inzerce, prodej, prodám, bazar

Učební materiály

Kategorie: Učebnice, skripta - SŠ

1)matematika pro gymnázia 50

2)matematika pro gymnázia 50

3)matematika pro gymnázia 50

4)matematika pro gymnázia 50

5)matematika pro gymnázia 50

6)matematika pro gymnázia 50

7)matematika pro gymnázia 50

8)občanská nauka 50

9)matematika pro gymnázia 50

10)matematika pro gymnázia 50

11) matematika sbírka úloh 50

12)matematika pro gymnázia 50

13)matematika pro gymnázia 50

14)autoškola 2021/22 50

15)Hospodářský zeměpis 50

16)biologie v kostce 50

17) dejepis základni škola 50

18)focus učebnice anglického jazyka 150

19) cesky jazyk zakladni skola 50

20)funkce50

21) tabulka matematika 50

22)fyzika pro stredni skoly 50

23)cesky jazyk pro stredni skoly 1 stupen 50
Učební materiály
Podobné inzeráty
Učebnice na SŠ
čítanka pro učební obory sou - 80Kč (trošku potečené růžky) odmaturuj z českého jazyka - 80Kč občanská nauka pro střední odborné školy - 80 Kč matematika pro netechnické obory soš a sou 1 - 100Kč (ještě zabalené) Sbírka úloh z matematiky pro SOŠ a studijní obory SOU - 1. č - 80Kč Odmaturuj z biologie - 100Kč S počítačem nejen k maturitě 1 - 70Kč S počítačem nejen k maturitě 2 - 70Kč Fyzika v kostce - 100Kč Matematika pro dvouleté a tříleté učební obory SOU 1 - 90Kč Matematika pro dvouleté a tříleté učební obory SOU 2 - 90Kč Osobní předání - Zábřeh/Šumperk Lze poslat přes zásilkovnu + 79Kč k tomu, a předem na účet. Volat i psát můžete kdykoliv.
ČEŠTINA pro učební obory středních odborných učilišť
ČEŠTINA pro učební obory středních odborných učilišť
Čítanka pro učební obory SOU
Prodám tuto velmi zachovalou čítanku pro učební obory SOU. Mohou zaslat přepravní společností
Biologie pro sš a gymnazia + doplnkova literatura
Biologie I zelena 90,- Jak se dostat na vysokou skolu biologie 180,- Ucebni ulohy z biologie 80,- Biologie 2000 testových otazek 150,- Sms biologie 50,- Materialy na prijimacky a ke zkouskam na Veterinu a jine Vš biologie a genetika (Vš) 200,-/kus Pri vetsim odberu mozna sleva. Predani v Praze nebo na dobirku (+postovne)
MATURITA ČJ - Materiály na přípravu na didaktický test
Prodám veškeré kvalitní materiály a skripta, které Vám pomohou s přípravou na didaktický test z ČJ případně i s dalšími částmi maturitní zkoušky z českého jazyka. Balíček obsahuje tyto materiály: 1) Literární formy, druhy, žánry 2) Procvičování literárních žánrů 3) Umělecké směry 4) Procvičení všech uměleckých směrů 5) Procvičování funkčních stylů a slohových postupů 6) Procvičení jazykových prostředků 7) Veškeré cvičení z didaktických testů - týkající se literárních žánrů, uměleckých směrů, spisovatelů - vše s řešením 8) Veškerý pravopis stručně a jasně vysvětlen 9) Záludnosti vyjmenovaných slov 10) Interpunkce - cvičení z didaktický testů s vysvětlením 11) Mnoho cvičení na rozbor vět jednoduchých i souvětí 12) Veškeré slovní druhy + procvičování 13) Gramatické kategorie sloves, podstatných jmen + procvičování 14) AZ kvíz z českého jazyka pro střední školy 15) Rozbory těchto děl: Jáma a kyvadlo, Petr a Lucie, Aprílová škola, Smrt krásných srnců, Marinka, Pygmalion, Malý princ, Bílá nemoc, Maminka, O myších a lidech, Proměna, Krysař, Romeo a Julie. V balíčku možná najdete i další věci :) POZOR: Je k dispozici i nová aktualizovaná verze balíčku, která navíc obsahuje: 1) Asi 15 animovaných prezentací (z pravopisu, slovních druhů) 2) Didaktický test z ČJ, který jsem vytvořila s řešením a záznamových archem 3) Soubory na procvičování slovních druhů - různá cvičení i z didaktických testů 4) Více procvičování interpunkce 5) Více procvičování rozboru souvětí a věty jednoduché 6) Doplněné didaktické testy a řešení Tato aktualizovaná verze stojí: 300 Kč. Balíček si budete moci stáhnout na ulož.to (poskytnu Vám odkaz). V případě zájmu mi napište na email
Ekologie a životní prostředí pro střední odborné školy a uči
Dobrý den, nabízím k prodeji učebnici Ekologie a životní prostředí pro střední odborné školy a učiliště - Coufalová,Čapková,Červinka.Horecká. Možné předání v Praze nebo v Mladé Boleslavi. Není problém zaslat přes Zásilkovnu. Cena za dopravu se přičte k ceně. Popis učebnice: Nová učebnice vychází z osnov pro učební obory SOŠ a SOU pro předmět Základy ekologie. V souladu s nimi zahrnuje kromě úvodu do ekologie i širší geografické pojetí problematiky životního prostředí. Učivo, rozčleněné na základní a rozšiřující, provází množství příkladů z domova i ze světa. Člení se do tematických okruhů Základy ekologie, Složky životního prostředí, Umělé ekosystémy, Ochrana přírody a životního prostředí. Poslední z 32 kapitol přináší příklady environmentálních projektů vhodných pro školy. Text doplňují fotografie, mapky a grafy. Pojetí učebnice dovoluje využití i na vyšších odborných školách, při ekologické výchově na gymnáziích i jiných školách. Titul má doložku MŠMT, zahrnuje 120 stran se 113 barevnými ilustracemi.