inzerce, prodej, prodám, bazar

Tyčový vysavač, parní mop, Rowenta RY8561WH Clean & Stea

Kategorie: Vysavače

Prodám parní tyčový vysavač 3v1 s mopem. Pár oděrek,vytírá a vysává zároveň, plně funkční, využívaný jen chvíli.Má hodně příslušenství.Bohužel u nás nevyužitý. Při rychlém jednání možná sleva.

Více info :
Tyčový vysavač, parní mop, Rowenta RY8561WH Clean & Stea
Podobné inzeráty
Parní Mop Rowenta RY6537WI
Popis produktu Rowenta RY6537WI Steam PowerParní mop Klíčové vlastnosti Rowenta RY6537WI Steam Power Zlikviduje až 99 % mikrobů a bakterií 3 nastavení páry pro různé typy podlah Účinný návlek Ergonomický design Bezdotyková výměna návleků Odvápňovací systém Parní čištění patří mezi zdravé a hygienické způsoby úklidu, při který nemusíte používat škodlivé chemikálie a spotřebujete minimální množství vody. Rowenta RY6537WI Steam Power nastavení páry Na ergonomickém držadle regulujete množství páry. Na výběr máte ze 3 nastavení pro všechny typy tvrdých povrchů. Rowenta RY6537WI Steam Power návlek Efektivní návlek na mop vyrobený z mikrovlákna nezanechává šmouhy ani skvrny na povrchu podlahy. Rowenta RY6537WI Steam Power ergonomický design Rowenta RY6537WI Steam Power v odlehčeném designu s ergonomickými vlastnostmi se snadno ovládá a držadlo ve tvaru oka umožňuje pohodlné uchopení. Rowenta RY6537WI Steam Power bezdotyková výměna návleku K výměně návleku na mop stačí pouhé stlačení tlačítka na hubici mopu, to zvládnete i nohou. Jedná se o nejhygieničtější způsob výměny. Rowenta RY6537WI Steam Power odvápňovací systém Odvápňovací kazeta zabraňuje poškození přístroje vodním kamenem a prodlužuje jeho životnost. Vlastnosti 3 nastavení páry pro různé typy podlah Likvidace až 99 % mikrobů a bakterií Mop z mikrovlákna Lehká konstrukce Ergonomické provedení Tlačítko pro aktivaci páry Praktická parkovací poloha Jednoduchý bezdotykový systém výměny mopu Pára připravena za 30 vteřin Ochranná podložka pro bezpečné odstavení vlhkého parního čističe po použití Technické parametry Příkon 1200 W Napětí 240 V Objem nádoby 0,6 l Doba nahřívání 30 s Rozměry 110 × 16 × 21 cm (v × š × h) Hmotnost 2,65 kg Barva Bílá/modrá 2x použito (důvod prodeje nevyužití). Krabici už nemám !! Původní cena -2.200,- /nechám za 800
Parní mop+vysavač Rowenta Clean & Steam Multi RY8561WH
Výkonný parní čistič Rowenta Clean & Steam Multi RY8561WH (mop + vysavač). Lze používat zároveň a nebo každé zvlášť. Ruční jednotku lze vyjmout a použít na manuální čistění dlaždiček apod. za pomoci hadice a nástavců. Stav: velmi dobrý, párkrát použitý, jako nový Důvod prodeje: pořízení robotického vysavače Pořizovací cena: 6500,- Kč 04/2022, záruka do 04/2024, doklad o koupi součástí pro případnou reklamaci - Datart Příkon: 1 700 W, cyklonová výkonná technologie Objem nádoby na vodu: 0.4 l, 30 s na nahřátí Objem nádoby na nečistoty: 0,5 l Délka kabelu: 8 m Dva programy: Eco, Max Příslušenství: nástavec na koberce, kartáčky na povrchy, stěrka na okna, mopy, háček na přichycení ke zdi, koncentrátor páry Výhody: ekologické čistění bez chemie, velmi výkonný přístroj, bohaté příslušenství, rychlé nahřátí, použití na různé povrchy Parní čistič lze osobně předat Plzeň/Horní Bříza, Klatovy a nebo zaslat dopravcem.
Tyčový parní vysavač Rowenta RY8561WH, NOVÝ
Tyčový zadní vysavač Rowenta RY8561WH s mopem, 2v1 - vysavač najednou vysává i vytírá pomocí horké páry. Určeno na tvrdé podlahy a s nástavcem Ultra Glider i na koberce. Cyklonová i vodní filtrace, průhledné nádobky na prach 500 ml a na vodu 440 ml, filtr. Obsah nádoby na vodu vydrží 30 minut, potom je možno nádobku ihned z snadno znovu naplnit. Pára se začne tvořit za 30 sec. Bohaté příslušenství - kartáčky na různé povrchy, koncentrátor páry na těžko přístupná místa, stěrač oken, nástavec na koberce,opovaci hadříky z mikrovlákna. PC Kč 6.399. Vysavač je plně funkční, v dobrém stavu, nebyl používán dlouho.
Parní čistič Rowenta Clean & Steam Multi RY8561WH
Prodám nový parní čistič, použitý asi 3x, bohužel v domácnosti jej nevyužijeme. PC 5.Kč, plus za 1.250Kč prodloužená záruka na 5 let. Přiložím fakturu a certifikát. Záruka do 01/2028. Odkaz na výrobek:
Rowenta Aqua MOP X60 ZR009500 k luxu Rowenta Air Force Flex
Vytírací hlavice k vysavačům Rowenta Air Force Flex Aqua Mop ZR009500 Příslušenství k vysavačům Rowenta Flex řady RH73, RH90, RH92, RH94 a RH95, se kterým získají revoluční funkci vytírání. Sofistikovaná hlavice vašemu vysavači Rowenta umožní vysávat a vytírat zároveň, čímž ušetří nejen váš čas a nervy, ale také vaše záda. Při návrhu této vodní hubice byl kladen důraz na výdrž a jednoduchost – hlavice se díky vyjímatelné nádržce snadno plní vodou, mop lze prát v pračce a komplet lze snadno a bezpečně skladovat díky tlačítku blokujícímu průtok vody. Nejdůležitější parametry Hubice umožňující vysavačům Rowenta rovnou i vytírat Určena pro vysavače Rowenta RH73, RH90, RH92, RH94 a RH95 Snadno přístupné ovládací prvky a jednoduchá údržba Tvar uzpůsobený úklidu rohových prostor mop je plně funkční, jen místy odřený viz. foto
Tyčový vysavač 1700 W Rowenta a parní mop 2v1
Tyčový bezsáčkový vysavač Rowenta 1700 W a parní mop 2v1, vysavač najednou vysává i vytírá horkou párou (lze i samostatně). Na všechny druhy podlah, na koberce . . Cyklonová filtrace, průhledná nádoba na prach i vodu, HEPA filtr. s NáSTAVCEM NA KOBERCE. Vysavač je plně funkční, v dobrém stavu, byl používán jen krátce.