inzerce, prodej, prodám, bazar

Tyčový vysavač

Kategorie: Vysavače

Prodám tyčový vysavač Elektrolux, dva roky starý, nutno koupit novou baterii, potom plně funkční.
Pouze osobní předání Praha a okolí.
Tyčový vysavač
Podobné inzeráty
Tyčový vysavač   AEG QX8-2-PALR
Design 2 v 1 pro čistotu bez námahy - Včetně elektrického sacího kartáče BedProPowerPlus pro odnímatelný ruční vysavač - Integrovaná teleskopická štěrbinová hubice a kartáč na nábytek, měkký kartáč na nábytek 25,2 V lithiová HD baterie / 2100 mAh (vyměnitelná baterie) Maximální doba chodu baterie: ECO úroveň 53 min - Úroveň výkonu 14 min - Nabíjecí stanice Úklidová plocha: až 137 m2 - provozní hlučnost: 80 dB(A) 2 stupně výkonu - LED přední světlo na hubici - objem nádoby na prach: 300 mlAkumulátorový tyčový vysavač od AEG je vybaven speciálním měkkým válcovým kartáčem, který ukazuje své přednosti na tvrdých podlahách , jako jsou parkety nebo dlažba. V oblastech se slabým osvětlením využijte přední LED světlo . Vysavač pracuje na principu cyklonové technologie , nepotřebujete prachový sáček. Pokud chcete úklidové práce přerušit, můžete AEG jednoduše zaparkovat ve svislé poloze. Pohybem zápěstí přeměníte tyčový vysavač na ruční vysavač, které mohou využít k čištění čalouněného nábytku a interiéru svých vozidel. S omezeným objemem 0,3 litru je nádoba na prach zvláště vhodná pro menší úklidové práce. Součástí dodávky je elektrický kartáč pro ruční vysavač, speciální kartáč na nábytek a také teleskopická štěrbinová hubice a kartáč na nábytek Jedná se o nové zboží s plnou zárukou 5 let na akumulátor...
Tyčový vysavač Philips Aqua 3v1
Prodám tyčový vysavač Philips PowerPro Aqua. Přidávám také sadu na čištění auta + 4 hadříky + 4 filtry. Zakoupeno v roce 2019. Vysavač a příslušenství je plně funkční. Cena 3500,- Kč. Zde podrobné popisy produktů:
Tyčový aku vysavač Sencor ERGO 2v1
Tyčový vysavač SENCOR SVC 8825TI tyčový vysavač 2 v 1 ERGO CLEAN&GO, - 2v1, lze používat jako tyčový i jako ruční. LED osvětlení, Lion baterie 25,2 V,. Cyklonová filtrace, transparentní nádobka na prach 0,5 l, Hepa filtr. Sklopnoa rukojeť a otočná hubice o 180° umožňují vysávání i pod nízkým nábytkem a v rozich. Vysavač je tichý, hlučnost 78 dB. PC Kč 4559,-. Je plně funkční, v dobrém stavu, na silný tah. Po nabití vydrží v provozu 25 minut.
Tyčový vysavač Electrolux PURE Q9 PQ91-P50MB
Hledáte vysavač, který dokáže účinně odstranit nečistoty z každého rohu vašeho domu a zároveň vám ušetřit čas? Pak byste měli zvážit tyčový vysavač Electrolux PURE Q9 PQ91-P50MB! Tento špičkový vysavač nabízí vynikající výkon díky technologii Power Cyclone a motoru s vysokým výkonem, které společně zajistí dokonalý výsledek na jakémkoliv povrchu. Můžete si být jisti, že dokonale odstraníte nečistoty z koberců, kamen a dokonce i z vašich záclon. Díky svému ergonomickému designu a snadnému ovládání je použití tohoto vysavače naprostou hračkou. Navíc, díky svému bezdrátovému provedení, se nebudete muset trápit s obtížnými kabely a můžete snadno vysávat i na místech, kam kabelový vysavač nedosáhne. Kromě toho, tento vysavač nabízí i několik užitečných funkcí jako například výměnný filtr, který zajistí čistý a zdravý vzduch v celém vašem domě. A pokud máte zvířata, určitě oceníte speciální kartáč, který účinně odstraňuje chlupy a nečistoty. Nakonec, s vysavačem Electrolux PURE Q9 PQ91-P50MB získáte kvalitní produkt, který splní všechny vaše potřeby a usnadní vám úklid vašeho domova. Nechte tento vysavač pracovat za vás a užijte si čas v pohodlí svého domova!
Tyčový vysavač Leifheit Regulus Powervac 2in1
Prodám tyčový vysavač LEIFHEIT REGULUS s kompletním příslušenstvím. Vysavač je v dobrém stavu a je kompletně vyčištěný. Stav baterie: v režimu normál cca 10 až 15 minut. V turbo režimu 5 až 6 minut. Vysavač má integrované diody, které Vám ukáží i okem špatně viditelné nečistoty. Osobní předání na Praze 8 nebo mohu zaslat kurýrem za 100,- Kč. Při zaslání pouze platba předem. Více info:
Miele Scout RX1 - jako nový a s novou baterií - záruka
Platí do smazání. Prodám robotický vysavač Miele Scout RX1, super stav, komplet balení včetně dálkového ovládání a magnetického pásku. Možno zaslat po zaplacení přepravného poštou na dobírku nebo na Zásilkovnu nebo osobní odběr v Brně. Dávám záruku na funkčnost. Robotický vysavač MIELE Scout RX1 Výkonný pomocník Miele Scout RX1 Robotický vysavač s perfektním navigačním systémem je vybaven 7 optickými senzory na čelní straně pro rozpoznání nábytku a dalších překážek. 3 senzory zabraňují pádu ze schodů. Pohyb při úklidu je plynulý a bez kolizí. Nejvíce prachu se hromadí v koutech místností – v režimu Corner vysavač nejprve vysaje všechny plochy a pak ještě jednou důkladně podél stěn a rohů. Máte-li málo času zapněte režim Turbo, díky kterému vysavač projíždí své systematické linie ve větší vzdálenosti a tím šetří čas. Komfortní používání Vysavač Miele bude uklízet za vás, i když nejste doma. Jednoduše naprogramujete dobu startu a Scout RX1 začne samostatně pracovat a poté si zajede do nabíjecí stanice. Snadná intuitivní obsluha pomocí dotykového uživatelského rozhraní. Pokud se vám nechce zvedat z křesla, stačí použít dálkové ovládání. Můžete tak snadno přesunout vysavač do cílového místa. Vysavač je vybaven systémem Triple Cleaning zametá, kartáčuje a vysává. Prach je odstraňován velmi důkladně. Smart Navigation Díky inteligentní navigaci vysaje místnosti, včetně všech rohů. Technologie ochrany nábytku s 10 senzory zabraňuje kolizím. Dobíjecí stanice Pokud v průběhu úklidu dojde přístroji energie, samostatně vyhledá dobíjecí stanici. Po plném nabití se vrátí zpět k činnosti. Překoná koberce Díky silnému pohonu a neklouzavým kolečkům zvládne přechod z rovných podlah na koberce. Ploché provedení Kompaktní plochý tvar umožňuje obratný pohyb po celém bytě. Jednoduše vysaje i pod postelemi a poličkami. Pro čistý vzduch v místnosti Filtr AirClean odstraňuje částečky nečistot z nasávaného vzduchu velmi důkladně. Zajišťuje nižší obsah jemného prachu v obytné místnosti, než před vysáváním. Automatický režim V režimu Auto vysavač uklidí všechny dosažitelné místnosti zcela samostatně. V případě nutnosti vyhledá nabíjecí stanici. Non-Stop Power Výkonný Li-Ion akumulátor vydrží na jedno nabití až 120 minut. Za tu dobu zvládne uklidit až 150 m2. Funkce, vlastnosti a další informace Robotický vysavač se systematickou navigací Čištění těžko dostupných míst díky systému Smart Navigation Mimořádná výdrž akumulátoru – 120 minut provozu Ochrana nábytku pomocí technologie rozpoznání nábytku Efektivní vysávání v rozích a podél stěn s režimem Corner Dotykové uživatelské rozhraní a dálkové ovládání Díky časovači můžete nastavovat dobu vysávání Režim Spot vysaje menší plochy Automatický režim vysaje všechny požadované plochy Překoná koberce, kabely a prahy Energetické parametry Napájení: Li-Ion Doba provozu: 120 min