důvod prodeje nevyužití). Krabici už nemám !! Původní cena -2.200,- /nechám za 800
SILVERCREST Aku bezsáčkový tyčový vysavač
Prodám SILVERCREST Aku bezsáčkový tyčový vysavač 2 v 1 SHSS 18 B1 koupený a používaný od srpna 2022 do Vánoc 2022, je tedy v záruce. Bez vad, běžné známky používání. Veškeré informace, technické parametry atd. zde:
Ruční vysavač Bissell , Bezsáčkový vysavač Rowenta
Prodám bezsáčkový vysavač Rowenta RO3753EA je plně funkční. Uhlíkový filtr byl upraven --- na obyčejný filtry. za 600kč. Ruční bezsáčkový vysavač Bissell 2024N je plně funkční, horní část nádobky je třeba zajistit páskou viz. na foto , k vysavači chybí dlouhá tyč. za 250kč.
Robotický vysavač - Rowenta RR 7675 WH (záruka)
Prodám, krátce používaný robotický vysavač Rowenta RR 7675 WH, ještě v záruce 23 měsíců u Alza. Vysává i mopuje ???? Robotický vysavač Rowenta RR 7675 WH s mopem: - vysává a vytírá jedním tahem - 4 stupně výkonu a automatické zvýšení intenzity při pohybu po koberci - Smart navigace a senzory proti pádu ze schodů - Mobilní aplikace pro plánování rozvrhů a tvorbu virtuální zdi - Připraven na úklid po domácích mazlíčcích - Až 150minutová výdrž akumulátoru Garance opravitelnosti po dobu 15 let Značka Rowenta se zavázala poskytovat technické náhradní díly pro téměř všechny své spotřebiče po dobu 15 let od nákupu. K dispozici je více než 6 200 autorizovaných profesionálních servisů po celém světě. Ultra přesná navigace Hi-tech navigace s laserem s sebou přináší dokonalou orientaci v prostoru a permanentní mapování. V mobilní aplikaci můžete s pomocí virtuální zdi vyznačit zakázané zóny. Nechybějí ani bezpečnostní senzory, které chrání vysavač před pádem ze schodů. Animal Care uklidí po chlupáčích Zvířecí srst nebo skvrny už vám nemusejí dělat starosti. Robotický vysavač Rowenta Animal Care si s nimi totiž bez problému poradí. Kromě kartáče na zvířecí chlupy je opatřen také oboustrannými kartáči, které se dostanou do rohů a dalších těžko dostupných míst.
Tyčový vysavač 1700 W Rowenta a parní mop 2v1
Tyčový bezsáčkový vysavač Rowenta 1700 W a parní mop 2v1, vysavač najednou vysává i vytírá horkou párou (lze i samostatně). Na všechny druhy podlah, na koberce . . Cyklonová filtrace, průhledná nádoba na prach i vodu, HEPA filtr. s NáSTAVCEM NA KOBERCE. Vysavač je plně funkční, v dobrém stavu, byl používán jen krátce.
Tyčový vysavač   AEG QX8-2-PALR
Design 2 v 1 pro čistotu bez námahy - Včetně elektrického sacího kartáče BedProPowerPlus pro odnímatelný ruční vysavač - Integrovaná teleskopická štěrbinová hubice a kartáč na nábytek, měkký kartáč na nábytek 25,2 V lithiová HD baterie / 2100 mAh (vyměnitelná baterie) Maximální doba chodu baterie: ECO úroveň 53 min - Úroveň výkonu 14 min - Nabíjecí stanice Úklidová plocha: až 137 m2 - provozní hlučnost: 80 dB(A) 2 stupně výkonu - LED přední světlo na hubici - objem nádoby na prach: 300 mlAkumulátorový tyčový vysavač od AEG je vybaven speciálním měkkým válcovým kartáčem, který ukazuje své přednosti na tvrdých podlahách , jako jsou parkety nebo dlažba. V oblastech se slabým osvětlením využijte přední LED světlo . Vysavač pracuje na principu cyklonové technologie , nepotřebujete prachový sáček. Pokud chcete úklidové práce přerušit, můžete AEG jednoduše zaparkovat ve svislé poloze. Pohybem zápěstí přeměníte tyčový vysavač na ruční vysavač, které mohou využít k čištění čalouněného nábytku a interiéru svých vozidel. S omezeným objemem 0,3 litru je nádoba na prach zvláště vhodná pro menší úklidové práce. Součástí dodávky je elektrický kartáč pro ruční vysavač, speciální kartáč na nábytek a také teleskopická štěrbinová hubice a kartáč na nábytek Jedná se o nové zboží s plnou zárukou 5 let na akumulátor...