inzerce, prodej, prodám, bazar

ubytovna a pension Berounka /

Kategorie: Hotely, penziony, restaurace

Pension a ubytovna Berounka.velmi vkusně a nově zařizena a rekonstruovana. Nabizime k pronájmu pokoje za velmi nízké ceny /Проживання/Пенсійного/levne ubytování
Pokoje :
dvou /2/ až sedmi /7/ lůžkové.K pokojům patří koupelna a nové a zařízené kuchyně s lednici , sporakami, mycími dřezy a troubou.
cena dle délky ubytovaní.

ke každému lůžku patří velká šatní skříň.

cely system ubytovaní je přes čipovy system při registraci.
k ubytovně patří i velké soukromé parkoviště..poblíž je autobusová zastávka,Bus.všechny pokoje vytápeny kondenzačními novými kotly.
ubytovna a pension Berounka /
Podobné inzeráty
nově zrekonstruovana ubytovna a pension Berounka/-levně
Pension a ubytovna Berounka. Nová a krásná ubytovna v Berouně. Nabizime k pronájmu pokoje za velmi nízké ceny /Проживання/Пенсійного/levne ubytování Pokoje : dvou /2/ až sedmi /7/ lůžkové.K pokojům patří koupelna a nové a zařízené kuchyně s lednici , sporakami, mycími dřezy a troubou. cena dle délky ubytovaní. ke každému lůžku patří velká šatní skín. cely system ubytovaní je přes čipovy system při registraci. k ubytovně patří i velké soukromé parkoviště..poblíž je autobusová zastávka,Bus.všechny pokoje vytápeny kondenzačními novými kotly.
Pronájem restaurace 2400 m2, Domažlice
Nabízíme k pronájmu zaběhnutou, vybavenou, dlouholetou restauraci s pensionem Nemanský mlýn, se stálou spokojenou klientelou. Od státní hranice Německo 10 km - hraniční přechod Folmava. Dlouholetí klienti jsou i ze zahraničí. Nájemci se přenechávají i vytvořené web stránky. A od kdy ? Po vzájemné dohodě co nejdříve. Tak máte možnost zahájení svého provozování obsadit pro firemní akce se sportovním vyžití, pořádání svateb a narozenin a soukromé večírky v krásném prostředí a pro návštěvníky Českého lesa, kteří milují cyklistiku a turistiku. Restaurace s pensionem se nachází na konci obce Havlovice, kde veselou zábavou svých návštěvníků nebudete rušit sousedy. Co nájemci Nemanský mlýn nabízí k užívání? Přenechání stálých klientů. Výbornou obsazenost po celé léto. V blízkých Domažlicích v srpnu probíhají hojně navštěvované Chodské slavnosti a návštěvníci vyhledávají ubytování. Restauraci s kapacitou minimálně 35 lidí. Venkovní restauraci také s barem a pípou a krbem s kapacitou 20 lidi pod terasou a 20 lidí venku s posezením pod lípou. Pension se 4 dvoulůžkovými studiemi. Každé studio má vlastní obývací pokoj a ložnici v podkroví s možností přistýlky. Všechna studia jsou vybavena vlastním sociálním zařízením a TV. Objekt je pokryt WIFI sítí. Bazén s délkou 15 m a k tomu travnatá plocha pro odpočinek a slunění. Sportoviště 20x15 m na tenis, nohejbal, volejbal, fotbálek. Prostorné parkování. Prezentováno v různých nabídkách na internetu (Slevomat, mapy cz, ...) Nasmlouvaní dodavatelé surovin do restaurace. Výše nájemného? Za restauraci vychází nájem 1.000,-Kč/denně. Pension 1.000,-Kč/denně, ale nájemné je jen za období provozování, což je většinou cca 7 měsíců - provoz duben až říjen. Nájemce si hradí energie : topení LTO (lehké topné oleje), elektrika ( samostatný elektroměr), vodné a stočné (samostatné měření). Nájemce hradí za zprostředkování RK ve výši jednoho nájmu restaurace. Pension s restaurací čeká na šikovného nájemce a majitel je ochoten pomoc při rozjezdu. Pokud už provozujete podobnou činnost a nejste spokojeni s prostředím nebo chcete začít podnikat v gastronomii a ubytování a nemáte potřebné finance na vybavení jako stoly, židle, pípy, nádobí, postele, lůžkoviny, tak to je to co vám nabízíme. Máte zájem o nabízený pronájem a potřebujete další informace a osobně si vše prohlédnout? Zavolejte na naši linku a domluvíme společnou prohlídku. Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle ) Cena: 30 000 Kč/měs
Pension s vybavením, v centru, Rooseveltova, Český Krumlov
Nabízíme Vám zařízený, kompletně vybavený pension s 8 apartmány (standardně 16 lůžek). Pension je nově postavený v roce 2010, situovaný v centru v historické zástavbě, v památkově chráněném území vnitřního města, Rooseveltova ul. Český Krumlov (3 ůze od náměstí). Uvnitř se nachází 4 malé dvoulůžkové pokoje s oddělenými lůžky (9-15m2) a 3 standardní dvoulůžkové pokoje (15-19m2) se západním výhledem na staré město (všechny vybaveny wifi, závěsným wc, sprchou, topným žebříčkem, vysoušečem vlasů, TV a satelitem). 1 apartmán na přízemí je bezbariérový, koncipován pro handicap. osoby. Vybavení kompletně masivním nábytkem, kazetovými obložkovými dveřmi, prkennými dubovými podlahami, špaletovými dřev.okny. Disponuje ještě technickou komorou pro plyn. kotel a bojler a místností pro úklid a uskladnění ložního prádla s druhým bojlerem. Parkování možné jen za poplatek to v oploceném dvoře (50m) nebo 2 místa před pensionem. Pozemek o výměře 89 m2 je kompletně zastavěnou plochou. Stálá klientela, vysoká hodnocení rezervačních serverů. Energetický štítek zatím nestanoven -PENB G. Máme další pensiony od 15mil.Kč v ČK na prodej, ale na přání majitelů je neinzerujeme veřejně. Zeptejte se nás. Více info v RK nebo na
Dlouhodobý pronájem od 190 Kč / osoba / noc
Ubytovna od 190 Kč / osoba / noc ( platba na celý měsíc při minimálně 3 osobách na pokoji) -  Uničov - Litovel  KRÁTKODOBĚ i DLOUHODOBĚ nabízíme ubytování pro - jednotlivce - páry - dělníky - rodiny Turistická ubytovna - Litovel - Uničov Prostory hotelu jsou vhodné jak pro obchodní partnery, tak pro rodiny s dětmi, školní výlety nebo milovníky cyklistiky. Také psí doprovod není v našem hotelu překážkou. Nabízíme nonstop parkoviště v areálu a úschovu kol zdarma. V hotelu je WIFI připojení k internetu zdarma. V přízemí hotelu je restaurace, vaříme od 11h do 19h. 
V areálu hotelu je venkovní posezení se zatravněnými plochami a na své si přijdou i malé děti kontakty: VOLEJTE NONSTOP +420 20 20 22 EMAIL: recepce@ WEB:
Ubytování v centru Uherského Hradiště
Ubytovna Stonky v Uherském Hradišti nabízí cenově výhodné ubytování IDEÁLNÍ ŘEŠENÍ PRO VÁS NEBO VAŠE ZAMĚSTNANCE! Ubytovna se nachází v blízkosti centra Uherského Hradiště na Třídě Maršála Malinovského, přímo vedle obchodního domu Tesco, a nabízí levné ubytování v 5 třílůžkových a 3 čtyřlůžkových pokojích. Sociální zařízení je společné. Společná je také velká, plně vybavená kuchyně (lednice, elektrické vařiče, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, varné konvice). Výhody našeho ubytování: - Cenově dostupné - Bezplatné parkování přímo u vchodu, střeženo kamerovým systémem - Wi-Fi na všech pokojích - Centrum města je 10 min chůze - Výborná dostupnost autobusem i vlakem (obě hlavní nádraží 10min pěšky) - 150m od ubytovny se nachází obchodní dům TESCO 1 - 29 nocí............ 250 Kč/osoba/noc měsíc a více........... 190 Kč/osoba/noc tj..................... 5700 Kč/osoba/měsíc
Skvělá příležitost v gastro oboru Pronájem Pensionu Křtiny
Dobý den, nabízíme vynikající příležitost k podnikání. Pronájem Pensionu u Faustů ve Křtinách, v malebné vesničce ležící kousek od Brna, kterou každoročně navštěvuje spousta turistů, kteří mají zájem vidět například poutní místo, chrám panny Marie či okolní známé jeskyně. Spousta turistů se v našem Pensionu pravidelně zastavuje, aby nabrali sílu pro další putování. Pension u Faustů je možné pronajmout si jako celek, tedy prostory restaurace včetně ubytování a bytu. Pokud však máte zájem pouze o pronájem restaurace, je možné se domluvit i na tom. Nemovitost disponuje venkovním parkovištěm, čtyřmi dvoulůžkovými pokoji, restaurací která dokáže pojmout naráz 55 osob a venkovní zahrádkou s terasou, která dokáže pojmout naráz 45 osob. Dále je tu mezonetový byt 4+KK, 2 koupelny a venkovní terasou s výhledem. Cena za pronájem prostoru restaurace včetně zahrádky, terasy a pokojem pro personál se sociálním zařízením je 25 000Kč bez energií. Cena za pronájem ubytování čtyř dvoulůžkových pokojů je 25 000Kč bez energií. Cena za pronájem mezonetového bytu je 20 000Kč bez energií. V případě pronájmu pensionu jako celku, je cena 63 000Kč bez energií. Důvodem pronájmu nemovitosti je odchod majitele do důchodu a stěhování se do zahraničí. Podrobné informace včetně možnosti domluvy pro osobní prohlídku vám můžeme sdělit po telefonu: +420 .