inzerce, prodej, prodám, bazar

Ubikace pro morčata

Kategorie: Drobní savci

Prodám ohrádku,domeček pro morčátko.Na dně je přilepené lino.Pouze osobní převzetí.
Ubikace pro morčata
Podobné inzeráty
ježek bělobřichý, ubikace
K prodeji poslední holčička Ježka belobricheho, je 4 měsíce stará a naučená na červíky a granule pro koťata, krmeni do zacatku zdarma na jaké je zvykla. v případě zájmu prodávám i vhodné ubikace.
Výběh pro morčata, tři patra
Prodám tento doma vyrobený výběh pro morčata. Bydlelo v něm pohodlně 4-7 morčat asi rok. Když byli v klecích na zemi, mnohem víc se báli než takto výš a seno s hoblinami bylo všude kolem. Spodní skříňky jsou z kuchyňské linky, vše lze rozmontovat a zase smontovat. Výběh je v přízemí, hned za hlavními dveřmi, parkování před domem. Délka 195 cm, hloubka 60 cm, výška 141 cm. Pak jsme pořídili psa a morčata darovali. Brno Slatina
krátkosrstá morčata
prodám hladká morčata a anglické crestedy v barvách černá a čokoládová, mám samce i samičky. mláďata jsou vhodná na výstavy a mají PP, ale nabízím i morčata bez PP na mazlíky. Odběr možný v Českých Budějovicích, nebo Praze. Pripadně přes přepravu zvířat. Pro více informací volejte.
2 morčata
Prodám dvě morčata roční jen spolu jsou na sebe zvyklé 1 morčata je dlouhosrstý a 2 je krátkosrstý
Morčata
Dvě morčata asi dva měsíce starý další dvě morčata asi rock staré
Kompletní prémiové krmivo pro morčata Genesis Guinea pig
Dobrý den, nabízím ultraprémiové granulky pro morčata, jsou dobře stravitelné obohacené o minerály a vitamíny včetně velice důležitého vitamínu C. Granule jsou jednodruhové takže nezůstávají žádné zbytky, morčátkům moc chutnají. Balení má 1 kg, uvedená cena je za jedno balení. K dispozici mám 6 balení. Preferuji osobní odběr, pokud budete chtít zaslat na adresu, mohu poslat přes DPD, ale budu vyžadovat platbu předem na účet za zboží + 190 Kč za přepravu. PROSÍM POUZE VOLAT Složení: Seno z bojínku lučního, pšenice, vojtěška, ječmen, sojová moučka, extrakt inulinu z čekanky, sojový olej, konzervovaný extrakt z rozmarýnu s vitamínem E a kyselinou citrónovou, DL-methionin, kvasnice, lysin, treonin, extrakt z juky, vitamíny a minerály.