inzerce, prodej, prodám, bazar

Tyčový mixér Fimar MX25 - NOVÝ Nepoužitý

Kategorie: Ruční šlehače, Mixéry

Prodám Nový nepoužitý Tyčový Mixér FIMAR MX25

Vysoce výkonný ponorný mixér pro komerční využití. Ponorná tyč je vyrobena z nerezové oceli AISI 304. Ideální na přípravu polévek, zeleninových pyré, majonézy, rajčatových omáček atd. Model MX25 je vybaven maximální délkou tyče 30 cm s hloubkou ponoru až 15 cm. Mixovací tyč součástí balení.

Mixér je vybaven hlavním, bezpečnostním a aretačním vypínačem.
Nerezová tyč, nerezový mixovací nůž.
Délka nástavce mixéru je 270 mm.
Napětí 230V/1N/50-60Hz
Jedno-rychlostní
Otáčky motoru: 13 000 rpm
Příkon 0,25 kW
Rozměry: 135 / 100 / 600 mm
Hmotnost: 2,2 kg

Osobni předání na trase Uherské Hradiště - Hodonín - Brno
Tyčový mixér Fimar MX25 - NOVÝ Nepoužitý
Podobné inzeráty
Ruční mixér Stojanový mixér 2v1 elektrický
Ruční mixér s mixovací nádobou: Elektrický ruční mixér s odnímatelnou 3,5litrovou mísou nabízí dostatečnou kapacitu mixování, abyste snáze přidávali, myli a ukládali přísady. Dva v jednom: ruční mixér se stojanem, který lze přepínat mezi ručním mixérem a kuchyňským robotem, jeden mixér může splnit obě vaše potřeby. S lehkostí promíchejte: elektrický ruční mixér má 5 nastavitelných rychlostí a tlačítko turbo, které se dokáže přizpůsobit všem vašim potřebám na pečivo a pokryje všechny vaše požadavky na receptury. Materiál nerez: Ruční mixér obsahuje tradiční mixér, hnětací hák a mísu. Veškeré příslušenství je vyrobeno z nerezové oceli, robustní a odolné. Snadno se čistí: tlačítko pro vysunutí usnadňuje vysunutí háčků a bičů. Veškeré příslušenství lze mýt v myčce na nádobí. Kapacita: 3,5 litru Materiál: nerezová ocel Výkon: 300 wattů Napětí: 220-240 voltů Rozměry: 34,3 * 24,4 * 24,8cm Hmotnost: 3,53 kg
Zepter Mixér ArtMix nový nepoužitý
Nabízím tento nový a nepoužitý varný mixér s automatickou funkcí vakuování. Pouze vybalen. Popis: Mixér ArtMix se perfektně hodí do současného rychlého a rušného způsobu života. Tento varný mixér s automatickou funkcí vaření, 16 programy a možností vakuování surovin i připravených jídel, vám usnadní vaření a uspoří čas. Mixér se stane vaším profesionálním a důvěryhodným kuchařem, který pro vás připraví koktejly, osvěžující nápoje a smoothie, krémové polévky, dušenou zeleninu i maso. Mixér je velmi tichý díky speciálnímu krytu PRO, který snižuje šum až o 15 dB. Kryt také poskytuje další ochranu dětem. CO VÁM UMOŽNÍ DĚLAT RYCHLE A ZDRAVĚ? PŘEDKRMY POLÉVKY HLAVNÍ JÍDLA PŘÍLOHY SALÁTY POMAZÁNKY SMOOTHIE KOKTEJLY DEZERTY MARMELÁDY … A JEŠTĚ MNOHEM VÍCE. Nevhodný dárek, záruka do 2023 PC. 14490kč.
VARNÝ MIXÉR ZEPTER ARTMIX PRO - NOVÝ
Nabízím tento nový a nepoužitý varný mixér s automatickou funkcí vakuování. Popis: Mixér ArtMix se perfektně hodí do současného rychlého a rušného způsobu života. Tento varný mixér s automatickou funkcí vaření, 16 programy a možností vakuování surovin i připravených jídel, vám usnadní vaření a uspoří čas. Mixér se stane vaším profesionálním a důvěryhodným kuchařem, který pro vás připraví koktejly, osvěžující nápoje a smoothie, krémové polévky, dušenou zeleninu i maso. Mixér je velmi tichý díky speciálnímu krytu PRO, který snižuje šum až o 15 dB. Kryt také poskytuje další ochranu dětem. CO VÁM UMOŽNÍ DĚLAT RYCHLE A ZDRAVĚ? PŘEDKRMY POLÉVKY HLAVNÍ JÍDLA PŘÍLOHY SALÁTY POMAZÁNKY SMOOTHIE KOKTEJLY DEZERTY MARMELÁDY … A JEŠTĚ MNOHEM VÍCE. Nevhodný dárek, zakoupeno září 2021 + 2 roky záruka, PC 14490kč. Pouze osobní odběr Praha 8-Kobylisy.
SILVERCREST® Tyčový mixér Mix It - SSM 350 A1
Dobrý den, prodám tento tyčový mixér v perfektním stavu. Popis najdete zde: Důvod prodeje je nákup nového plného setu mixéru s nástavcema.
CLATRONIC SMS 2759 Tyčový mixér 380 W
Vysoce kvalitní a odolný ponorný tyčový mixér Ideální pomocník do vaší kuchyně Elektronická regulace rychlosti Odnímatelný ocelový nádstavec s sekacími noži Výrobce: CLATRONIC Německo Model: SMS 2759 Kategorie: Tyčový mixér ponorný Materiál: Vysoce odolný plast, nerezová ocel Nastavení otáček: plynulé Provozní napětí: 230 V 50 Hz Maximální příkon: 380 W Teplotní ochrana proti přehřátí: + °C Délka přívodního kabelu: cca 1,5 m Hmotnost : 930 g Cena k jednání 100,-Kč Stav: dobrý, plně funkční, viz reálné foto, bez zjištěných vad či poškození, prodej pozůstalosti. Kontakt, dotazy k vystavené nabídce, prosím prostřednictvím e-mail zprávy. (Fiktivní telefon) Způsob platby a přepravy: Platba převodem na účet. Česká pošta, TopTrans dle ceníku. (Dobírka pouze po předchozí domluvě) Vyloučení EU záruky podle nového závazkového zákona: Od 01.01.2002 odpovídá prodávající za věcné vady dva roky. Mimochodem, to platí pro každého prodejce, nejen pro komerční obchodníky! Pro každou položku máte záruční dobu 24 měsíců. Výjimka: Soukromí prodejci mohou tuto záruku vyloučit, ale musí to výslovně uvést v popisu položky! Proto: Všechny mé nabídky jsou soukromé. Všechny informace, obrázky a odkazy na článek nepředstavují zaručené vlastnosti, slouží pouze k obecnému popisu, ale jsou učiněny podle našich nejlepších znalostí a přesvědčení a co nejpřesnější. Prodej je soukromý a probíhá s vyloučením jakékoli záruky, záruky odpovědnosti za škody, za věcné vady, opětovného vyjednávání nebo snížení ceny a bez vystavení faktury nebo potvrzení. Koupí vystaveného zboží berete na vědomí toto oznámení a bez výjimky se vzdáváte jakýchkoli záručních a souvisejících nároků. Zboží je zásadně vyloučeno z možnosti navrácení a výměny. Přejeme Vám spokojený nákup.
Tyčový mixér PRESIDENT, s příslušenstvím
Prodám tyčový mixer značky Tescoma, použit jen několikrát, sešli se nám doma 2 podobné. podrobný popis na odkazu dole