inzerce, prodej, prodám, bazar

Učebnice a pracovní sešity 2.stupeň ZŠ

Kategorie: Učebnice, skripta - ZŠ

Učebnice používané, ale v pořádku. Pracovní sešity nepoužité, čisté.
+ poštovné 62Kč
(Přírodopis 7 - uč. - 40Kč
Chemie 8 uč. 30Kč
Chemie 8 prac.s. 10Kč)
Učebnice a pracovní sešity 2.stupeň ZŠ
Podobné inzeráty
Učebnice a pracovní sešity pro ZŠ
Český jazyk 5 - 110 Kč Český jazyk 2 (2x) - 110 Kč Česky jazyk 3 česká řeč a pravopis - 80 Kč Čítanka pro čník základní školy (prodáno) Písanka pro čník (nová, nepopsaná) - 15 Kč Angličtina učebnice 6 way to win (nová) - 170 Kč Pracovní sešit Matematika 3 (nový, nepopsaný) - 40 Kč Já a můj svět prvouka pro čník - 65 Kč Prvouka 3 učebnice (nová) - 80 Kč (prodáno) Vlastivěda pro čník (nová) - 60 Kč Ceny neobsahují poštovné Zasílání poštou (platba předem) nebo možné osobní předání v ČB V případě zájmu pište na mailovou adresu nebo sms.
pracovní sešity - čeština, literatura
2 pracovní sešity na základní školu čeština - pár stránek popsaných literatura - —||—
Pracovní sešity z fyziky a zeměpisu
Prodám pracovní sešity Kus 30 Kč
Domací pracovní sešity a kontrolní diktáty pro ZŠ
Kontrolní diktáty a pravopisná cvičení pro 2.+3.+4.+5. ročník ZŠ. Domací pracovní sešity pro 2. a 3. třídů (x3). Cena 50Kc/kus !Sleva! Knihy (x4)=150Kc Postou neposilam! jen osobni predani v Praze!
Project Fourth Edition 1 - UČEBNICE+PRAC. SEŠIT+CD
Project Fourth Edition 1 - UČEBNICE+PRAC. SEŠIT+CD Cena: 150 Kč Autor: Tom Hutchinson Nakladatelství: Oxford University Press UČEBNICE JE VE VELMI ZACHOVALÉM STAVU. JE V NÍ BOHUŽEL I TROCHU PSÁNO PROPISKOU (JEN MINIMÁLNĚ), JINAK VYPADÁ TÉMĚŘ JAKO NOVÁ... PRACOVNÍ SEŠIT JE Z VÍCE JAK POLOVINY VYPLNĚNÝ (přidávám pouze jako navíc zdarma)... Project Fourth Edition - Nové aktualizované vydání nejprodávanější učebnice ANGLICKÉHO JAZYKA. Project 4. vydání - osvědčená metodika v nové úpravě, která určitě zaujme.
Učebnice literární výchovy pro 2. stupeň základních škol
velmi zachovalá učebnice vhodná pro 2. stupeň základních škol