inzerce, prodej, prodám, bazar

Tyčový vysavač Bissell s příslušenstvím

Kategorie: Vysavače

Záruka 2 roky vypršela, ale má prodlouženou záruku další 3 roky ( leden 2026) . Tyčový aku vysavač na zvířecí chlupy, typ baterie Li-ion, hepa filtr, hlučnost 81 dB, objem nádržky 0,4 l, držák na zeď, hubice na čalounění, kartáčová hubice, led osvětlení, měkčená kolečka, nabíjecí adaptér, nabíjecí stanice, štěrbinová hubice a rotační kartáč, barva černá . Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Bezdrátový vysavač Bissell pro domácnosti se zvířecími miláčkyBissell Icon Advanced 25V má vysoce výkonný digitální motor a 25V lithium-iontovou baterii, které společně poskytují až 50 minut bezdrátového úklidu.* Zapomeňte na zamotané vlasy a chlupy na inovativním rotačním kartáči. Díky svým kompaktním rozměrům vysavač zachytí vlasy a jiné nečistoty pod postelí a jiným nábytkem. Osvětlený LED profil podlahové hubice vám pomůže odhalit jakýkoliv vlas, nebo chlup po domacím zvířeti. Vysavač snadno přeměníte na výkonný ruční vysavač pro snadný úklid pohovek, či matrací. Součástí balení je speciální mini nástavec s motorizovaným rotačním kartáčem.
Tyčový vysavač Bissell s příslušenstvím
Podobné inzeráty
Tepovač, Čistící vysavač čalounění Bissell Multiclean Spot &
Tepovač, Čistící vysavač čalounění Bissell Multiclean Spot & Stain 4M, nepoužívaný dovezený z německa v originál krabici Pomocí vysavače BISSELL MultiClean Spot&Stain jste vždy připraveni na nečekané nehody. Kombinace vody, čisticího prostředku BISSELL a přenosného čističe skvrn MultiClean Spot&Stain se silným sacím výkonem pomáhá při úklidu za všech okolností. Díky technologii Heatwave se použitá voda během mytí neochlazuje. Praktický odstraňovač skvrn má také odnímatelné nádoby na vodu pro snadné plnění a vyprazdňování, což činí proces čištění ještě praktičtějším. Díky své kompaktní konstrukci je MultiClean Spot&Stain vhodný zejména pro čištění čalouněného nábytku a interiérů automobilů. VÝKON (WATT): 330 wattů HMOTNOST (KG): 4,2 kg DÉLKA KABELU (M): 5 m OBJEM NEČISTOT (LITRY): 1.4 l OBJEM VODY (LITR): 1.1 l kabel 5m TYP PODLAHY: Koberce a koberečky, Čalounění, schody a auto
Bissell CrossWave Pet Pro 2225N
Nabizim malo pouzivany, plne funkcni vysavac Bissell CrossWave Pet Pro 2225N, ma par skrabancu od pouzivani v dolni casti viz foto. Prodavam z duvodu nevyuziti v malem byte. Maximální příkon 560 W, Objem prachové nádoby/sáčku 0,62 l Bissell CrossWave Pet Pro je revoluční víceúčelové čisticí zařízení, které je navrženo nejen pro milovníky domácích mazlíčků. V jednom kroku VYSAJE, VYTŘE a pomáhá VYSUŠIT podlahy ve tvém domě. Víceúčelový rotační kartáč rotuje rychlostí 3000 otáček/min. Speciální čisticí formule „Bissell Multi-Surface Pet Formula with Febreze 2550“ zanechává tvrdé podlahy beze stop a pohlcuje nepříjemný zápach po domácích mazlíčcích. Tvé podlahy tak budou čisté a příjemně voňavé.
Tyčový vysavač   AEG QX8-2-PALR
Design 2 v 1 pro čistotu bez námahy - Včetně elektrického sacího kartáče BedProPowerPlus pro odnímatelný ruční vysavač - Integrovaná teleskopická štěrbinová hubice a kartáč na nábytek, měkký kartáč na nábytek 25,2 V lithiová HD baterie / 2100 mAh (vyměnitelná baterie) Maximální doba chodu baterie: ECO úroveň 53 min - Úroveň výkonu 14 min - Nabíjecí stanice Úklidová plocha: až 137 m2 - provozní hlučnost: 80 dB(A) 2 stupně výkonu - LED přední světlo na hubici - objem nádoby na prach: 300 mlAkumulátorový tyčový vysavač od AEG je vybaven speciálním měkkým válcovým kartáčem, který ukazuje své přednosti na tvrdých podlahách , jako jsou parkety nebo dlažba. V oblastech se slabým osvětlením využijte přední LED světlo . Vysavač pracuje na principu cyklonové technologie , nepotřebujete prachový sáček. Pokud chcete úklidové práce přerušit, můžete AEG jednoduše zaparkovat ve svislé poloze. Pohybem zápěstí přeměníte tyčový vysavač na ruční vysavač, které mohou využít k čištění čalouněného nábytku a interiéru svých vozidel. S omezeným objemem 0,3 litru je nádoba na prach zvláště vhodná pro menší úklidové práce. Součástí dodávky je elektrický kartáč pro ruční vysavač, speciální kartáč na nábytek a také teleskopická štěrbinová hubice a kartáč na nábytek Jedná se o nové zboží s plnou zárukou 5 let na akumulátor...
Vysavač Bissell CrossWave Cordless 2582N
Prodám nepoužívaný tyčový vysavač Bissell CrossWave Cordless 2582N. Koupen na Alze 16.3. 2022. Pořizovací cena 6 859,- Osobní předání Jihlava nebo Zásilkovna při platbě pošovného předem na účet.
Tyčový vysavač Philips Aqua 3v1
Prodám tyčový vysavač Philips PowerPro Aqua. Přidávám také sadu na čištění auta + 4 hadříky + 4 filtry. Zakoupeno v roce 2019. Vysavač a příslušenství je plně funkční. Cena 3500,- Kč. Zde podrobné popisy produktů:
Tyčový vysavač Leifheit Regulus Powervac 2in1
Prodám tyčový vysavač LEIFHEIT REGULUS s kompletním příslušenstvím. Vysavač je v dobrém stavu a je kompletně vyčištěný. Stav baterie: v režimu normál cca 10 až 15 minut. V turbo režimu 5 až 6 minut. Vysavač má integrované diody, které Vám ukáží i okem špatně viditelné nečistoty. Osobní předání na Praze 8 nebo mohu zaslat kurýrem za 100,- Kč. Při zaslání pouze platba předem. Více info: